Snujemy powoli wizje tabeli przed play-off

Wszystko na temat Tauron Basket Ligi Kobiet

Moderatorzy: ann, rzymi, paulo2907, przemoe, Kuba

Endrju
Senior
Kontaktowanie:

Postautor: Endrju » 10 lutego 2007, 21:34

Mikey pisze:
Endrju pisze:1. LOTOS
2. WISLA
3. AZS
4. ŁKS
5. CCC
Reszta ...

Tą swoją złotą wizję poparłbys może jakimś komentarzem, obliczeniami, prognozami czy ot tak sobie rzuciles w świat posta i to wszystko...?
Dlaczego uważasz ze Wisła spadnie na drugie miejsce, choc gra z Lotosem u siebie, dlaczego CCC jest na piątym a AZS, który ma najcięższy układ gier na trzecim?

Moze i najciezszy... ale dzisiejszym meczem pokazalismy jaki w druzynie AZS-u potencjal drzemie... W takiej formie to jestesmy w stanie wygrac 3 ostatnie mecze i zajac 3cie Miejsce
NIGDY NIE ZGINIE AZS !! NIGDY NIE ZGINIE !!
"Dopóki nie skorzystałem z Internetu, nie wiedziałem, że na świecie jest tylu idiotów."- Stanisław Lem

Awatar użytkownika
simon
Oldboy
Kontaktowanie:

Postautor: simon » 10 lutego 2007, 21:39

powiem Ci tak (pomijam fakt ile to zespołów już wielokrotnie pokazywało "jaki to w nich potencjał drzemie" w przegranych meczach... - polecam zacząć brzydko wygrywać ważne mecza - niż ładne przegrywać nieistotne...) - możecie być w formie najfantastyczniejszej z fantastycznych, wygrać 3 ostatnie mecze różnicą po 120 punktów - i zając bez żadnej dyskusji 5 miejsce - to nie od Was zależy krótko mówiąc.

Endrju
Senior
Kontaktowanie:

Postautor: Endrju » 10 lutego 2007, 21:46

simon pisze:powiem Ci tak (pomijam fakt ile to zespołów już wielokrotnie pokazywało "jaki to w nich potencjał drzemie" w przegranych meczach... - polecam zacząć brzydko wygrywać ważne mecza - niż ładne przegrywać nieistotne...) - możecie być w formie najfantastyczniejszej z fantastycznych, wygrać 3 ostatnie mecze różnicą po 120 punktów - i zając bez żadnej dyskusji 5 miejsce - to nie od Was zależy krótko mówiąc.

Czlowieku jak wygramy 3 ostatnie mecze "roznica po 120puntkow" Hah" to najnizej mozemy byc 4-ci bo CCC punktow wiecej miec od nas nie bedzie.. a co do LKS-u to watpie zeby 3 mecze z Toruniem Poznaniem i Jelenia Gora wygrali... jestem przekonany ze przynajmniej 1-2 mecze przegraja...
"Dopóki nie skorzystałem z Internetu, nie wiedziałem, że na świecie jest tylu idiotów."- Stanisław Lem

Endrju
Senior
Kontaktowanie:

Postautor: Endrju » 10 lutego 2007, 21:48

Od ŁkS-u tez mamy stosunek malych punkcikow lepszy...

Awatar użytkownika
simon
Oldboy
Kontaktowanie:

Postautor: simon » 10 lutego 2007, 21:53

nie, jeśli tą samą ilość punktów będzie miał ŁKS, AZS i "ktoś trzeci" (czytaj CCC - bez względu na Wasz wynik bezpośredni)

pomyśl, przelicz, zastanów się - poczytaj przepisy - zrozumiesz...

Awatar użytkownika
Mikey
Senior
Kontaktowanie:

Postautor: Mikey » 10 lutego 2007, 22:01

Endrju pisze:
simon pisze:powiem Ci tak (pomijam fakt ile to zespołów już wielokrotnie pokazywało "jaki to w nich potencjał drzemie" w przegranych meczach... - polecam zacząć brzydko wygrywać ważne mecza - niż ładne przegrywać nieistotne...) - możecie być w formie najfantastyczniejszej z fantastycznych, wygrać 3 ostatnie mecze różnicą po 120 punktów - i zając bez żadnej dyskusji 5 miejsce - to nie od Was zależy krótko mówiąc.

Czlowieku jak wygramy 3 ostatnie mecze "roznica po 120puntkow" Hah" to najnizej mozemy byc 4-ci bo CCC punktow wiecej miec od nas nie bedzie.. a co do LKS-u to watpie zeby 3 mecze z Toruniem Poznaniem i Jelenia Gora wygrali... jestem przekonany ze przynajmniej 1-2 mecze przegraja...
Przestan się wyglupiac, po raz kolejny! Chyba ze chcesz tak jak Sid stac sie pośmiewiskiem całego kkforum. P...lił jak to Torun wygra z Pabianicami i nawet po porażce nie potrafił wyjsć z twarzą. Jesli ŁKS wygra trzy ostatnie mecze to wejdziesz na forum i przyznasz ze jesteś frajerem? Zrobisz to? Po co to szczekanie? Dodajesz sobie otuchy? Poki co macie najgorszą sytuację sposród drużyn walczacych o miejsca 3-5 i cieżki pojedynek na wyjeździe z Polkowicami. Nie wiemy jak się potoczy, moze wygracie, a moze zostaniecie rozgromieni, tego na razie nie wie nikt, ale odszczekiwanie sie dzisiaj w stylu "co to nie my a wy i tak przegracie" jest śmieszne i żałosne zarazem. Rozumiem ze chcesz się pocieszyc, ale rób to w sposób cywilizowany, a nie na poziomie 15-latka. Co ci to da ze natrąbisz nam tu dzisiaj posty typu "jeszcze wam pokażemy"? Mamy się przestraszyć? Sprawia ci to satysfakcję? Ulgę? Czujesz sie dowartościowany czy moze wierzysz że im więcej pokrzyczysz na kkf o zwycięstwach AZS i porażkach ŁKS tym szybciej sie to spelni...?
Obrazek
Obrazek

Endrju
Senior
Kontaktowanie:

Postautor: Endrju » 10 lutego 2007, 22:11

A ty przyznasz sie ze jestes Frajerem jak chocby z jeden z tych meczy przegracie... i zwrocisz mi honor na calym Forum ?

Awatar użytkownika
pietroc
Kadet
Kontaktowanie:

Postautor: pietroc » 10 lutego 2007, 22:28

Endrju pisze:A ty przyznasz sie ze jestes Frajerem jak chocby z jeden z tych meczy przegracie... i zwrocisz mi honor na calym Forum ?

kolego wydaje mi sie ze przeginasz tak z lekka... pamietaj tylko ze internet nie jest anonimowy...

Kuba
Oldboy

Postautor: Kuba » 10 lutego 2007, 22:29

rożnica jest taka, że nikt tu nie mowi, że ŁKS na pewno wygra wszystkie 3 mecze. a Ty drogi kolego, mowisz, że NA PEWNO tak nie bedzie. Widać różnicę?

Awatar użytkownika
Mikey
Senior
Kontaktowanie:

Postautor: Mikey » 10 lutego 2007, 22:31

Endrju pisze:A ty przyznasz sie ze jestes Frajerem jak chocby z jeden z tych meczy przegracie... i zwrocisz mi honor na calym Forum ?
Nie przyznam, bo ja nigdzie nie napisalem ze wygramy te trzy mecze. Może wygramy, moze nie, jedno jest pewne, zeby zajac trzecie miejsce nie musimy się na nikogo oglądac, wystarczy nam zwyciężyc co nasze i mamy trzecią lokatę. Róznica między nami polega na tym ze ja nie piszę tekstów w stylu: jestem przekonany że AZS przegra w Polkowicach. Może wygra, moze wtopi, nie wiem, wiem ze wasza sytuacja jest najcięższa, bo musicie wygrac jeden mecz więcej od nas i to jest fakt. Tymczasem ty piszesz: "a co do LKS-u to watpie zeby 3 mecze z Toruniem Poznaniem i Jelenia Gora wygrali... jestem przekonany ze przynajmniej 1-2 mecze przegraja..." Kumasz różnicę? Dasz sobie obciąc rekę ze ŁKS nie wygra trzech spotkań? Bo ja sobie nie dam obciąc ze ich nie wygramy. Czy w dalszym ciągu jestes przekonany ze jeden, dwa, mecze przegramy? Skad to przekonanie?, zawodniczki naszych rywali ani trenerzy Poznania, Torunia czy JG tego przekonania nie mają , ale ty...jesteś przekonany :shock:
Obrazek

Obrazek

kwassek
Młodzik
Kontaktowanie:

Postautor: kwassek » 10 lutego 2007, 22:32

Mikey debiuty na forum bywaja trudne ;)

Awatar użytkownika
Mikey
Senior
Kontaktowanie:

Postautor: Mikey » 10 lutego 2007, 22:39

kwassek pisze:Mikey debiuty na forum bywaja trudne ;)
:wink: tu nie chodzi o staż i debiuty tylko o trochę logiki, niewiele, troszeczkę :wink: . Nie jestem w stanie zrozumiec ludzi, którzy robią napinkę i wystawiają się na strzał, nic prostszego przeciez niż trafic takiego napinacza przy pierwszej sposobności gdy się okaże ze jego pewność i przekonanie wzięły w łeb...
Obrazek

Obrazek

Endrju
Senior
Kontaktowanie:

Postautor: Endrju » 10 lutego 2007, 23:25

pietroc pisze:

kolego wydaje mi sie ze przeginasz tak z lekka... pamietaj tylko ze internet nie jest anonimowy...

pietrac czytaj lepiej wszystkie posty.. a pozneij wysuwaj wnioski co do slowa Frajer to zacytowalem Mikeya

Endrju
Senior
Kontaktowanie:

Postautor: Endrju » 10 lutego 2007, 23:27

Mikey pisze:
Nie przyznam, bo ja nigdzie nie napisalem ze wygramy te trzy mecze. Może wygramy, moze nie, jedno jest pewne, zeby zajac trzecie miejsce nie musimy się na nikogo oglądac, wystarczy nam zwyciężyc co nasze i mamy trzecią lokatę. Róznica między nami polega na tym ze ja nie piszę tekstów w stylu: jestem przekonany że AZS przegra w Polkowicach. Może wygra, moze wtopi, nie wiem, wiem ze wasza sytuacja jest najcięższa, bo musicie wygrac jeden mecz więcej od nas i to jest fakt. Tymczasem ty piszesz: "a co do LKS-u to watpie zeby 3 mecze z Toruniem Poznaniem i Jelenia Gora wygrali... jestem przekonany ze przynajmniej 1-2 mecze przegraja..." Kumasz różnicę? Dasz sobie obciąc rekę ze ŁKS nie wygra trzech spotkań? Bo ja sobie nie dam obciąc ze ich nie wygramy. Czy w dalszym ciągu jestes przekonany ze jeden, dwa, mecze przegramy? Skad to przekonanie?, zawodniczki naszych rywali ani trenerzy Poznania, Torunia czy JG tego przekonania nie mają , ale ty...jesteś przekonany :shock:

Miec przekonanie to moje wlasne odczucia... nie napisalem ze np. mam pewnosc...
No Coment
Zycie pokaze jak bedzie;]

Awatar użytkownika
ziutek_pabianice
Kadet
Kontaktowanie:

Postautor: ziutek_pabianice » 11 lutego 2007, 20:23

Jeśli Odra Brzeg przegra wszystko do końca (Lotos, Wisła, CCC), a Polfa pokona Tęczę Leszno, AZS Gorzów, SMS Łomianki, to drużyna z Pabianic zajmie ósmą lokatę :shock: :shock: :!: :!: :!: :)

Wróć do „Aktualności Ekstraklasa”