Klub Kibica
Moderatorzy: thomas72, kyS, tadziu
- elen
- Kadet
- Kontaktowanie:
No to ja wrzuce fotki z wyjazdu do Polkowic. Mysle że Bartek sie nie obrazi że wrzucam jego foty
wiecej fotek na: http://gorzow24.pl/?fotorelacje,376
wiecej fotek na: http://gorzow24.pl/?fotorelacje,376

"Dopóki nie skorzystałem z Internetu, nie wiedziałem, że na świecie jest tylu idiotów." - Stanisław Lem
-
Endrju
- Senior
- Kontaktowanie:
Co do Cesare ktory jest troche w goracej wodzie kapany. I probowal rewolucje wprowadzic juz w autobusie jadac do Polkowic
Ma duzo roznych dobry pomyslow (powtarzam sie:P) ale niektore piosenki jego mozna z wielkim trudem ale wdrożyc w nasz repertuar
Jednak nie mozna tego robic tak jak on to probowal zrobic... ze jadac w autobusie... wszyscy w nim jadacy mieli by sie tego nauczyc i zrobic sobie troche siary w Polkowicach
Dobrze moze ze i nie wyszlo... i ze kilkoma starymi zwrotami przekrzyczelismy moze nawet cale Polkowice.
A wiec przejdzmy do meritum sprawy...
Jezeli faktycznie zalezy wam na tym aby cos fajnego zaprezentowac i miec chociaz jakies 1-2 fajne piesni to proponuje abysmy moze spotykali sie na meczu Juniorek i sobie na tych meczach troche pospiewali... poczwiczyli jakies nowe przyspiewki. Mysle ze mecze u siebie czy mecze wyjazdowe nie sa od tego aby na nich cwiczyc.. tylko mecze wyzej wymienionych druzyn... (Jednak zdajac sobie sprawe ze nikt swoich "4-liter" nie bedzie chcial ruszyc abys sie spotkac i cos fajnego zrobic... Pisze ten post jako tylko i wylacznie propozycje.. od was juz zalezy jak to sie dalej potoczy
Mysle ze jezeli chcemy cos nowego wymyslec to pomysl nie jest "glupi"
Czekam na wasze opinie
POZDRO DLA CALEGO KK I EKIPY BEDACEJ Z NAMI W POLKOWICACH!!!
TORUN JEST NASZ !!
A wiec przejdzmy do meritum sprawy...
Jezeli faktycznie zalezy wam na tym aby cos fajnego zaprezentowac i miec chociaz jakies 1-2 fajne piesni to proponuje abysmy moze spotykali sie na meczu Juniorek i sobie na tych meczach troche pospiewali... poczwiczyli jakies nowe przyspiewki. Mysle ze mecze u siebie czy mecze wyjazdowe nie sa od tego aby na nich cwiczyc.. tylko mecze wyzej wymienionych druzyn... (Jednak zdajac sobie sprawe ze nikt swoich "4-liter" nie bedzie chcial ruszyc abys sie spotkac i cos fajnego zrobic... Pisze ten post jako tylko i wylacznie propozycje.. od was juz zalezy jak to sie dalej potoczy
Mysle ze jezeli chcemy cos nowego wymyslec to pomysl nie jest "glupi"
Czekam na wasze opinie
POZDRO DLA CALEGO KK I EKIPY BEDACEJ Z NAMI W POLKOWICACH!!!
TORUN JEST NASZ !!
NIGDY NIE ZGINIE AZS !! NIGDY NIE ZGINIE !!
"Dopóki nie skorzystałem z Internetu, nie wiedziałem, że na świecie jest tylu idiotów."- Stanisław Lem
"Dopóki nie skorzystałem z Internetu, nie wiedziałem, że na świecie jest tylu idiotów."- Stanisław Lem
EndrjU dlatego chciałem ćwiczyć w autokarze bo wiem że na spotkania nasze chodzi 5 osób więc co? w pięciu mamy ćwiczyć ?
myślę że mecz juniorek to dobry pomysł ja jestem za
jutro mecz juniorek więc mam nadzieję że pomysł przejdzie i będziemy mogli poćwiczyć chorwackie i coś jeszcze
i myślę że powinniśmy właśnie te mecze przeznaczać na treningi ..
ze swojej strony obiecuję że piosenki będą proste do zapamiętania i mniej ambitne niż te co dałem ostatnio
więc pytam się KTO BęDZIE NA MECZY JUNIOREK STARSZYCH ?
MECZ JEST 21.02.2007r. O 16.30
MAM NADZIEJę żE DOPOMOżECIE !
myślę że mecz juniorek to dobry pomysł ja jestem za
jutro mecz juniorek więc mam nadzieję że pomysł przejdzie i będziemy mogli poćwiczyć chorwackie i coś jeszcze
i myślę że powinniśmy właśnie te mecze przeznaczać na treningi ..
ze swojej strony obiecuję że piosenki będą proste do zapamiętania i mniej ambitne niż te co dałem ostatnio
więc pytam się KTO BęDZIE NA MECZY JUNIOREK STARSZYCH ?
MECZ JEST 21.02.2007r. O 16.30
MAM NADZIEJę żE DOPOMOżECIE !
Gorzów To jest Potęga !
Gorzów Najlepszy Jest !
Gorzów Trzeba Szanować!
Gorzów Nasz AZS i ZKS!
:)
Gorzów Najlepszy Jest !
Gorzów Trzeba Szanować!
Gorzów Nasz AZS i ZKS!
Wróć do „AZS-PWSZ Gorzów Wlkp.”