19 kolejka: AZS Poznań - Nova Trading Toruń 86-81

Wszystko na temat Tauron Basket Ligi Kobiet

Moderatorzy: ann, rzymi, paulo2907, przemoe, Kuba

MARAS
Oldboy
Kontaktowanie:

Postautor: MARAS » 11 lutego 2007, 10:52

BasketFan pisze:
simon pisze:czyli Toruń znów zagrał "nienormalnie"... szkoda :( :wink: :D :wink:

Tak, to napewno Toruń zagrał na swoim "nienormalnym" poziomie, bo jakby zagrał na "normalnym" to Poznań nie miałby szans :wink: :wink:

Takie bujdy to sobie możecie teraz na 20 stron pisać! Po wygranym meczu i zainkasowanych 2 punktach mnie to nie rusza!
Dziwne że Toruń dwa razy za nami gral i dwa razy był w tym nienormalnym stanie :lol: :lol: :?:
Chwiałka A Chwiałka Z Chwiałka AZS!

Awatar użytkownika
simon
Oldboy
Kontaktowanie:

Postautor: simon » 11 lutego 2007, 12:06

MARAS pisze:
BasketFan pisze:
simon pisze:czyli Toruń znów zagrał "nienormalnie"... szkoda :( :wink: :D :wink:

Tak, to napewno Toruń zagrał na swoim "nienormalnym" poziomie, bo jakby zagrał na "normalnym" to Poznań nie miałby szans :wink: :wink:

Takie bujdy to sobie możecie teraz na 20 stron pisać! Po wygranym meczu i zainkasowanych 2 punktach mnie to nie rusza!
Dziwne że Toruń dwa razy za nami gral i dwa razy był w tym nienormalnym stanie :lol: :lol: :?:

słuchaj Maras - weźno wyłącz komplikator a włącz zatrybiarkę... nic nie kumasz? daj spokój... :lol: :lol: :lol:

Przecież powinieneś wiedzieć, że jedyna "fachowa" ocena gry Torunia jest taka, że z grającym "normalnie" nikt i nigdzie nie wygra... :wink: :lol:

Sid
Amator
Kontaktowanie:

Postautor: Sid » 11 lutego 2007, 13:16

simon pisze:
MARAS pisze:
BasketFan pisze:

słuchaj Maras - weźno wyłącz komplikator a włącz zatrybiarkę... nic nie kumasz? daj spokój... :lol: :lol: :lol:

Przecież powinieneś wiedzieć, że jedyna "fachowa" ocena gry Torunia jest taka, że z grającym "normalnie" nikt i nigdzie nie wygra... :wink: :lol:

twoja głupota i wspaniałe "poczucie humoru" przerasta moje najśmielsze oczekiwania. Ile jeszcze tygodni będziesz tymi swoimi tępymi żarcikami rzucał ? żal.pl :]
Ryan Coleman <3

Awatar użytkownika
BasketFan
Kadet
Kontaktowanie:

Postautor: BasketFan » 11 lutego 2007, 13:35

Sid pisze:
simon pisze:
MARAS pisze:
BasketFan pisze:

twoja głupota i wspaniałe "poczucie humoru" przerasta moje najśmielsze oczekiwania. Ile jeszcze tygodni będziesz tymi swoimi tępymi żarcikami rzucał ? żal.pl :]

Otóż komunikuje ci kolego Sid, że przynajmniej ja jeszcze długo, bardzo długo będę się "woził" na tej twojej super inteligentnej wypowiedzi :!:
Odkąd sięgam pamięcią, to nikt na tym forum nie wypisywał takich głupot, więc wybacz, ale ja...
muszę, bo inaczej się uduszę :!: :lol:
Powyższy post wyraża jedynie opinię autora w dniu dzisiejszym.
Nie może on służyć przeciwko niemu w dniu jutrzejszym, ani każdym innym
następującym po tym terminie.
Ponadto autor zastrzega sobie prawo zmiany poglądów, bez podawania przyczyn

Awatar użytkownika
FAIR PLAY
Młodzik
Kontaktowanie:

Postautor: FAIR PLAY » 11 lutego 2007, 13:58

Zakonczcie panowie te dywagacje bo do niczego i tak nie dojdziemy!
Temat meczu wiec mowmy o nim! 8)
Obrazek

Awatar użytkownika
simon
Oldboy
Kontaktowanie:

Postautor: simon » 11 lutego 2007, 14:19

Sid pisze:twoja głupota i wspaniałe "poczucie humoru" przerasta moje najśmielsze oczekiwania. Ile jeszcze tygodni będziesz tymi swoimi tępymi żarcikami rzucał ? żal.pl :]

nie wiem... jestem głupi (nawet nie wypada protestować) to nigdy nic nie wiadomo... :lol:

Awatar użytkownika
Mytek
Junior
Kontaktowanie:

Postautor: Mytek » 11 lutego 2007, 14:53

a wiec wracając do meczu: zastanawia mnie jak Mrozina, tuż po swoim wejściu na parkiet, w półtorej akcji załapała 3 faule :shock:

jednak mimo wszystko patrząc na grę naszych moze powiedziec, ze z optymizmem patrze w przyszłość, tj. mecze z Jelenią, ŁKSem i Lesznem. No moze kapeńkę mniej strat i będzie gicior:] Gdyby nie pechowa przegrana jednym pkt z Jelenią i dwoma z Polfą w Pabianicach to teraz byśmy walczyli o czworkę :?
reloaded :]

Awatar użytkownika
Mikey
Senior
Kontaktowanie:

Postautor: Mikey » 11 lutego 2007, 16:02

A któz to do nas wrócił ??? :lol: :lol: :lol: A podobno już się wypisał z kkf... Uracz nas jeszce czyms ciekawym Sid, moze jakas fachowa ocena gry, jakis epitecik w naszą stronę, nie krępuj się, mądrego zawsze miło poczytać :lol:
Obrazek
Obrazek

Awatar użytkownika
FAIR PLAY
Młodzik
Kontaktowanie:

Postautor: FAIR PLAY » 11 lutego 2007, 22:53

Mikey nie prowokuj spokojnie...:D

Mytek - faktycznie mozna patrzec spokojniej na mecze z Lesznem moze i z Jelenia ale o ŁKSie na wyjezdzie nawet nie mysl... sadze ze nie damy rady choc calym sercem wierze w nasze panie to glowa podpowiada cos innego...
Obrazek

MARAS
Oldboy
Kontaktowanie:

Postautor: MARAS » 12 lutego 2007, 00:07

Skoro całym serce jesteś z dziewczynami to nie może Cie w Łodzi na meczu zabraknąć! Nic tylko sie zapisywać 8)

gośc

Postautor: gośc » 12 lutego 2007, 10:03

Znow mial AZS wiecej szczescia w koncowce bo caly mecz mnie nie zachwycil. Z taka gra to miejsce w srodku tabeli i nic wiecej.

MARAS
Oldboy
Kontaktowanie:

Postautor: MARAS » 12 lutego 2007, 15:03

Nie wiecej szcześcia tylko wiecej doświadczenia to po pierwsze! A po drugie to Toruń miał wiecej szcześcia bo mecz mógł sie zakonczyć w regulaminowym czasie gry, gdyby nie rzut rozpaczy Mieszkowskiej :!:

Wróć do „Aktualności Ekstraklasa”