ostatecznie to już wasza sprawa jakie rozdwojenie jaźni przeżywacie u siebie w Pabianicach
Wybacz, RTS nie posiada ekstraklasowej druzyny w koszykowce kobiet. Na Wlokniarz chodze, bo lubie i chce dopingowac koszykarki z mojego miasta. Pasi?
Rozumiem ze młody wiek nie pozwala wam również pamietac że w końcu to czerwoni zdaje się wyjebali wam szyby w hali... - cóż ślepa miłość zniesie wszystko...
Jesli mam wymieniac, co biali zrobili, to nie sadze, ze chcialoby ci sie czytac :> a swoja droga, ja tego nie zrobilem, a sam powiedz, czy w grupce nie czujesz sie pewniej? I wtedy latwiej ci przychodzi wiele rzeczy.
Proponowalbym równiez zeby kolega tak pohopnie nie używal słów "śmieszne", "nie wybuchał śmiechem", "ocenial sensownośc moich argumentów"..., bo jak mniemam na nastepnych derbach koszykarskich nie pojawi się osobiście w młynie ŁKSu zeby powtórzyć swoje stanowisko w podobnym tonie jak ten tutaj z forum.
Oto cale podejscie ludzi jak ty
to jest tak: "jesli nie mam racji, to dostaniesz w ryj" mam racje? I TO JEST WLASNIE SMIESZNE!
6. Co do tej różnicy bramek-rozumiem ze innych statystyk nie śledzisz, ale gdybyś byl laskaw sprawdzić ile sezonow pierwszej lidze spędził ŁKS a ile Robotnicze Towarzystwo-moze to jakoś rozjaśniłoby ci pogląd w tej sprawie.
LKS spedzil troszke ponad 2x wiecej niz Widzew w ekstraklasie, ale to nie zmienia faktu, ze zdobywa mniej bramek...
Co do ŁKS "prawie" w III lidze - to pozwolę sobie przypomnieć, że Widzew "prawie" przestał istnieć 2 lata temu - a już całkiem "prawie" to był jedną nogą w IV lidze - gdzie zresztą być powinien i gdzie być może po czystkach w PZPN zawita.
No wiec przypomne ci, iz pewien madry czlowiek, ktorego KAZDY kibic Widzewa szanuje zrobil wiele, aby uratowac ten klub. I sie udalo. A klopoty finansowe dosiegaja kazdy klub szczegolnie w lidze polskiej.
Dla porownania przypomne ci, ze GIGANT na przy polskich droynach Borussia Dortmund niedawno rowniez miala wielkie problemy finansowe, grozilo im nawet bankructwo... Dziwne? Nie ma co wytykac, LKS rowniez mial problemy finansowe, osobiscie mnie to nie dziwi...
przecież nie każdy musi mieć te same sympatie klubowe i ten sam punkt widzenia.
Niektorzy tego nie rozumieja... A argument i uzasadnienie dla niego dla nich jest takie: "LKS jest najlepszym klubem, bo jest"...
5. Nie każdy musi lubic ŁKS-jeśli Cię to zdziwi mam kilku znajomych kibiców Widzewa i co ciekawe chociaż łazą na mecze nie sa tak przemądrzali w tych kwestiach jak co niektórzy kibice Włokniarza, którzy jak wspomniałem w większości nigdy nie powąchali stadionu Widzewa.
Mylisz sie kolego, mylisz

1. Rozdwojenie jaźni dotyczy sytuacji w której w jednym młynie zasiadaja osoby za Włókniarzem a równocześnie są za Widzewem i ŁKSem, na forum potrafią p...ć na ŁKS i na Widzew, choć mało który bywa kiedykolwiek o ile wogóle na derbach i meczach tych drużyn .
\

czlowieku... postaram ci sie to wyjasnic...
LKS - macie sekcje pilki noznej (ekstraklasa) koszykowki kobiet (ekstraklasa) i jakies tam jeszcze, ktore nas w tym temacie nie interesuja...
Wlokniarz Pabianice - sekcja pilki noznej (hm... 4 liga? ) sekcja koszykowki kobiet (ekstraklasa)
Wyobraz sobie, ze bardzo lubie koszykowke kobieca w wykonaniu naszej druzyny - Wlokniarza. Przychodze, dopinguje i jest mi z tym bardzo dobrze.
Natomiast jesli chcesz wiedziec na mecze Widzewa chodze owszem, chodze, natomiast nie dopinguje...
Kanidżia:
Ale, gdyby była Sprawiedliwość, to powinien spaść i już tam zostać.
Na szczescie pan Boniek czuwa

No i taka właśnie jest z wami rozmowa: ŁKS gdy wygrywa- to fartem, jak Widzew - to szczęście sprzyja lepszym...
To jest twoje zdanie

:D:D:D osobiscie uwazam, ze w tym sezonie LKS gra bardzo dobrze. Przed sezonem ocenialem, ze bedzie +/- w tej samej pozycji, co Widzew teraz. Graja naprawde dobrze. Co nie zmienia faktu, ze moje upodobania klubowe sa jakie sa