1 runda PO:AZS PWSZ Gorzów Wlkp.-AZS Poznań 3-1
Moderatorzy: ann, rzymi, paulo2907, przemoe, Kuba
-
Don Igłata
- Młodzik
-
zak
odyniec pisze:n
teraz słów kilka ode mnie...
ochrona -> totalnie (za przeproszeniem) kretyni, którzy niedość z nie potrafili użyć jakichkolwiek adekwatnych agrumentów w celu zbycia mnie z placu (robiłem zdjęcia naszym kibicom), to na dodatek ich chamskie zachowanie po meczu jakim była próba zbycia nas z areny było karygodne. niestety ja także do miłych ludzi nie należe i pare razy im dość dogłębnie wytlumaczyłem że ochotą nie tryskam do realizacji ich poleceń.
Chłopie, twoje dogłębne wytłumacznie to pewnie było grzeczne ukłonienie się i opuszczenie wskazanego miejsca. Gdybyś bokserom zdobywającym medale MP z PKB - jak to nazywasz - dogłębnie odpowiedział, to pewnie by cię ekipa z kompotem czereśniowym w szpitalu odwiedzała
Chyba o innych klubach mowisz?Cegła pisze:Sam jesteś kretyn. Masz szczęście, że nie mialem czasu wpaść do areny. Mam z wami rachunki do wyrównania. Parę lat temu podstępnie zerwaliście nam całkiem niezłą flagę. Udałoby się nam ją odzyskać gdyby nie policja i wasza głupawa ochrona sali. Ale co się odwlecze............
2 lata temu jak bylismy w Arenie mialem podobne spostrzezenie na temat ochroniarzy. Moze inni, moze ci sami, nie moj problem...
CokolwiekPomiedzyLudzmiKonczySie
ZnaczyNigdySieNieZaczelo
GdybyPrawdziwieSieZaczeloNieSkonczylobySie
SkonczyloSieBoSieNieZaczelo
CokolwiekPrawdziwieSieZaczynaNigdySieNieKonczy
- Łukasz-fan
- Młodzik
- Kontaktowanie:
Szczerze mówiąc po raz pierwszy spotkałem się z krytyką ochrony u nas, wiem, że zabrali wam konfetti, ale jak wnosi się całą siatkę pociętego papieru, nie chowając jej
to często tak się dzieje
wiem, ze poznanskim kibicom tez zabierano konfetti przykład Pabianice runda play-off zeszły rok. To ochrona jest odpowiedzialna za zabezpieczenie imprezy.
nie wiem co jeszcze złego robili, ale jako przedstawiciel organizatora przepraszam, ale myślę że pewnie też nie jesteście bez winy.
Pozdrawiam
nie wiem co jeszcze złego robili, ale jako przedstawiciel organizatora przepraszam, ale myślę że pewnie też nie jesteście bez winy.
Pozdrawiam
INEA AZS POZNAŃ => www.azs.poznan.pl
-
odyniec
- Nowy na forum
- Kontaktowanie:
Cegła pisze:Sam jesteś kretyn. Masz szczęście, że nie mialem czasu wpaść do areny. Mam z wami rachunki do wyrównania. Parę lat temu podstępnie zerwaliście nam całkiem niezłą flagę. Udałoby się nam ją odzyskać gdyby nie policja i wasza głupawa ochrona sali. Ale co się odwlecze............
kulturka niema co...
rozumiem ze to publiczna grozba? wiesz ze to prawnie juz jest karane? jesli nie to ci o tym mowie....
-
odyniec
- Nowy na forum
- Kontaktowanie:
zak pisze:Chłopie, twoje dogłębne wytłumacznie to pewnie było grzeczne ukłonienie się i opuszczenie wskazanego miejsca. Gdybyś bokserom zdobywającym medale MP z PKB - jak to nazywasz - dogłębnie odpowiedział, to pewnie by cię ekipa z kompotem czereśniowym w szpitalu odwiedzała
przyko mi stwierdzic ale mylisz sie.... cytowac nie bede bo po co?
uwierz... nie naleze do pier....nych lizajdupkow co na kazde skinienie palca leca jak muchy do gówna.... mam swoje zdanie i umiem je wyrazic publicznie bez kompleksow.
-
zak
odyniec pisze:zak pisze:Chłopie, twoje dogłębne wytłumacznie to pewnie było grzeczne ukłonienie się i opuszczenie wskazanego miejsca. Gdybyś bokserom zdobywającym medale MP z PKB - jak to nazywasz - dogłębnie odpowiedział, to pewnie by cię ekipa z kompotem czereśniowym w szpitalu odwiedzała
przyko mi stwierdzic ale mylisz sie.... cytowac nie bede bo po co?
uwierz... nie naleze do pier....nych lizajdupkow co na kazde skinienie palca leca jak muchy do gówna.... mam swoje zdanie i umiem je wyrazic publicznie bez kompleksow.
Pierwsza wersja:
Moja wersja twojego cytatu: - Przepraszam pana ochroniarza, ale ja tylko chciałbym zrobić zdjęcie naszej ferajny i zaraz wracam na swoje miejsce. Mam nadzieję, że mnie pan rozumie
Druga wersja:
Po jakimś czasie, gdy ochroniarz zdążył już odejść: (tu stek bluzgów, zasłyszanych tylko przez współtowarzyszy)
Pewnie podskoczyłeś jak diabli
PS. Po to w Arenie jest odzielony parkiet od widowni, by tej linii nie przekraczać. Tylko głupek nie potrafi zrozumieć pewnych zasad organizacyjnycyh
A co do serpentyn i konfetti. Trzeba mieć nie po kolei, by rzucić swojego trenera prosto pod oko. Trener Maciejewski w środę dość długo masował okolice policzka.
-
odyniec
- Nowy na forum
- Kontaktowanie:
no twoje wersje troszke od prawdy odbieraja.... bo mu troszke w mniej mily sposob powiedzialem raz z tym zdjeciem, a potem jeszcze jak kazali nam wyjsc.
tylko głupek nie jest w stanie zrozumiec ze zdjecia kibicom raczej z gory dobrego nie zrobie.
raczej ciezko sie tym celuje... i ze dostal to byl to tylko PRZYPADEK.
moja np wyladowala pod stolikiem sedziowskim.
zak pisze:PS. Po to w Arenie jest odzielony parkiet od widowni, by tej linii nie przekraczać. Tylko głupek nie potrafi zrozumieć pewnych zasad organizacyjnycyh
tylko głupek nie jest w stanie zrozumiec ze zdjecia kibicom raczej z gory dobrego nie zrobie.
zak pisze:A co do serpentyn i konfetti. Trzeba mieć nie po kolei, by rzucić swojego trenera prosto pod oko. Trener Maciejewski w środę dość długo masował okolice policzka.
raczej ciezko sie tym celuje... i ze dostal to byl to tylko PRZYPADEK.
moja np wyladowala pod stolikiem sedziowskim.
- Mikey
- Senior
- Kontaktowanie:
A to ciekawe bo ja tu nie widzę żadnego tekstu wypelniajacego znamiona przestepstwa groźby publicznej ... co najwyżej zniewagi, a to jednak nie to samo.odyniec pisze:Cegła pisze:Sam jesteś kretyn. Masz szczęście, że nie mialem czasu wpaść do areny. Mam z wami rachunki do wyrównania. Parę lat temu podstępnie zerwaliście nam całkiem niezłą flagę. Udałoby się nam ją odzyskać gdyby nie policja i wasza głupawa ochrona sali. Ale co się odwlecze............
kulturka niema co...
rozumiem ze to publiczna grozba? wiesz ze to prawnie juz jest karane? jesli nie to ci o tym mowie....
Jednak tak poważnie, dajcie sobie panowie spokój z takimi straszonkami co jest prawnie karane a co nie. Już byli tu na forum tacy co do sądu chcieli biegać z wydrukowanymi screenami

Cegła pisze:Parę lat temu podstępnie zerwaliście nam całkiem niezłą flagę. Udałoby się nam ją odzyskać gdyby nie policja i wasza głupawa ochrona sali. Ale co się odwlecze............
A moglbys przypomniec to wydarzenie bo jak kibice Olimpii byli w zeszlym sezonie na finale MP Juniorek Starszych to jakos nie doszly mnie sluchy o jakiejkolwiek probie rewanzu...Czy aby napewno mowisz o gorzowskiej hali?
Hic amor, haec patria est. !POLSKA!
-
zak
odyniec pisze:no twoje wersje troszke od prawdy odbieraja.... bo mu troszke w mniej mily sposob powiedzialem raz z tym zdjeciem, a potem jeszcze jak kazali nam wyjsc.
Zwracam honor. Niesamowicie mi zaimponowałeś. Możesz przysłać mi swoją fotkę (1400 na 800 pikseli)? Wstawię sobie ją na pulpit - chciałbym móc codziennie patrzeć na bohatera.
PS. Jak człowiek ma pomysł na zdjęcie, to może zrobić z góry, z boku, od spodu - nie musi walić wszystkiego na wprost na ciemnych trybunach. Ale to wyższa szkołą jazdy, więc przypuszczam ze nie ma co za wiele wymagać...
-
zak
odyniec pisze:zarejestruj sie a pogadamy. pa
Wyślij mi na adres PiwoMojePaliwo@msn.com, napisz że do Bartka
Jestem takim narcyzem, że lubię mieć takie fotki na tapecie
- elen
- Kadet
- Kontaktowanie:
Nie było mnie tu dwa dni, wchodze i co widze?? Jedna wielka afera!
Co do ochrony: to juz ktos napisał, po za paroma "łbami" pozostali byli ok. Co prawda nie rozumiem tłumaczenia pani kierowniczki ochrony, ze konfetti jest niebezpieczne ale spoko, przynajmniej zostało na świętowanie po meczu. Jesli chodzi o fotki robione zza "ogrodzenia" to nie było wiekszego problemu takze gadanie ze były jakies wielkie walki mija sie z celem.
Nie rozumiem tylko o co chodzi Cegle. AZS?? Kilka lat temu?? Mógłbys mi to wytłumaczyc??
Co do ochrony: to juz ktos napisał, po za paroma "łbami" pozostali byli ok. Co prawda nie rozumiem tłumaczenia pani kierowniczki ochrony, ze konfetti jest niebezpieczne ale spoko, przynajmniej zostało na świętowanie po meczu. Jesli chodzi o fotki robione zza "ogrodzenia" to nie było wiekszego problemu takze gadanie ze były jakies wielkie walki mija sie z celem.
Nie rozumiem tylko o co chodzi Cegle. AZS?? Kilka lat temu?? Mógłbys mi to wytłumaczyc??
"Dopóki nie skorzystałem z Internetu, nie wiedziałem, że na świecie jest tylu idiotów." - Stanisław Lem
Wróć do „Aktualności Ekstraklasa”