Kto waszym zdaniem zostanie MVP w tym sezonie ?????
Moderatorzy: ann, rzymi, paulo2907, przemoe, Kuba
-
Longerinho
- Młodzik
- Kontaktowanie:
Moim zdaniem jest ich dużo , ale głównymi kandydatkami są Bell i Coker
Leszno naszym miastem , Tęcza naszym klubem
-
Longerinho
- Młodzik
- Kontaktowanie:
Ewelina Kobryn
http://www.lechiarugby.pl !!
(\_/)
(O.o)
(> <)
This is Bunny.
Copy Bunny into your signature
to help him on his way to world Domination
(\_/)
(O.o)
(> <)
This is Bunny.
Copy Bunny into your signature
to help him on his way to world Domination
Re: Kto waszym zdaniem zostanie MVP w tym sezonie ?????
Longerinho pisze:
mylę, że która z nich rzeczywicie może zostać MVP. jeżeli bedš patrzeć tylko na statystyki i eval po sezonie.
ale zapewne MVP finałów( jeżeli taki tytuł też zostanie przyznany) zostanie kto inny...
a do ankiety dodałabym jeszcze Campbell, Jarkowskš... bo wg PLKK sš w pierwszej piatce z najwyzszymi evalami
Jeśli ktoś w Krakowie zapyta się za 20 lat: kim była DeForge? Odpowiedź będzie tylko jedna: wielką zawodniczką!
https://www.youtube.com/watch?v=N7ABk7vDous
-
Longerinho
- Młodzik
- Kontaktowanie:
simon pisze:A jakbyś miał do wyboru za tą samą kasę Bell i ADF - to oddasz mi ADF do mojego zespołu, a sam zakontraktujesz Bell?
Wiesz ADF jest warta o wiele wieksze pieniadze niz bell , ale cena Bell duzo wzrosnie po tym sezonie, takze wiesz niewiadomo czy Bell spisywałaby sie tez tak dobrze ja ADF w Wisle , raczej wątpie chodz dużo napewno by jej nieodbiegała.
Leszno naszym miastem , Tęcza naszym klubem
Longerinho pisze:simon pisze:A jakbyś miał do wyboru za tą samą kasę Bell i ADF - to oddasz mi ADF do mojego zespołu, a sam zakontraktujesz Bell?
Wiesz ADF jest warta o wiele wieksze pieniadze niz bell , ale cena Bell duzo wzrosnie po tym sezonie, takze wiesz niewiadomo czy Bell spisywałaby sie tez tak dobrze ja ADF w Wisle , raczej wątpie chodz dużo napewno by jej nieodbiegała.
miem twierdzić, a nawet jestem pewna, że by się tak niestety nie spisywała.
czy cene Nikity wzronie...hmmm... naprawdę nic przeciwko niej nie mam, ale tego też nie byłabym pewna...
Jeśli ktoś w Krakowie zapyta się za 20 lat: kim była DeForge? Odpowiedź będzie tylko jedna: wielką zawodniczką!
-
Longerinho
- Młodzik
- Kontaktowanie:
Oczywiście - sprawia bardzo dobre wrażenie - z tym, że ja cały czas biorę poprawkę właśnie na to, a jakim zespole gra.
Inna sprawa - czy tutaj dyskutujemy o tym:
a) Kto zostanie MVP ligi w/g www.plkk oraz w/g ich statystyk eval?
b) Kto zostanie MVP ligi w/g naszych typów - w naszej ocenie
Jeśli ta pierwsza odpowiedź jest poprawna, to zmianiam zdanie i stawiam na tego kto prowadzi aktualnie w statystyce eval. Dyskusyjna jeszcze jest zawodniczka z pozycji 2 - a cała ósemka z ankiety wstawiona jest bez sensu.
Jeśli 2 odpowiedź - to niewątpliwie dla mnie poza trójką ADF/Kobryn/Skera - nikt się nie liczy. Cała resztą z Pałką, Bell, MC, Oliverią itd itp walczy jedynie o miejsca "punktowane" a nie o pakę...
Inna sprawa - czy tutaj dyskutujemy o tym:
a) Kto zostanie MVP ligi w/g www.plkk oraz w/g ich statystyk eval?
b) Kto zostanie MVP ligi w/g naszych typów - w naszej ocenie
Jeśli ta pierwsza odpowiedź jest poprawna, to zmianiam zdanie i stawiam na tego kto prowadzi aktualnie w statystyce eval. Dyskusyjna jeszcze jest zawodniczka z pozycji 2 - a cała ósemka z ankiety wstawiona jest bez sensu.
Jeśli 2 odpowiedź - to niewątpliwie dla mnie poza trójką ADF/Kobryn/Skera - nikt się nie liczy. Cała resztą z Pałką, Bell, MC, Oliverią itd itp walczy jedynie o miejsca "punktowane" a nie o pakę...
Ostatnio zmieniony 21 lutego 2007, 11:53 przez simon, łącznie zmieniany 1 raz.
Też mi się wydaje, że MVP zostanie wybrana po zsumowaniu evali i wtedy pewnie na Coker padnie...choć jak wiadomo statystyka statystyce nierówna, bo drużyna drużynie nierówna
, więc dla mnie MVP to albo ADF albo Skera (ale jej w ankiecie nie ma)
Tego co potrafi Nikita i ADF nie ma co porównywać, bo to przepaść. Wzrostu ceny Nikity bym się wielkiego nie spodziewała, bo zawsze jest poprawka na to, że takie stastystki ma w jednym ze słabszych zespołów plkk...z tego co kojarzę w lidze izraelskiej też miała nienajgorsze stastystyki i jakoś (z całym szacunkiem) wielkiej kolejki po nią chyba nie było...a na wnba ciągle za słaba.
Tego co potrafi Nikita i ADF nie ma co porównywać, bo to przepaść. Wzrostu ceny Nikity bym się wielkiego nie spodziewała, bo zawsze jest poprawka na to, że takie stastystki ma w jednym ze słabszych zespołów plkk...z tego co kojarzę w lidze izraelskiej też miała nienajgorsze stastystyki i jakoś (z całym szacunkiem) wielkiej kolejki po nią chyba nie było...a na wnba ciągle za słaba.
To ja powiem tak Nikita Bell powinna zostac odkryciem roku w naszej lidze i tyle ..
w pewien sposob rozwiazaloby to sytuacje
p.s. Dlaczego ADF nei gra w wnba ? jak to z nia jest? czemu sie marnuje w polskiej lidze ?
p.s. Dlaczego ADF nei gra w wnba ? jak to z nia jest? czemu sie marnuje w polskiej lidze ?
Życiowe bitwy nie zawsze wygrywają silni i szybsi, lecz prędzej czy później TYM, który wygrywa, jest TEN, który nieustannie myśli, że może wygrać.
Mozarthio pisze:p.s. Dlaczego ADF nei gra w wnba ? jak to z nia jest? czemu sie marnuje w polskiej lidze ?
to żart prawda
ale gdyby to było poważnie przez Ciebie napisane to:
ADF gra w WNBA tyle, że ta liga trwa od maja do września, więc może sobie grać (marnować się) też w Polsce.
Anka ostatni sezon grała w Indianie Fever, w której to na kwietniowym campie była Nikita, ale okazała się za słaba dla tej drużyny.
Mozarthio pisze:p.s. Dlaczego ADF nei gra w wnba ? jak to z nia jest? czemu sie marnuje w polskiej lidze ?
hahahaha!! no poprostu post roku!!
Ale gdybyś M. nie wiedział to WNBA gra w lecia jak u nas jest przerwa... a Andzia jak Chamiqe sie u nas poprostu kuruje...
Cellar Door
No chyba że tutaj są emeryci, renciści, bądź inne osoby, które mają nadmiar czasu wolnego i szperają od A do Z

No chyba że tutaj są emeryci, renciści, bądź inne osoby, które mają nadmiar czasu wolnego i szperają od A do Z

- patrese
- Kadet
- Kontaktowanie:
Nikita jest w Lesznie gwiazdą i niekwestionowaną liderką, ma spore umiejętności ale daleko jej do gwiazd polskiej ekstraklasy. Tak samo jak daleko Tęczy do Wisły czy Lotosu. Ann DeForge to przecież zupełnie inny poziom. Statystyki nie mówią wszystkiego. Więc na siłę nie róbmy z niej MVP FGE tego sezonu, bo znowu wszyscy będą nas krytykować za ten samozachwyt. I będą mieli rację. A dlaczego w ankiecie nie ma np. Jeleny Skerovic czy też kilku innych znaczących w tej lidze to już nie potrafię odpowiedzieć...
SIAMO SEMPRE CON VOI - LECH POZNAŃ

Wróć do „Aktualności Ekstraklasa”