Klub Kibica
Moderatorzy: thomas72, kyS, tadziu
Musze pochwalić Was
Naprawde poczyniliście spory postęp w stosunku do zeszłego choćby sezonu! Dobra grupka głośno dopingująca jednak nadal myśle że troche sie tym bębnem zagłuszacie! Oprawa ładna, widze nawet flage macie. To sie chwali i nareszcie idzie ku dobre na hali przy Chopina 
Chwiałka A Chwiałka Z Chwiałka AZS!
-
gofer13
-
tomaszek
-
Endrju
- Senior
- Kontaktowanie:
Nie no Elen mnie teraz na ziemie powalil <lol2>
Daje 10/10 za pomysl posta:D
PS. Cesare siedzial kolo mnie i wpierniczal Popkorn zapijajac Cola... tylko go nie uchwycilo bo zdjecie by nie wyszlo
Pozatym na zdjeciu jest jeszcze Tomaszek z bratem, Gofer, Aro i jeszcze pare osob ktore niedawno dolaczylo sie do KK
Pikniki Rulez
"To My, To MY, Ultras Tofiki... Niech patrzy cala Polska jak my bawimy sie..."
Daje 10/10 za pomysl posta:D
PS. Cesare siedzial kolo mnie i wpierniczal Popkorn zapijajac Cola... tylko go nie uchwycilo bo zdjecie by nie wyszlo
Pozatym na zdjeciu jest jeszcze Tomaszek z bratem, Gofer, Aro i jeszcze pare osob ktore niedawno dolaczylo sie do KK
Pikniki Rulez
"To My, To MY, Ultras Tofiki... Niech patrzy cala Polska jak my bawimy sie..."
NIGDY NIE ZGINIE AZS !! NIGDY NIE ZGINIE !!
"Dopóki nie skorzystałem z Internetu, nie wiedziałem, że na świecie jest tylu idiotów."- Stanisław Lem
"Dopóki nie skorzystałem z Internetu, nie wiedziałem, że na świecie jest tylu idiotów."- Stanisław Lem
-
tomaszek
tomaszek pisze:Dobra teraz temat z innej beczki ale niewiedzialem gdzie go wrzucić!!!
PYSIA NIE LUBI JAK SIĘ UDERZA W BĘBEN PODCZAS WYKONYWANIA PRZEZ NIĄ RZUTÓW OSOBISTYCH.
Jakies pomysły jak to rozwiązać:)
to już na ostatnim meczu o tym mówiłem bębniarzom (Grubemu) .. co do roziwazania to po prostu nie będziemy walić w bęben kiedy Aga będzie rzucać w końcu dopingujemy dziewczynom aby wygrywały i róbmy to tak aby im nie przeszkadzac w koncentracji itd.
jak się uda to przed jutrzejszym meczem zapytam się naszego trenera czy jeszzce jakieś dziewczyny tego nie lubią i jak możemy im w takich momentach pomóc ..
co do zdjęcia to brawo Elen za pomysłowość
ps. mnie tam nie było .. Endrju masz jakies dowody że siedziałem koło Ciebie hehehehehehehe
Gorzów To jest Potęga !
Gorzów Najlepszy Jest !
Gorzów Trzeba Szanować!
Gorzów Nasz AZS i ZKS!
:)
Gorzów Najlepszy Jest !
Gorzów Trzeba Szanować!
Gorzów Nasz AZS i ZKS!
-
Endrju
- Senior
- Kontaktowanie:
No po drugiej stronie faktycznie bylo fajnie.
Szczegolnie podpuszczanie sedziow tekstami typu "Dlugo on bedzie stoba jeszcze dyskutowal (Trener gosci) to jest techniczny" Po 1 minucie byly 4 osobiste dla nas i pilka z boku
Albo teksty typu jak zchodzila zawodniczka gosci za 5 fauli "Leona Spasiba"

Albo teksty typu jak zchodzila zawodniczka gosci za 5 fauli "Leona Spasiba"
-
Endrju
- Senior
- Kontaktowanie:
cesare pisze:spasiba![]()
![]()
![]()
ebdju jak tak bardzo Ci się podobało to możesz zawsze wrócić w na dawne pole piknikowe :d
Nie pij tyle bo widze ze nawet juz nie potrafisz poprawnie nicka napisac
Nie wiedzialem ze te 2 tymbarki ktore wypiles na zajeciach tak na ciebie dzialaja
Wróć do „AZS-PWSZ Gorzów Wlkp.”