KIBICE
Moderator: qBK
- polite boy
- Żak
-
Michal-Lemberg
- Amator
polite boy pisze:do polkowic sie wybieracie??????
Było już mówione, że takie sprawy nie załatwia się na forum publicznym. Nie wiem więc czemu starasz się tu od nas wyciągnąć wiążącą odpowiedź i uzyskać oficjalne oświadczenie.... Zresztą, jak przyjedziemy to zobaczysz, że zaszczyciliśmy Was swoją obecnością.
-
fANKA CCC
fANKA CCC pisze:JAK PRZYJEDZIECIE DO POLKOWIC MAM NADZIEJE ZE NASZE DZIEWCZYNY POKAZA WAM GDZIE JEST WASZE MIEJSCE I WYGRAJA TEN MECZ ACO DO KIBICOW TO MI SIE NIE PODOBAJA BO NIE UMIEJA SIE ZACHOWAC PO PORAŻCE I MAM NADZIEJE ZE WYGRAMY I ZJEMY WAS HEHEHE CZEKAMY NA WAS!!!!!!!
Ja ostrzegam, że nie jestem zbyt smaczny. A takie grozby smieszne to zostaw dla siebie ok
- polite boy
- Żak
fANKA CCC pisze:JAK PRZYJEDZIECIE DO POLKOWIC MAM NADZIEJE ZE NASZE DZIEWCZYNY POKAZA WAM GDZIE JEST WASZE MIEJSCE I WYGRAJA TEN MECZ ACO DO KIBICOW TO MI SIE NIE PODOBAJA BO NIE UMIEJA SIE ZACHOWAC PO PORAŻCE I MAM NADZIEJE ZE WYGRAMY I ZJEMY WAS HEHEHE CZEKAMY NA WAS!!!!!!!
Ty dziewczynko wyluzuj posladki i stul troszke swoja twarzyczke.Bez napinki kobietko prose.Szkoda ze nie ujawnisz sie kim jestes.Bedziesz odwazna...