1 runda PO: TS Wisła Kraków - Włókniarz Pabianice 3-1

Wszystko na temat Tauron Basket Ligi Kobiet

Moderatorzy: ann, rzymi, paulo2907, przemoe, Kuba

Awatar użytkownika
Gwynbleidd
Kadet
Kontaktowanie:

Postautor: Gwynbleidd » 22 marca 2007, 13:10

Bedziemy walczyc u siebie...postaramy sie nieprzegrac do jaja:/
Z Wyrazami Szczerej Niewdzięcznosci,Za To Ze Byłem Z Wami. A Teraz Jesteście Przeciwko MNIE!!!Obrazek

Awatar użytkownika
Rosso-Nero
Młodzik
Kontaktowanie:

Postautor: Rosso-Nero » 22 marca 2007, 14:29

Pamela pisze:Duża mobilizacja panuje też w szeregach pabianickiej Polfy. Drużyna Tomasza Herkta dzielnie stawiała opór mistrzowi Polski w Krakowie.

- Wisła jest może w słabszej formie, ale trzeba pamiętać, że to bardzo groźny zespół i nie możemy sobie pozwolić na takie przestoje gry, jak to miało miejsce podczas spotkań wyjazdowych - mówi kapitan i rozgrywająca Polfy Beata Krupska-Tyszkiewicz. - Na parkiecie Wisły traciliśmy punkty falami i chociaż później odrabialiśmy straty, to w końcówce rywalki nas ograły.

- W meczu u siebie musimy zagrać agresywnie i przede wszystkim być bardziej skoncentrowane - powiedziała kapitan Wisły.

(rob) - Express Ilustrowany

To Wisła gra teraz u siebie? :D Nie wiedziałem. :lol:
- Przegraliśmy, więc naokoło wciąż słyszę ludzi, którzy mówią: ale jesteście starzy. W zeszłym roku wygraliśmy, a ci sami ludzie mówili: ale jesteście doświadczeni - Gregg Popovich, trener San Antonio Spurs

Awatar użytkownika
Pamela
Kadet
Kontaktowanie:

Postautor: Pamela » 22 marca 2007, 14:49

Hmm..kazdemu moze sie pomylic :wink: :lol: Krakow ,Pabianice..co za roznica :wink: :lol:
Antychryst powrócił ;)
lołszyn in loco mołszyn ;) redehader ;) B&B :)
:lol: C'MoN PoKeMoN :lol: i ŻóŁwIk ;)
:mrgreen: Pimp My Pokemon :mrgreen:

Awatar użytkownika
Gwynbleidd
Kadet
Kontaktowanie:

Postautor: Gwynbleidd » 22 marca 2007, 14:58

Pamela pisze:Hmm..kazdemu moze sie pomylic :wink: :lol: Krakow ,Pabianice..co za roznica :wink: :lol:

Nie no kilka kilometrów co to jest:0
Z Wyrazami Szczerej Niewdzięcznosci,Za To Ze Byłem Z Wami. A Teraz Jesteście Przeciwko MNIE!!!Obrazek

Awatar użytkownika
Marco
Junior
Kontaktowanie:

Postautor: Marco » 22 marca 2007, 21:22

Dzisiejszy wieczorny trening Wisły Can Pack rozpoczął się od dosyć zabawnej sytuacji. Tuż po 19, Anna deForge wykrzyczała " O Boże" w pozytywnym tego słowa znaczeniu, gdy przy wyjściu na parkiet ukazała się Elżbieta Trześniewska w swojej nowej, dość oryginalnej fryzurze.

Więcej: http://www.kibicewisly.pl/index.php?opt ... &Itemid=62
Obrazek
Obrazek
WislaLive.pl

Awatar użytkownika
jimmy
Senior

Postautor: jimmy » 22 marca 2007, 21:51

a ma ktoś jakiś wizualny dowód na to jak Ela zaszalała?? :lol:
Cellar Door
No chyba że tutaj są emeryci, renciści, bądź inne osoby, które mają nadmiar czasu wolnego i szperają od A do Z
Obrazek

Awatar użytkownika
ann
Administrator

Postautor: ann » 22 marca 2007, 21:52

Anna deForge wykrzyczała " O Boże"

:lol: :lol: :lol:

jak mnie zobaczyla w Gorzowie(już po pewnym zdarzeniu) też tak rzekla, nawet dwa razy :wink:

edit.
male sprostowanie
pierwsze o Boze bylo rzeczywiscie jak mnie zobaczyla :lol: , a drugie jak sie dowiedziala o której mamy pociąg powrotny :wink:
Jeśli ktoś w Krakowie zapyta się za 20 lat: kim była DeForge? Odpowiedź będzie tylko jedna: wielką zawodniczką!

https://www.youtube.com/watch?v=N7ABk7vDous

Awatar użytkownika
Rosso-Nero
Młodzik
Kontaktowanie:

Postautor: Rosso-Nero » 22 marca 2007, 21:59

ann pisze:pierwsze o Boze bylo rzeczywiscie jak mnie zobaczyla :lol: , a drugie jak sie dowiedziala o której mamy pociąg powrotny :wink:

A nie autobus? :)
- Przegraliśmy, więc naokoło wciąż słyszę ludzi, którzy mówią: ale jesteście starzy. W zeszłym roku wygraliśmy, a ci sami ludzie mówili: ale jesteście doświadczeni - Gregg Popovich, trener San Antonio Spurs

Awatar użytkownika
ann
Administrator

Postautor: ann » 22 marca 2007, 22:09

Rosso-Nero pisze:
ann pisze:pierwsze o Boze bylo rzeczywiscie jak mnie zobaczyla :lol: , a drugie jak sie dowiedziala o której mamy pociąg powrotny :wink:

A nie autobus? :)

jedni autobus 8) , inni autobus i pociąg :wink:
nieistotne :)
i nie spamujmy już panowie i panie :wink:
Jeśli ktoś w Krakowie zapyta się za 20 lat: kim była DeForge? Odpowiedź będzie tylko jedna: wielką zawodniczką!

kwassek
Młodzik
Kontaktowanie:

Postautor: kwassek » 22 marca 2007, 22:53

A zeby uzupelnic relacje ... to nie jedyny Polski akcent Ann deForge z dzisiejszego treningu ... Wielebna i Ela bardzo skrupulatnie uczyly ja nowego sformulowania " z kim jestem" ... :) Takze polski slowniczek Ani wzbogacil sie o kolejna fraze :P

Awatar użytkownika
Edzia
Junior
Lokalizacja: cztery domy, dwie ulice to są właśnie PABIANICE :-P

Postautor: Edzia » 23 marca 2007, 15:57

No a ktoś "upolował" nową fryzurę Eli?
Czy do jutra muszę czekać? 8)
"Oto jest miłość.
Dwoje ludzi spotyka się przypadkiem,
a okazuje się, że czekali na siebie całe życie"

Awatar użytkownika
betti
Senior

Postautor: betti » 23 marca 2007, 22:16

Polfa Pabianice - Wisła Can-Pack: Pokazać się sponsorom

Po dwóch przegranych meczach przed tygodniem z krakowską Wisłą, podopieczne trenera Tomasza Herkta szykują się na trzecie spotkanie z Mistrzyniami Polski. Pabianiczanki do tego spotkania przystąpią bez Marnieli Agalarevej i Mariji Kovacic, z którymi klub rozwiązał umowy. Mimo tego gospodynie zapowiadają walkę do samego końca.

- Nie sprawdziły się i odesłaliśmy je do domu. Nie robiliśmy tego wcześniej, bo miały przestój treningowy i liczyliśmy, że jak wejdą w cykl treningowy to zaczną wnosić coś do gry. Tak się nie stało – wyjaśnia powody rozstania się z dwiema koszykarkami prezes Polfy Pabianice - Jacek Stępniewski.

Nawet, gdyby do tego nie doszło, zdecydowanym faworytem jest drużyna Białej Gwiazdy. - Nie jesteśmy hurra optymistami, ale chcemy pokazać się z jak najlepszej strony. Będzie telewizja, więc warto pokazać się z dobrej strony sponsorom. Wisła na pewno nas nie zlekceważy, przyjechała już dziś. Będziemy na pewno walczyć, a co z tego wyjdzie to zobaczymy – ocenia trener Polfy, Tomasz Herkt.

Jak mogliśmy przekonać się przed tygodniem, oba spotkania tych drużyn były bardzo wyrównane. Miejmy nadzieję, że i w sobotnim spotkaniu nie będzie widać różnicy między pierwszą, a ósmą drużyna po rundzie zasadniczej. Jeżeli w sobotę wygra faworyzowana Wisła, wynik tego pojedynku zostanie rozstrzygnięty i krakowianki awansują do półfinału. Jeżeli natomiast zwycięstwo odniesie Polfa, kolejny mecz odbędzie się w niedzielę w Pabianicach. Gdyby doszło do stanu 2:2 decydujące, piąte spotkanie zostanie rozegrane w Krakowie.

Mecz Polfy Pabianice z Wisłą Can-Pack Kraków zostanie rozegrany w sobotę tj. 23.03.2007 r., w hali przy ulicy Grota Roweckiego 3. Początek spotkania o godzinie 17:45, a bilety do nabycia przed rozpoczęciem meczu w cenie 8 złotych (normalny) i 6 złotych (ulgowy).

Mateusz Mikulski

www.plkk.pl

Mam jednak nadzieję, że to tylko pomyłka dziennikarza, tzn., że gramy jednak 24, a nie 23 marca. Bo jak nie to klops. :(
Debiutantka Roku!!!

"Rozpędź się a ściana sama Cię znajdzie" - Tomasz M.

Ave Becky!!!

Awatar użytkownika
P.OLD
Młodzik

Postautor: P.OLD » 23 marca 2007, 22:50

co z tą fryzurą E.T. :)

Awatar użytkownika
ann
Administrator

Postautor: ann » 23 marca 2007, 22:54

P.OLD pisze:co z tą fryzurą E.T. :)

jutro zobaczymy czy to Anki "O Boże " bylo z zachwytu czy niekoniecznie :wink:

Awatar użytkownika
Matii
Młodzik
Kontaktowanie:

Postautor: Matii » 24 marca 2007, 00:06

betti pisze:Mam jednak nadzieję, że to tylko pomyłka dziennikarza, tzn., że gramy jednak 24, a nie 23 marca. Bo jak nie to klops. :(

sorki... faktycznie, mecz jest 24 a nie 23.... blad sie wkradl.

jeszcze raz przepraszam :(
...jest jak jest, nie jak powinno być...

...scena po scenie nasze życie jest jak spektakl
choć nam aktorom być to może trochę nie w smak

Wróć do „Aktualności Ekstraklasa”