II runda play-off: Wisła Kraków - AZS Gorzów

forum dyskusji o sprawach pozaboiskowych

Moderatorzy: rzymi, Lisu, Marco

Liquidor
Młodzik
Kontaktowanie:

Postautor: Liquidor » 02 kwietnia 2007, 22:37

ŻOŁNIERZ pisze:Jeżeli w swoim zyciorysie bedziesz miał ganianki z ŁKSem,Stilonem,Polonią W czy AZS Toruń.

czekałem na takie wyznanie :lol: i do nas się przypierdalasz że przenosimy piłkarskie zwyczaje na halę ? hipokryta.

ŻOŁNIERZ pisze:spizgać

nie wiem co to znaczy.

ŻOŁNIERZ pisze:I śmieszy mnie to że Wielka Wisła goni kilku chłopaczków z AZsu G. Którzy w swoim mieście nic nie znaczą. To wasz przeciwnik? Jeżeli tak to raczej świadczy kiepsko o was. Jaki przeciwnik taki.......

śmigasz na kolejorza ? a pamiętasz jak kroiliście flagę gimnazjalistom z Wronek ? uuu, to dopiero fajerstwo, i wychodzi na to że strasznie chujowa z was ekipa :lol:

ŻOŁNIERZ pisze:Tak na marginesie. Jestes taki pewny siebie? Może kiedyś zawitasz na Olimpię? Nadal bedziesz taki pewny siebie? Butny?

k... jaka napinka :lol: :lol: :lol:

ŻOŁNIERZ pisze:Trzeba to prostować, ale napewno nie waszą metodą.

i dlatego zasłużyłeś na tytuł mentora roku :lol: porażasz swoim doświadczeniem wiedzą i szlachetnymi metodami, zawsze służysz dobrą radą i w każdym temacie masz coś do powiedzenia :lol:
TO MY KINOLE PAPIESKIEGO MIASTA

Awatar użytkownika
Marco
Junior
Kontaktowanie:

Postautor: Marco » 02 kwietnia 2007, 22:46

ŻOŁNIERZ pisze:
Liquidor pisze:
ŻOŁNIERZ pisze:I to jest dopiero frajerstwo.

urzekła nas Twoja historia. zamiast podpisu "żak" powinieneś mieć k... "mentor" - zawsze uraczysz nas jakąś celną wypowiedzią.

Jak będziesz miał choćby połowę moich wyjazdów na kosza. Jeżeli w swoim zyciorysie bedziesz miał ganianki z ŁKSem,Stilonem,Polonią W czy AZS Toruń. itd.

nie chwal się ile to masz ganianek i za kim, bo w Krakowie (choc to nie powod do chwalenia się ) jest tego wiecej w ciagu tygodnia niz ty miales przez chocby jedną rundę, amoze sezon czy lat (
Jeżeli zachaczyłeś choćby o 1/4 ilości meczów u siebie w stosunku do mnie to bedziesz też mógł nosic ten tytuł. Póki co nie możesz.

a ze bys ty mial chocby 1/4 ilosci meczów pilki, kosza, siatkowki, judo, gimanstyki, Wisły II McArthur, i innych to by bylo fajnie, nie wspominajac o wyjazdach
Chcesz spizgać AZs G? Zrób to. Jutro może któryś z nich zostanie kumplem kogoś np. z ŁKSu i ciebie spizgają.

internet to nie nasza domena pokazywania się jakim to sie jest kozakiem,
I tak w kółko.

no to skoncz, juz Ci napisalem w czym sie ta dyskusja zamyka
I śmieszy mnie to że Wielka Wisła goni kilku chłopaczków z AZsu G. Którzy w swoim mieście nic nie znaczą. To wasz przeciwnik? Jeżeli tak to raczej świadczy kiepsko o was. Jaki przeciwnik taki.......

czlowiek niezainteresowany jak to przeczyta to sobie pomysli ze Wisła wystawiła bandę niczym na walkę z Gladiatorami i nie dała rady :)))
Dziesiątki razy ta grupka przepraszała za to co się stało.

no i co w związku z tym?
Może i nawet wiedzą kto to zrobił ,ale może zrozumcie ,że strach im nie pozwala o tym tu pisać.

chwileczkę, do Krakowa sie nie bali a u siebie się boją? przeciez Endrju napisał, że się nie boją
Tak na marginesie. Jestes taki pewny siebie? Może kiedyś zawitasz na Olimpię? Nadal bedziesz taki pewny siebie? Butny?

moze kiedyś
Żle się stało w Gorzowie. też nie zaciekawie w Lesznie i Polkowicach. Ale tam to się wszystko rodzi. I to normalne. Trzeba to prostować, ale napewno nie waszą metodą.

tzn jaką metodą? stało się coś komuś?

skoro gadali podobno z jakimiś kibicami z Wisły, przepraszali Ann (na meczu czy tylko w necie?) bo jesli na meczu , to mogli zapytać albo popytać z kim mają wyjaśnić ale widocznie nie uznali ze mają nam cos do wyjaśnienia.

Widze ŻÓŁNIERZU ze cieżko Ci przyjac do wiadomości ze potraktowalismy ich własnie tak jak basketfanów czyli spokojnych nie mających nic wspolnego z incydentem kibiców ale równocześnie zwracając uwage ze na sielankę z tego powodu liczyć nie mogą.

I mozesz dalej tutaj mydlic oczy postronnym obserwatorom i sie wysmiewać. Wielka afera ze ktos musial uciekać, a co dopiero by bylo jakby coś sie tak naprawdę stało.
Ostatnio zmieniony 02 kwietnia 2007, 22:47 przez Marco, łącznie zmieniany 1 raz.
Obrazek
Obrazek
WislaLive.pl

ŻOŁNIERZ
Żak

Postautor: ŻOŁNIERZ » 02 kwietnia 2007, 22:46

I dochodzimy do sedna. Kiedyś myślałem jak Ty. każdy był mi wrogiem. A dziś moge pojechać do ,,jaskini lwa,, :lol: :lol: czyli Łodzi i ze spokojem porozmawiam sobie zo koszu. Wipije piwko. Na piłkę nie chodzę. Ganianki były jak rozumowałem Twoim kategoriami. Napinka???? :lol: :lol: :lol: Walka raczej była by krótka. chyba szybko bys wrócił nie o własnych siłach. Tylko jest problem. Ja nic do Ciebie nie mam. Zapraszam Cię na mecz. i tyle. Ja chćby dwa lata temu byłem na Wiśle. Więc zostaw sobie teksty ,ze ja mam przyjechać. Byłem i to kilka razy na koszu. na Wiśle. W barwach.

Awatar użytkownika
Marco
Junior
Kontaktowanie:

Postautor: Marco » 02 kwietnia 2007, 22:53

ŻOŁNIERZ pisze:I dochodzimy do sedna. Kiedyś myślałem jak Ty. każdy był mi wrogiem. A dziś moge pojechać do ,,jaskini lwa,, :lol: :lol: czyli Łodzi i ze spokojem porozmawiam sobie zo koszu. Wipije piwko. Na piłkę nie chodzę. Ganianki były jak rozumowałem Twoim kategoriami. Napinka???? :lol: :lol: :lol: Walka raczej była by krótka. chyba szybko bys wrócił nie o własnych siłach. Tylko jest problem. Ja nic do Ciebie nie mam. Zapraszam Cię na mecz. i tyle. Ja chćby dwa lata temu byłem na Wiśle. Więc zostaw sobie teksty ,ze ja mam przyjechać. Byłem i to kilka razy na koszu. na Wiśle. W barwach.

ŻOŁNIERZ ale cała smiesznosc sytuacji polega na tym ze własnie Poznań, Łódź, Pabianice i inne przyjezdzają sobie spokojnie i nic nikomu sie nie dzieje.

Miasta potencjalnie wrogie Wiśle , kosz to kosz no ale sorry jeśli na meczu kosza dzieją się takie rzeczy jak w Gorzowie to co robić? Myslisz ze ja nie wiem ze Ci co przyjechali nie mieli z tym nic wspolnego? Wiem to dobrze. a po co to straszenie? otoz po to ze skoro od nas sie wymaga rozgraniczenia to stosujmy sie wszyscy. Zadbajmy o porządek na wlasnym terenie . Czy wymagam zbyt wiele?

Ja chćby dwa lata temu byłem na Wiśle. Więc zostaw sobie teksty ,ze ja mam przyjechać. Byłem i to kilka razy na koszu. na Wiśle. W barwach.

no własnie byles i co? robił CI ktos jakieś problemy ze jestes z Poznania? czy jednemu z "koledze" z AZSu Poznań jak byl na meczu w rundzie zasadniczej?

Kiedyś myślałem jak Ty. każdy był mi wrogiem

no widzisz jak sie mylisz bo jesli chodzi o kosza to akurat wszyscy sa nam obojetni z wyjatkiem tych ktorzy zachowają się wobec nas nie fair.
Ostatnio zmieniony 02 kwietnia 2007, 22:57 przez Marco, łącznie zmieniany 1 raz.
Obrazek
Obrazek
WislaLive.pl

Liquidor
Młodzik
Kontaktowanie:

Postautor: Liquidor » 02 kwietnia 2007, 22:56

ŻOŁNIERZ pisze:Napinka???? :lol: :lol: :lol: Walka raczej była by krótka. chyba szybko bys wrócił nie o własnych siłach.

tak chłopie, tak, to jest właśnie napinka :lol:

ŻOŁNIERZ pisze:Więc zostaw sobie teksty ,ze ja mam przyjechać. Byłem i to kilka razy na koszu. na Wiśle. W barwach.

Ty masz jakieś zwidy? jarałeś coś? nigdzie nic takiego nie napisałem.. :roll:

Sprytnie manipulujesz faktami, najpierw się chwalisz z kim to się nie ganiałeś, a później dopisujesz że możesz sobie pojechać spokojnie do Łodzi i pogadać o koszu. To świetnie, mam Ci zazdrościć ? ja też moge sobie spokojnie w wiele miejsc pojechać i porozmawiać o koszu..

Sedno jest takie że nie umiesz czytać ze zrozumieniem niestety. 5 stron dyskusji, a Ty próbujesz mi wmawiaćże "dla mnie każdy jest wrogiem", ot takie mentorskie p... oparte na dupie marynie, bo jak inaczej wytłumaczyć że był u nas Włókniarz i spokój, był u nas AZS Poznań - i spokój, był nawet ŁKS (którego stosunki z nami są chyba bardziej napięte niż z wami..) i zgadnij co... spokój :shock:

ŻOŁNIERZ
Żak

Postautor: ŻOŁNIERZ » 02 kwietnia 2007, 23:01

Masz całkowicie marco racje. To dziwne ale też wytłumaczalne. W Gorzowie tak grupka nic nie znaczy( ale szacunek za to ,ze chcą). na hale zawita 2-3 łbów i mamy problem. Dla nich kosz to dodatek. Gdyby chcieli to w dwójkę i miejscowych by przegonili. I znajdzie się taki łeb. Uderzy kobietę i mamy proble. Leszno i Polkowice to troszke inna melodia. Nagle mogli zaistnieć w Polsce. Idzie taki na mecz i gra cynka przed kumplem. Ba. Załozy koszulkę- wiecie jaką- i jest hools. Ale to w dużej mierze dzieci. Zebrani na hali w ,,kupie,, są mocni. Indywidualnie........ Ale napewno są w wśród nich prawdziwi pasjonaci kosza. I tych trzeba dostrzegać. Ale nie wymagajcie aby ta grupka AZSu rządziła Gorzowem. To jakby Wawele Kraków (jest jescze ten klub?) rządził Wisłą. Ma to logikę?

ŻOŁNIERZ
Żak

Postautor: ŻOŁNIERZ » 02 kwietnia 2007, 23:05

I do L. Niczym nie manipuluje. Dla wolniej myślących. Tak było. ganianki itd. Ale wcale mi to chluby nie przynosi. I tyle.

Liquidor
Młodzik
Kontaktowanie:

Postautor: Liquidor » 02 kwietnia 2007, 23:08

ŻOŁNIERZ pisze:I do L. Niczym nie manipuluje. Dla wolniej myślących. Tak było. ganianki itd. Ale wcale mi to chluby nie przynosi. I tyle.

no to nie wiem, chwalisz się, żalisz, czy po cholere to napisałeś ? chyba że chciałeś zaznaczyć ogrom swojego doświadczenia, no to śmiech na sali ..

zresztą nieważn, może pora najwyższa zakończyć temat.

ŻOŁNIERZ
Żak

Postautor: ŻOŁNIERZ » 02 kwietnia 2007, 23:13

Liquidor pisze:
ŻOŁNIERZ pisze:I do L. Niczym nie manipuluje. Dla wolniej myślących. Tak było. ganianki itd. Ale wcale mi to chluby nie przynosi. I tyle.

no to nie wiem, chwalisz się, żalisz, czy po cholere to napisałeś ? chyba że chciałeś zaznaczyć ogrom swojego doświadczenia, no to śmiech na sali ..

Nie będę tego komentował. Bo cóż tu komentować. Masz wyrażnie problem ze sobą. Trudno o jakieś wartości merytoryczne w twoich wpisach. Odbierz to jak chcesz. Kumaty wiedziałby jak to odebrać. Właśnie kumaty. THE END

Awatar użytkownika
Marco
Junior
Kontaktowanie:

Postautor: Marco » 02 kwietnia 2007, 23:14

ŻOŁNIERZ pisze:Masz całkowicie marco racje. To dziwne ale też wytłumaczalne. W Gorzowie tak grupka nic nie znaczy( ale szacunek za to ,ze chcą). na hale zawita 2-3 łbów i mamy problem. Dla nich kosz to dodatek. Gdyby chcieli to w dwójkę i miejscowych by przegonili. I znajdzie się taki łeb. Uderzy kobietę i mamy proble. Leszno i Polkowice to troszke inna melodia. Nagle mogli zaistnieć w Polsce. Idzie taki na mecz i gra cynka przed kumplem. Ba. Załozy koszulkę- wiecie jaką- i jest hools. Ale to w dużej mierze dzieci. Zebrani na hali w ,,kupie,, są mocni. Indywidualnie........ Ale napewno są w wśród nich prawdziwi pasjonaci kosza. I tych trzeba dostrzegać. Ale nie wymagajcie aby ta grupka AZSu rządziła Gorzowem. To jakby Wawel Kraków (jest jescze ten klub?) rządził Wisłą. Ma to logikę?

Ja nie wymagam od kibiców AZSu aby czymkolwiek czy kimkolwiek rządzili ale wierz mi z kazdym można pogadać i ustalić jakieś relacje by nie dochodziło do zgrzytów ze jedni drugim noge podkładają.

Z drugiej strony Endrju i w poprzednim s\poscie Ty , nasmiewasz się ze Wielka Wisła nie dała rady? Czy naprawdę chodzi o to byśmy dali radę? uwierz mi nie było by to trudne ale po co? niech zostanie to wszystko wobec innych w relacjach zwyklej obojętności, Wy swoje- My swoje.

Zauwaz jeszcze jedno zadnej z ekip po wizycie w KrK nic sie nie stało. Jesli ktos mialproblemy to był to efekt tego ze najpierw gdzies "nas"potraktowano tak, a nie inaczej.
Ostatnio zmieniony 02 kwietnia 2007, 23:20 przez Marco, łącznie zmieniany 3 razy.
Obrazek
Obrazek
WislaLive.pl

Liquidor
Młodzik
Kontaktowanie:

Postautor: Liquidor » 02 kwietnia 2007, 23:16

ŻOŁNIERZ pisze: Kumaty wiedziałby jak to odebrać. Właśnie kumaty.

rozumiem że jako mentor - Ty rozdajesz tytuły kumatości ? :lol:

aaaa łatewer :lol:

Endrju
Senior
Kontaktowanie:

Postautor: Endrju » 03 kwietnia 2007, 14:11

Marko ja z nikogo sie nie nasmiewam wiem ze ledwo co wysliszmy cali z tego spotkania. Jezeli jednak cos zle sformuowalem to przepraszam. Zawsze mialem szacunek do kibicow Wisly kibicujac jej rowniez pilkarsko.
Chcialem tylko uswiadomic ze przez takiego PALANTA z Gorzowa, 5 kibicow ktorzy chcieli spokojnie swietowac awans zespolu do grona najlepszych 4 zespolow w polsce (1 raz w historii klubu) spotkala taka nieprzyjemnosc.
Nie jestem zadnym szalem albo innym szukajacym napinek kibicem.
Poprostu lubie jezdzic na mecze i dopingowac swoja druzyne.

"skoro gadali podobno z jakimiś kibicami z Wisły, przepraszali Ann (na meczu czy tylko w necie?) bo jesli na meczu , to mogli zapytać albo popytać z kim mają wyjaśnić ale widocznie nie uznali ze mają nam cos do wyjaśnienia"
Bylo i jest do wyjasnienia z naszej strony, jednak zdecydowalem sie na wyjazd kilka godzin przed wyjazdem i nie wpadlem na taki pomysl.
Z drugiej strony chcialem podejsc do waszego sektoru w przerwie meczu i wyjasnic sprawe jednak po okrzykach w nasza strone wydawala mi to sie akcja "KAMIKADZE"

Co do osoby ktora zrobila ten haniebny czyn w Gorzowie, do dzisiaj nie wiem kto to zrobil !!! Na poczatku byly przypuszczenia ze to mlodzi kibice stilonu jednak ktos tam potwierdzil ze oni tego zrobic nie mogli. Pytalem kilka osob z przeciwleglej strony gdzie siedziala ann z innymi kibicami wisly. To nikt nic nie widzial. Napewno gdybysmy sie dowiedziali kto to zrobil nie umklo by mu to plazem.

Ze swojej stony moge jedynie przeprosic jezeli kogos urazilem i mam nadzieje ze napinki wszelkie sie skoncza a ja osobiscie sprobuje porozmawiac z kibicami ktorzy za 2 tygodnie pojada do Gorzowa na mecz.

Przegladajac jeszcze raz i wczytujac sie w posty przyznaje ze duzym bledem bylo prowokowanie was po meczu za co rowniez przepraszam.
Jednak byla to starsza osoba ktora uznala was za Psudokibicow... jednak do teraz nie moge zrozumiec dlaczego jak my z konferencji prasowej wyszlismy na lewo ta osoba poszla na prawo... prosto do was <lol>
Ostatnio zmieniony 03 kwietnia 2007, 16:46 przez Endrju, łącznie zmieniany 1 raz.
NIGDY NIE ZGINIE AZS !! NIGDY NIE ZGINIE !!
"Dopóki nie skorzystałem z Internetu, nie wiedziałem, że na świecie jest tylu idiotów."- Stanisław Lem

kwassek
Młodzik
Kontaktowanie:

Postautor: kwassek » 03 kwietnia 2007, 14:15

Nie opowiadaj ze ledwo co cali wyszliscie z tego spotkania, bo nikt wam nie chcial najeb.... po prostu za cel powzielismy sobie wasza fanę. Uwierz mi ze jakby ktos chcial wam obic mordki to mysle ze nie byloby z tym najmniejszego problemu. Ot tyle ode mnie....

Awatar użytkownika
Lisu
Kadet

Postautor: Lisu » 03 kwietnia 2007, 15:13

Wydaje mi się że Endrju w miarę jasno wszystko wytłumaczył więc proponuję trochę wyluzować.

Awatar użytkownika
czuken
Młodzik

Postautor: czuken » 03 kwietnia 2007, 17:08

Po co te bezsensowne rozmowy,napinki bo i tak tego na forum nie wyjasnicie...

Wróć do „Kibice”