1 runda PO:AZS PWSZ Gorzów Wlkp.-AZS Poznań 3-1
Moderatorzy: ann, rzymi, paulo2907, przemoe, Kuba
- Rosso-Nero
- Młodzik
- Kontaktowanie:
Wiem, wiem... Jesli nie ma innej możliwości śledzenia gry drużyny to i ta metoda dobra jest. Również pozdrawiam. 
- Przegraliśmy, więc naokoło wciąż słyszę ludzi, którzy mówią: ale jesteście starzy. W zeszłym roku wygraliśmy, a ci sami ludzie mówili: ale jesteście doświadczeni - Gregg Popovich, trener San Antonio Spurs
Patrzac na ich czas gry: koncowka 3 kwarty, albo poczatek 4Intarex pisze:w ktorym momencie parkiet opuscily Sibora i Jarkowska?
CokolwiekPomiedzyLudzmiKonczySie
ZnaczyNigdySieNieZaczelo
GdybyPrawdziwieSieZaczeloNieSkonczylobySie
SkonczyloSieBoSieNieZaczelo
CokolwiekPrawdziwieSieZaczynaNigdySieNieKonczy
- ziutek_pabianice
- Kadet
- Kontaktowanie:
No tak, ale tylko daltego, ze 4 kwarta kwarta 33:13, kiedy w Poznaniu zeszly za faule Sibora, Jarkowska i Reda - niech ktos kto byl na meczu napisze, czy nie wydrukowali, zeby mozna sie bylo spokojnie cieszyc. Chociaz patrzac na liczbe odgwizdanych fauli to 26:29, czyli w miare ok.
No i cieszy niewatpliwie skutcznosc za 1 pkt - 31/35
No i cieszy niewatpliwie skutcznosc za 1 pkt - 31/35

CokolwiekPomiedzyLudzmiKonczySie
ZnaczyNigdySieNieZaczelo
GdybyPrawdziwieSieZaczeloNieSkonczylobySie
SkonczyloSieBoSieNieZaczelo
CokolwiekPrawdziwieSieZaczynaNigdySieNieKonczy
-
TYLKO AZS GORZÓW
- elen
- Kadet
- Kontaktowanie:
Sedziowie pokazali dzis pozim siegający dna... no chyba ze mozna niżej sięgnąć. Niestety wypaczyli wynik, jednak głupie decyzje zdarzały sie na korzyść jednej i drugiej strony. Dotkliwiej odczuły to jednak zawodniczki z Poznania, bo one grały tylko jedna piatka, wiec te faule nie miały sie na kogo rozkładac.
"Dopóki nie skorzystałem z Internetu, nie wiedziałem, że na świecie jest tylu idiotów." - Stanisław Lem
-
Endrju
- Senior
- Kontaktowanie:
elen pisze:Sedziowie pokazali dzis pozim siegający dna... no chyba ze mozna niżej sięgnąć. Niestety wypaczyli wynik, jednak głupie decyzje zdarzały sie na korzyść jednej i drugiej strony. Dotkliwiej odczuły to jednak zawodniczki z Poznania, bo one grały tylko jedna piatka, wiec te faule nie miały sie na kogo rozkładac.
Jaki wynik wypaczyli faule 26:29... chcem ci przypomniec ze nie raz spiewalismy "kulturalni kibice" i "drukarze" gdyby wypaczyli wynik sedziowali by tylko jednej stronie.
NIGDY NIE ZGINIE AZS !! NIGDY NIE ZGINIE !!
"Dopóki nie skorzystałem z Internetu, nie wiedziałem, że na świecie jest tylu idiotów."- Stanisław Lem
"Dopóki nie skorzystałem z Internetu, nie wiedziałem, że na świecie jest tylu idiotów."- Stanisław Lem
Endrju pisze:elen pisze:Sedziowie pokazali dzis pozim siegający dna... no chyba ze mozna niżej sięgnąć. Niestety wypaczyli wynik, jednak głupie decyzje zdarzały sie na korzyść jednej i drugiej strony. Dotkliwiej odczuły to jednak zawodniczki z Poznania, bo one grały tylko jedna piatka, wiec te faule nie miały sie na kogo rozkładac.
Jaki wynik wypaczyli faule 26:29... chcem ci przypomniec ze nie raz spiewalismy "kulturalni kibice" i "drukarze" gdyby wypaczyli wynik sedziowali by tylko jednej stronie.
elen chyba dosc jasno wytłumaczył co ma na mysli. W Poznaniu gra praktycznie 5 zawodniczek, z czego 2 spadły po III kwartach , trzecia pod koniec 4-tej a 2 pozostałe miały po 4 faule. Wam faule krzywdy nie robily..
gratulacje dla elen za uczciwe stawianie sprawy
... tysiące przejechanych kilometrów ... setki przegadanych godzin .. dziesiątki odwiedzonych miast, stadionów i hal ... jedna trójkolorowa pasja ...
-
Endrju
- Senior
- Kontaktowanie:
To o kim to swiadczy ze Poznan gral jedna 5-tka ?? O tym ze Gorzow ma bardzo wyrownany caly sklad.. a w Poznaniu jest 5 gora 6 zawodniczek... reszta wchodzi tylko jak juz jest potrzeba...
NIGDY NIE ZGINIE AZS !! NIGDY NIE ZGINIE !!
Wróć do „Aktualności Ekstraklasa”