Z Gorzowa około 10 osób, z bębnem i flagą.
II runda play-off: Wisła Kraków - AZS Gorzów
Moderatorzy: rzymi, Lisu, Marco
-
Liquidor
- Młodzik
- Kontaktowanie:
II runda play-off: Wisła Kraków - AZS Gorzów
z naszej strony zarówno wczoraj jak i dziś doping dramatyczny/brak dopingu. Nie wiem co się stało, czy to sezon piłkarski tak wpłynął na naszą formę czy co.. Trzeba się będzie zmobilizować na daj Bóg finał, bo to co się w ten weekend działo na naszej hali to porażka
TO MY KINOLE PAPIESKIEGO MIASTA
Czekamy na komentarze chlopakow z Gorzowa
"Konfidenci w dupe rznieci"
Ostatnio zmieniony 01 kwietnia 2007, 21:52 przez kwassek, łącznie zmieniany 1 raz.
Wpadłem dziś na hale przypadkiem( siedziałem w górach na szkoleniu od pt). miało mnie nie być, ale jednak sie udało... przed halą 4 wozy policyjne z dużą ilością policjantów ... pomyślałem ze dużo ludzi z Gorzowa i od nas. wchodzę na hale a tu pustki !!!!! pytam się kumpla co jest.. a on ... nie ma dopingu. w młynie dzieci i kilku starszych wyjadaczy. Gorzów jechał z bębnem, co jakiś czas jakaś przyśpiewka ... przedział wiekowy tak od 20 do chyba 70 ( ile lat miała tamta pani w srebrnych włosach??) ogólnie .. mecz bez historii zarówno pod względem kibicowskim jak i gry...
PS: relacja od początku 3 kwarty.
Pozdrowienia z Grodu Kraka.
PS: relacja od początku 3 kwarty.
Pozdrowienia z Grodu Kraka.
-
Liquidor
- Młodzik
- Kontaktowanie:
elen pisze:kwassek pisze:Czekamy na komentarze chlopakow z Gorzowa
a o co tu chodzi?? moze mi ktos to wyjasnic??
o bardzo nie lubianą w świecie kibicowskim odmiane padalca: sprinterus-konfidentus.
"pooooooooooliiiiiiiiiiiiiiiiiicjaaaaaaaaaaaaaaaaa"
chłopaków z Gorzowa wypada tylko przeprosić, że tego dnia byliśmy tacy niezorganizowani
TO MY KINOLE PAPIESKIEGO MIASTA
- Marco
- Junior
- Kontaktowanie:
1 dzień - Wisła bez dopingu, dramat jesli chodzi o frekwencję, Gorzowianie mają więc okazje zaistnieć dopingują cały mecz
2 dzien - Wisła doping 2 kwarty (zebrało się trochę ludzi- ale i tak dramatu cd) po 1 połowie odpuszczamy bo jak mamy coś robić to róbmy to dobrze, nic na siłę, dlatego przyjezdni drugie 20 minut mają dla siebie.
2 dzien - Wisła doping 2 kwarty (zebrało się trochę ludzi- ale i tak dramatu cd) po 1 połowie odpuszczamy bo jak mamy coś robić to róbmy to dobrze, nic na siłę, dlatego przyjezdni drugie 20 minut mają dla siebie.

WislaLive.pl
TS_1906 pisze:generalnie jest to temat nie na forum
powiem tyle - Stilon powinien się wstydzic, ze trzymają takie coś w mieście
Marco pisze:1 dzień - Wisła bez dopingu, dramat jesli chodzi o frekwencję, Gorzowianie mają więc okazje zaistnieć dopingują cały mecz
kibice piłkarscy Wisły powinni się wstydzić że Ci koszykarscy nie umieją dopingować mimo przewagi jaką jest własna hala ..
my potrafimy dopingować swoje drużyny .. prezentujemy dobry doping nie tylko na koszu ale i piłce, żużlu, siatce i inn .. nasze miasto w porównaniu do Krakowa jest malutkie .. więc po co te porównania ? że ktoś powinien się kogoś (a jak napisał "kolega" z Krakowa "coś") wstydzić !
żałosne ..
Gorzów To jest Potęga !
Gorzów Najlepszy Jest !
Gorzów Trzeba Szanować!
Gorzów Nasz AZS i ZKS!
:)
Gorzów Najlepszy Jest !
Gorzów Trzeba Szanować!
Gorzów Nasz AZS i ZKS!
-
Endrju
- Senior
- Kontaktowanie:
Gratulacje dla kibicow Wisly za swietne zorganizowanie!! <Smiech>
Jak sie rozbi zasadzke na 6 osobowa grupe kibicow z Gorzowa w ktrorego skladzie bylo 2 ludzi z Prasy [/b[b]]+ Brat Trenera GRATULACJE!!!. I te teksty "To jak robimy chlopaki oddajecie flage czy mamy ja zabrac sila" Chyba idioci by tylko oddali... Cwaniaki z Krakowa.. co w zyciu na wyjazd koszykowki nie pojada tylko u siebie to madrzy sa.. Bueuheehhe...A pozniej sie dziwic ze normalni kibice jak jada na mecz podopingowac swoja druzyne nie moga czuc sie bezpiecznie. A prawda jest taka ze do Gorzowa za 2 tygodnie nie przyjada te cwaniaczki... tylko normalni kibice z ktorymi mozna bylo pogadac przed czy po meczu... a informacje o incydentach z Krakowa napewno juz sie rozeszly w miescie... i ci kibice moga miec przez takich durniow jak wy problemy (czego im nie zycze).
Od 7 lat bedac kibicem Bialej Gwiazdy pilkarskiej nigdy sie z takim hamstwem nie spotkalem.. No Coment...
Jak sie rozbi zasadzke na 6 osobowa grupe kibicow z Gorzowa w ktrorego skladzie bylo 2 ludzi z Prasy [/b[b]]+ Brat Trenera GRATULACJE!!!. I te teksty "To jak robimy chlopaki oddajecie flage czy mamy ja zabrac sila" Chyba idioci by tylko oddali... Cwaniaki z Krakowa.. co w zyciu na wyjazd koszykowki nie pojada tylko u siebie to madrzy sa.. Bueuheehhe...A pozniej sie dziwic ze normalni kibice jak jada na mecz podopingowac swoja druzyne nie moga czuc sie bezpiecznie. A prawda jest taka ze do Gorzowa za 2 tygodnie nie przyjada te cwaniaczki... tylko normalni kibice z ktorymi mozna bylo pogadac przed czy po meczu... a informacje o incydentach z Krakowa napewno juz sie rozeszly w miescie... i ci kibice moga miec przez takich durniow jak wy problemy (czego im nie zycze).
Od 7 lat bedac kibicem Bialej Gwiazdy pilkarskiej nigdy sie z takim hamstwem nie spotkalem.. No Coment...
NIGDY NIE ZGINIE AZS !! NIGDY NIE ZGINIE !!
"Dopóki nie skorzystałem z Internetu, nie wiedziałem, że na świecie jest tylu idiotów."- Stanisław Lem
"Dopóki nie skorzystałem z Internetu, nie wiedziałem, że na świecie jest tylu idiotów."- Stanisław Lem