Sektor
Moderatorzy: Kuba, brzydki, ginda
- Mały
- Młodzik
- Kontaktowanie:
a czy tutaj sa jakies spory .... chlopie zastanow sie ... wyszla propozycja do razwazenia i ja rozwazamy ... a Ty mi juz o sporach ... po drugie juz nie mow ze jestes taki patriotyczny ... bo ja osobiscie na balkonach dla kamerzystow bym mie kibicowal (lek wyskosci
heh ) ... a tak na serio to miejsce ma jednak duze znaczenie ....
no i w 100% muszę sie zgodzić z chłopakami - jakie spory? PRzeciez wszystko rozważane jest w kulturalnej dyskusji. a sektor wbrew pozorom ma znaczenie, bo ogarniecie grupy i "siła" dopingu są chyba najważniejsze
posiedziec to mozemy sobie w domu przed TV
na mecz przychodzimy dopingowac. poskakac, potańczyc. ale nie siedziec
po co urządzać jakieś spory gdzie mamy siedzieć na meczu?
posiedziec to mozemy sobie w domu przed TV
- ginda
- Senior
- Kontaktowanie:
po co urządzać jakieś spory gdzie mamy siedzieć na meczu? Ważne jest to, żebyśmy byli na tym meczu, chociażby na balkonach dla kamerzystów,
Czemu odrazu spory... Poprostu SEPCE ma chrapkę na nowy sektor nie pytając się osób z reszty młyn/a/ka, a ty odrazu, że jakieś spory...
Dziewczyny jeśli chcecie,
zwycięstwa poczuć smak,
musicie walczyć, trenować,
dopingiem was wspieramy,
a wiarę w sercu mamy,
po meczu będziem świętować
zwycięstwa poczuć smak,
musicie walczyć, trenować,
dopingiem was wspieramy,
a wiarę w sercu mamy,
po meczu będziem świętować
mi się wydaje tak:
dla naszej młodej, kształtującej się dopiero ekipy, najlepszym rozwiązaniem byłaby chyba trybuna za koszem. nie ma wtedy mowy o opierdzielaniu się (jak to mialo miejsce na meczu z Gorzowem). Poza tym sporo osób przeciez jeszcze nie zna przyspiewek. a z małej trybuny będą one łątwiejsze do wpojenia, bo w Trójkąciku mało słuchać na górze (podobno). Poza tym ja myślę, że jak nasza grupa w koncu się ukształtuje, to mozna bedzie do trójkąta wrócić, kiedy nie będą problemem przyśpiewki i lenistwo. Poza tym Piekiełko cały czas się rozrasta, z meczu na mecz jest nas coraz wiecej, a miejsca w trójkącie brakuje...
Jestem za przeniesieniem nas za kosz. na próbę w meczu z Brzegiem.
dla naszej młodej, kształtującej się dopiero ekipy, najlepszym rozwiązaniem byłaby chyba trybuna za koszem. nie ma wtedy mowy o opierdzielaniu się (jak to mialo miejsce na meczu z Gorzowem). Poza tym sporo osób przeciez jeszcze nie zna przyspiewek. a z małej trybuny będą one łątwiejsze do wpojenia, bo w Trójkąciku mało słuchać na górze (podobno). Poza tym ja myślę, że jak nasza grupa w koncu się ukształtuje, to mozna bedzie do trójkąta wrócić, kiedy nie będą problemem przyśpiewki i lenistwo. Poza tym Piekiełko cały czas się rozrasta, z meczu na mecz jest nas coraz wiecej, a miejsca w trójkącie brakuje...
Jestem za przeniesieniem nas za kosz. na próbę w meczu z Brzegiem.
inna sprawa za którym koszem bedziemy siedzieć. Ja bardzo chętnie usiadłbym od strony zachodniej. Przy ławce naszych dziewczyn. Jak Wy myślicie? Choć mogą byc problemy jesliby goscie mieli siadac po drugiej stronie. przy głównym wejsciu itd... mysle, ze kierownictwo klubu mogloby sie na to nie zgodzic. a tak zawsze mają gości "na końcu" sali, przy osobnym wyjsciu...