PLKK Manager 2007 - download
Moderator: Moderatorzy
-
gulchynsky
- Młodzik
Tak, ma 22 lata, ściągnąłem ją z Euroleasing Sopron, chociaż nie ma jak na razie powalających statystyk. W ogóle wkurzyłem się, bo grałem u siebie w pierwszej kolejce z Lotosem i przez III kwarty prowadziłem (po II kwarcie było nawet 40:28 ), a w końcu przegrałem 81:88.
Co do stwierdzenia Tadeo86, to według mnie za bardzo nie odbiega od rzeczywistości. Może tylko troszkę sprowadzenie Agnieszki Szott, a tak to myślę, że jest OK. Daleko od rzeczywistości to by było, jakbym kupił sobie Bibrzycką (Agnieszkę oczywiście) i w ogóle zrobił mieszankę Grambrinusa Brno i VBM SGAU Samara
Co do stwierdzenia Tadeo86, to według mnie za bardzo nie odbiega od rzeczywistości. Może tylko troszkę sprowadzenie Agnieszki Szott, a tak to myślę, że jest OK. Daleko od rzeczywistości to by było, jakbym kupił sobie Bibrzycką (Agnieszkę oczywiście) i w ogóle zrobił mieszankę Grambrinusa Brno i VBM SGAU Samara
Ostatnio zmieniony 03 lutego 2007, 15:35 przez gulchynsky, łącznie zmieniany 1 raz.
-
gulchynsky
- Młodzik
-
gulchynsky
- Młodzik
-
gulchynsky
- Młodzik
-
gulchynsky
- Młodzik