gierka niby fajna ale nie realistyczna,nie obiektywnie jest zrobiona.Po 10 kolejkach prowadizla u mnie Odra Brzeg(wygrana 20 pkt z lotosem),zawodniczki nie graja na tkaim poziomie jak na zywo,Nana rivers nic nie rzuca a inne duzo slabsze zawodniczki graja dobrze.Lomianki u mnie po 10 kolejkach zajmowaly 6 miejsce na 16 druzyn!!Wiec niby wszystko fajnie wyglada ale jak cos jets nie realistyczne to szkoda czasu na to.szkoda,myslalem ze bede przy tej gierce spedzal wieczor a tu rozczarowanie...
PLKK Manager 2007 - download
Moderator: Moderatorzy
A wiec pogralem troche w to i musze z przykroscia stwierdzic ze:
gierka niby fajna ale nie realistyczna,nie obiektywnie jest zrobiona.Po 10 kolejkach prowadizla u mnie Odra Brzeg(wygrana 20 pkt z lotosem),zawodniczki nie graja na tkaim poziomie jak na zywo,Nana rivers nic nie rzuca a inne duzo slabsze zawodniczki graja dobrze.Lomianki u mnie po 10 kolejkach zajmowaly 6 miejsce na 16 druzyn!!Wiec niby wszystko fajnie wyglada ale jak cos jets nie realistyczne to szkoda czasu na to.szkoda,myslalem ze bede przy tej gierce spedzal wieczor a tu rozczarowanie...
-
gulchynsky
- Młodzik
czuken pisze:A wiec pogralem troche w to i musze z przykroscia stwierdzic ze:
A ja stwierdzam, że mogę Ci napisać, jak zrobiłem tą grę i Ty ją zrobisz po swojemu. Ciekawe, czy będzie taka realistyczna, jakiej sam oczekujesz i zobaczymy, ile osób będzie przy Twojej gierce "miło spędzać wieczory". Swoją drogą robiłem tą grę w ciągu jednego tygodnia! To naprawdę nie jest dużo zwłaszcza, że KAżDą wolną chwilę poświęcałem tworzeniu tej gry, a jako że jest to pierwsza wersja, to dało jednak poznać po sobie zwyczajnie zmęczenie i znudzenie tym wszystkim, więc zrób lepszą grę w ciągu tygodnia, to pogadamy, ok?
P.S. Sory, za dośc mocne sformułowanie
Pozdrawiam
Pomysł jak i wykonanie kozackie
Extrunia - co prawda dopiero zacząłem testować i nie wiem co tam się nie zgadza - ale JEST!!!
Jeśli są jakieśtam niedociągnięcia - a jak podejrzewam roboty było niemało (dzięki i gratulacje dla twórcy !!!) to proponuję ukonstytułować "zespół roboczy" pod przewodnictwem autora, który podzieli zakres robót, tak by zrobić wersję 2 - już piko bello.
Extrunia - co prawda dopiero zacząłem testować i nie wiem co tam się nie zgadza - ale JEST!!!
Jeśli są jakieśtam niedociągnięcia - a jak podejrzewam roboty było niemało (dzięki i gratulacje dla twórcy !!!) to proponuję ukonstytułować "zespół roboczy" pod przewodnictwem autora, który podzieli zakres robót, tak by zrobić wersję 2 - już piko bello.
-
gulchynsky
- Młodzik
gulchynsky pisze:czuken pisze:A wiec pogralem troche w to i musze z przykroscia stwierdzic ze:
A ja stwierdzam, że mogę Ci napisać, jak zrobiłem tą grę i Ty ją zrobisz po swojemu. Ciekawe, czy będzie taka realistyczna, jakiej sam oczekujesz i zobaczymy, ile osób będzie przy Twojej gierce "miło spędzać wieczory". Swoją drogą robiłem tą grę w ciągu jednego tygodnia! To naprawdę nie jest dużo zwłaszcza, że KAżDą wolną chwilę poświęcałem tworzeniu tej gry, a jako że jest to pierwsza wersja, to dało jednak poznać po sobie zwyczajnie zmęczenie i znudzenie tym wszystkim, więc zrób lepszą grę w ciągu tygodnia, to pogadamy, ok?
P.S. Sory, za dośc mocne sformułowanie
Pozdrawiam
No i chwala ci za to ze stowrzyles ta gre i ja bym lepszej nie zrobil.Ale jak juz sie czegos takiego podejmujesz to lepiej cos robic powoli i doklandie a nie szybko i nierealistycznie.Tak jak mowisz ze zrobiles ja w tydzien.Przeciez to nie wyscig szczurow.Lepiej nad czyms posiedziec duzo zcasu i wydac cudo niz jak najszybciej byle bylo.Tyle mam do powiedzenia
Drogi czukenie.
jeśli gierka Tobie się nie podoba naprawdę nie masz obowiązku jej ściągać.
zrób swoją i wtedy się nam tutaj wszytkim pochwal na forum.
jeśli gierka Tobie się nie podoba naprawdę nie masz obowiązku jej ściągać.
zrób swoją i wtedy się nam tutaj wszytkim pochwal na forum.
Jeśli ktoś w Krakowie zapyta się za 20 lat: kim była DeForge? Odpowiedź będzie tylko jedna: wielką zawodniczką!
https://www.youtube.com/watch?v=N7ABk7vDous
https://www.youtube.com/watch?v=N7ABk7vDous
- patrese
- Kadet
- Kontaktowanie:
Oj Ann, ale Ty się czepiasz... Przecież Czuken napisał, że lepszej gry by nie zrobił, a ściągnął ją po to, żeby zobaczyć jaka jest. Przecież inaczej nie dowiedziałby się. No a jak tu grać jak Brzeg prowadzi w lidze. Żeby jeszcze Tęcza to może uszłoby jakoś...
Chwała autorowi, że podjął się pracy i na pewno grę jeszcze udoskonali dzięki właśnie takim głosom jak Czukena.
Zresztą co ja będę się wypowiadać - nie gram w gry, bo mnie nudzą i w tę też nie zagram. Ale życzę powodzenia...
Chwała autorowi, że podjął się pracy i na pewno grę jeszcze udoskonali dzięki właśnie takim głosom jak Czukena.
Zresztą co ja będę się wypowiadać - nie gram w gry, bo mnie nudzą i w tę też nie zagram. Ale życzę powodzenia...
SIAMO SEMPRE CON VOI - LECH POZNAŃ

-
Gość
Mam kilka pytanek odnośnie gierki . Może ktoś z was ma ja bardziej obcykaną , chodzi np. na na zwracac głownie uwage w trakcie sezonu skoro funkcja treningu jest jakas nieaktywna . Stworzyłem personalny dream team a przegrywam mecz za meczem i to z druzynami ktorych nie ma na mapie
. wiem wiem zły zemnie manager chyba 
-
gulchynsky
- Młodzik
-
Gość