Zespół kadecko - juniorski (sezon 2006-2007)
Moderator: Moderatorzy
-
misiek_pabianice
- Młodzik
- Kontaktowanie:
- Edzia
- Junior
- Lokalizacja: cztery domy, dwie ulice to są właśnie PABIANICE :-P
Pękła setka!
Juniorki MTK już w I połowie pokazały, kto rządzi na pabianickim parkiecie. W meczu z Mag-Rys Zgierzem po II kwartach prowadziły 46:22, a sama Ewelina Gala przez 20 minut zdobyła tyle punktów co cały zespół gości. Ostatecznie, nasze juniorki pokonały Mag-Rys Zgierz 101:44.
Punktowały: Gala 34, Szałecka A. 20, Szemraj 13, Hylewska 10, Monsour 6, Szymańska 5 oraz Przybylska 3.
Juniorki MTK już w I połowie pokazały, kto rządzi na pabianickim parkiecie. W meczu z Mag-Rys Zgierzem po II kwartach prowadziły 46:22, a sama Ewelina Gala przez 20 minut zdobyła tyle punktów co cały zespół gości. Ostatecznie, nasze juniorki pokonały Mag-Rys Zgierz 101:44.
Punktowały: Gala 34, Szałecka A. 20, Szemraj 13, Hylewska 10, Monsour 6, Szymańska 5 oraz Przybylska 3.
"Oto jest miłość.
Dwoje ludzi spotyka się przypadkiem,
a okazuje się, że czekali na siebie całe życie"
Dwoje ludzi spotyka się przypadkiem,
a okazuje się, że czekali na siebie całe życie"
- Szymon
- Oldboy
- Kontaktowanie:
misiek_pabianice pisze:Prowadzacy wrocil sobie wlasnie z meczu, cały i trzeź....
To Ty misiek doping prowadzileś
No i oczywiście gratulacje dla naszych młodych zawodniczek!!! Niestety nie mogłem być obecny na meczu z przyczyn....hmmm..... nazwijmy to 'po wyjazdowych"
BYŁ, BĘDZIE I JEST ZAWSZE WŁÓKNIARZ MRKS

-
misiek_pabianice
- Młodzik
- Kontaktowanie:
-
above_the_rim
- Amator
Edzia:
Żono, co tak słabo?:P
Mimo wszystko pamietaj, ze ja i boczek (bardziej ja) kochamy cie zawsze za to jaka jesteś :*
Gratuluje młodym zawodnczkom. Sorry, ze nie przyszedłem, ale po studniowce cięzko miałem z nogami i głową...
Iza:
dlaczego nie przyszedłem
Hylewska 10
Żono, co tak słabo?:P
Mimo wszystko pamietaj, ze ja i boczek (bardziej ja) kochamy cie zawsze za to jaka jesteś :*
Gratuluje młodym zawodnczkom. Sorry, ze nie przyszedłem, ale po studniowce cięzko miałem z nogami i głową...
Iza:
czy kibic który przychodzi na mecz musi być pijany
dlaczego nie przyszedłem
- ziutek_pabianice
- Kadet
- Kontaktowanie: