moim zdaniem za takie zachowania trzeba surowo karać żeby się nie powtarzaly często.
Nikita Bell zawieszona do końca rozgrywek ???
Moderatorzy: ann, rzymi, paulo2907, przemoe, Kuba
dziękuje za przypomnienie.
moim zdaniem za takie zachowania trzeba surowo karać żeby się nie powtarzaly często.
Jeśli ktoś w Krakowie zapyta się za 20 lat: kim była DeForge? Odpowiedź będzie tylko jedna: wielką zawodniczką!
https://www.youtube.com/watch?v=N7ABk7vDous
Mozarthio pisze:marco ty chyba najwyrazniej nie rozumiesz .. . wszyscy z leszna chyba nie moge powiedziec ze wszyscy wiemy i widzimy specjalne uderzenie Nikity Bell bez dwoch zdan wiec nie wałkuj w kolko jedno i to samo ...
tylko powiem tak nic nie dzieje sie bez przyczyny i skoro chcemy wykluczyc Bell to poprosze to samo zrobic z Grabowska i tyle bo moim zdaniem tam Grabowska ladnie kopnela nasza zawodniczke co niezbyt wyraznie widac na filmie p.s czekam na te wszystkei komentarze ze sobie dopisalem teorie i bronie Bell za wszelka cene ale proponuje przyjrzec sie dlaczego nasza zawodniczka sie przewraca ..tak z siebie to raczej nie bo skocznosc i gibkosc to ona ma doskonalą
Tak siedze i sie zastanawiam czy ty ogladałes ten sam filmik co ja i czy byłeś na tym samym meczu co ja. Bo jeżeli uważasz, że Grabowska kopnęła Bell i powinna być traktowana na równi z tą parkietową bokserką to wydaje mi się, że w twoim przypadku skierownie do okulisty i psychiatry będzie jak najbardziej na miejscu.
Ałgaja pisze:Marek1990 pisze:Ale ogladajac mecze koszykowki czesto widze faul niegodny sportowca! Lecz tylko Torun sklada protesty poniewaz liga im 'ucieka"
Ja widzę sporą różnicę między uderzeniem kogoś z pięści w brzuch, skutkiem którego było niedogranie do końca meczu przez Grabowską,mającą tego dnia super statsy, a np. faulem niegodnym sportowca polegającym na ataku "nie na piłkę" zawodnika biegnącego w kontrze.
Całą kwartę przesiedziała na ławce. Dopiero w czwarej wróciła do gry.
patrese pisze:Podpisano protokół pomeczowy, do którego nie wniesiono żadnych uwag. Nic wielkiego się nie stało. Myślisz, że gdyby ten incydent był aż tak poważny, to pominięto by go? Bo mnie jakoś nie chce się w to wierzyć.
Widać, że tutaj mamy do czynienia z wybitnym znawcą tematu skoro twierdzi, że jeżeli niczego nie ma w protokole to nie ma podstaw do jakiegokolwiek ukarania Bell. A tak nawiasem mówiąc, widział ktokolwiek z Was ten protokół że tak barwnie na jego temat sie wypowiadacie ? Teraz to nie Toruń walczy o utrzymanie tylko Leszno w żałosny sposób broni swojej mubutu bokserki aby ta grała do końca sezonu. Wszyscy wiedzą, że bez niej nawet Arcus sobie z Wami poradzi ;]
Dodam jeszcze na koniec, że tutaj jest mowa o naruszeniu nietykalności cielesnej zawodniczki. Tak więc prosze przestać mówić, o faulu niegodnym sportowca bo to zajście TYLKO przy okazji jest faulem niegodnym sportowca.
- patrese
- Kadet
- Kontaktowanie:
ban_liden pisze:Widać, że tutaj mamy do czynienia z wybitnym znawcą tematu skoro twierdzi, że jeżeli niczego nie ma w protokole to nie ma podstaw do jakiegokolwiek ukarania Bell.
Nigdy nie powiedziałem, że nie ma podstaw. Powiedziałem jedynie, że dziwne, iż tak "ważna" rzecz nie znalazła się w nim.
ban_liden pisze:A tak nawiasem mówiąc, widział ktokolwiek z Was ten protokół że tak barwnie na jego temat sie wypowiadacie ?
Tak, film widzieliśmy.
ban_liden pisze:Teraz to nie Toruń walczy o utrzymanie tylko Leszno w żałosny sposób broni swojej mubutu bokserki aby ta grała do końca sezonu. Wszyscy wiedzą, że bez niej nawet Arcus sobie z Wami poradzi ;]
Już się tak nie napinaj, bo jak na razie to na parkiecie my sobie z wami poradziliśmy, a nie wy z nami.
Radziłbym zainteresować się terminarzem na przyszły sezon. Pierwszy mecz gracie podobno z SKK Hit Kobylnica.
SIAMO SEMPRE CON VOI - LECH POZNAŃ

patrese pisze:ban_liden pisze:Widać, że tutaj mamy do czynienia z wybitnym znawcą tematu skoro twierdzi, że jeżeli niczego nie ma w protokole to nie ma podstaw do jakiegokolwiek ukarania Bell.
Nigdy nie powiedziałem, że nie ma podstaw. Powiedziałem jedynie, że dziwne, iż tak "ważna" rzecz nie znalazła się w nim.ban_liden pisze:A tak nawiasem mówiąc, widział ktokolwiek z Was ten protokół że tak barwnie na jego temat sie wypowiadacie ?
Tak, film widzieliśmy.
ban_liden pisze:Teraz to nie Toruń walczy o utrzymanie tylko Leszno w żałosny sposób broni swojej mubutu bokserki aby ta grała do końca sezonu. Wszyscy wiedzą, że bez niej nawet Arcus sobie z Wami poradzi ;]
Już się tak nie napinaj, bo jak na razie to na parkiecie my sobie z wami poradziliśmy, a nie wy z nami.
Radziłbym zainteresować się terminarzem na przyszły sezon. Pierwszy mecz gracie podobno z SKK Hit Kobylnica.I nawet macie szansę go wygrać bez zielonego stolika...
żenada i tyle ode mnie
Ostatnio zmieniony 06 kwietnia 2007, 23:22 przez ann, łącznie zmieniany 3 razy.
Jeśli ktoś w Krakowie zapyta się za 20 lat: kim była DeForge? Odpowiedź będzie tylko jedna: wielką zawodniczką!
-
don.deks00
- Amator
- Kontaktowanie:
don.deks00 pisze:W poniedzialek Apartor dostanie po gaciach od Uni i sie skonczy zacieszanie...
o żużlu to nie w tym pokoju kolego.
- patrese
- Kadet
- Kontaktowanie:
ann pisze:patrese pisze:ban_liden pisze:Widać, że tutaj mamy do czynienia z wybitnym znawcą tematu skoro twierdzi, że jeżeli niczego nie ma w protokole to nie ma podstaw do jakiegokolwiek ukarania Bell.
Nigdy nie powiedziałem, że nie ma podstaw. Powiedziałem jedynie, że dziwne, iż tak "ważna" rzecz nie znalazła się w nim.ban_liden pisze:A tak nawiasem mówiąc, widział ktokolwiek z Was ten protokół że tak barwnie na jego temat sie wypowiadacie ?
Tak, film widzieliśmy.
Radziłbym zainteresować się terminarzem na przyszły sezon. Pierwszy mecz gracie podobno z SKK Hit Kobylnica.I nawet macie szansę go wygrać bez zielonego stolika...
żenada i tyle ode mnie
To jak już jesteśmy w temacie...
ann pisze:uderzenie z premedytacja drugiej osoby błachostka...skoro tak uważasznie mamy o czym dyskutować w takim razie
żenada i tyle ode mnie

- Marco
- Junior
- Kontaktowanie:
Marek1990 pisze:Nie chodzi mi o uderzenie tylko o faul niesportowy! Nikt w protokole tego incydentu nie odnotowal wiec nie ma podstaw do tego aby Bell zostala ukarana. Uwazam ze jedyna kara dla Nikity powinien byc faul niesportowy, ktory slusznie otrzymala!
a wytrzyj sobie 4 litery protokołem!!!
na podstawie analizy video mozna ukrac zawodnika, nawet jesli sędzia nie widzial co sie stało. Takich sytuacji w swiecie sportu jest mnostwo. Wiec nie podpieraj się aż tak bardzo protokołami.
petrase
Dwa dni później działacze z Torunia rozdmuchali sprawę i donieśli do PLKK chcąc ratować się po przegranej na parkiecie, by wygrać przy zielonym stoliku.
Nie przypomina Ci to czegoś, na co sami zwracaliście uwagę ostatnio? (konfidenci itd. ...)
ja nie komentuję postawy działaczy z Torunia, nie piszę czy mi sie podoba czy nie tylko oceniam to co widać na filmiku
moze i konfidenci ale jaki to ma związek z moja oceną sytuacji? ja tuaj komentuje zachowanie zawodniczki,a nie działaczy wiec o co chodzi??

WislaLive.pl
- Rosso-Nero
- Młodzik
- Kontaktowanie:
patrese pisze:ban_liden pisze:Teraz to nie Toruń walczy o utrzymanie tylko Leszno w żałosny sposób broni swojej mubutu bokserki aby ta grała do końca sezonu. Wszyscy wiedzą, że bez niej nawet Arcus sobie z Wami poradzi ;]
O ile mi wiadomo to Tęcza także nie ma jeszcze zapewnionego utrzymania w ektraklasie...
patrese pisze:ann pisze:uderzenie z premedytacja drugiej osoby błachostka...skoro tak uważasznie mamy o czym dyskutować w takim razie
żenada i tyle ode mnie
To chyba była ironia... Co nie Ann
- Przegraliśmy, więc naokoło wciąż słyszę ludzi, którzy mówią: ale jesteście starzy. W zeszłym roku wygraliśmy, a ci sami ludzie mówili: ale jesteście doświadczeni - Gregg Popovich, trener San Antonio Spurs
radze tyklko zeby Krakow sie uspokoil bo niedlugo w meczu o mistrza Polski z Lotosem moga byc wieksze napinki a wtedy jestem ciekaw jak Ann bedzie bronila swojej druzyny i ją usprawiedliwiala bo przeciez zawodniczki Lotosu i Wisly nie są tez swiete ...
wg mnie jak macie sie wyzywac w temacie o Bell to sobie odpuscie chetnie bym zobaczyl reakcje wasze jesli chodziloby o wasza druzyne ...no comment snobizm i egoizm to domena ludzi mniej lub bardziej ograniczonych
p.s. w odpowiedzi na wasze kometarze tak ja jestem ograniczony zacofany i wogole heh , no a wg Ann to podstawowki nie skonczylem ale coz czy komukolwiek tu zalezy na waszym zdaniu albo moim ..
wg mnie jak macie sie wyzywac w temacie o Bell to sobie odpuscie chetnie bym zobaczyl reakcje wasze jesli chodziloby o wasza druzyne ...no comment snobizm i egoizm to domena ludzi mniej lub bardziej ograniczonych
p.s. w odpowiedzi na wasze kometarze tak ja jestem ograniczony zacofany i wogole heh , no a wg Ann to podstawowki nie skonczylem ale coz czy komukolwiek tu zalezy na waszym zdaniu albo moim ..
Ostatnio zmieniony 07 kwietnia 2007, 08:26 przez Mozarthio, łącznie zmieniany 1 raz.
Życiowe bitwy nie zawsze wygrywają silni i szybsi, lecz prędzej czy później TYM, który wygrywa, jest TEN, który nieustannie myśli, że może wygrać.
Rosso-Nero pisze:patrese pisze:ann pisze:uderzenie z premedytacja drugiej osoby błachostka...skoro tak uważasznie mamy o czym dyskutować w takim razie
żenada i tyle ode mnie
To chyba była ironia... Co nie Ann
Chodzi o błąd ortograficzny...żenada żenadzie nie równa, bo co innego zrobić "żenujący" błąd w zapisie, a co innego żenujący błąd merytoryczny i proponuję zająć się wypominaniem tych drugich, bo te pierwsze zdarzają się wszystkim, ba nawet prof. Miodek je robi
"Powiem Ci, to zapomnisz. Pokażę- zapamiętasz. Zainteresuję cię- wtedy zrozumiesz."
- Marco
- Junior
- Kontaktowanie:
Mozarthio pisze:radze tyklko zeby Krakow sie uspokoil bo niedlugo w meczu o mistrza Polski z Lotosem moga byc wieksze napinki
nostradamus, wizjoner? kim Ty jestes? kolejny prorok na Wielkanoc?
nie potrafisz dyskusji prowadzić , żałosne
wiec a wtedy jestem ciekaw jak Ann bedzie bronila swojej druzyny i ją usprawiedliwiala bo przeciez zawodniczki Lotosu i Wisly nie są tez swiete ...
nie tyle było meczów Wisła-Lotos (1 przypadek z Powell) sa poza tym gra pozbawiona damskiego boksu. a o tłumaczenie Ann to ty sie tak nie martw na zapas bo nadgorliwośc to 1 stopien do piekła,
wg mnie jak macie sie wyzywac w temacie o Bell to sobie odpuscie chetnie
czy ktoś się tutaj z kims wyzywa? halo zwyzywałem kogoś?
chetnie bym zobaczyl reakcje wasze jesli chodziloby o wasza druzyne ...
narazie niestety musisz zadowolić się własnym podwórkiem bo tam takie ekscesy można podziwiać i "bic" im brawo
no comment
no właśnie a najwiecej masz do powiedzenia
snobizm i egoizm to domena ludzi mniej lub bardziej ograniczonych
mowisz o sobie rozumiem??
p.s. w odpowiedzi na wasze kometarze tak ja jestem ograniczony zacofany i wogole heh
a nie??:lol:
,
no a wg Ann to podstawowki nie skonczylem
coz całkiem mozliwe, bo dzieciom w podstawówce zabrania się ogladac przemoc w TV a ty niczego nie widzisz
ale coz czy komukolwiek tu zalezy na waszym zdaniu albo moim ..
na towim nic a nic, ale innych zdanie chetnie poznam a czy zalezy czy nie, to juz inna bajka
Ostatnio zmieniony 07 kwietnia 2007, 08:58 przez Marco, łącznie zmieniany 1 raz.

WislaLive.pl
radze tyklko zeby Krakow sie uspokoil bo niedlugo w meczu o mistrza Polski z Lotosem moga byc wieksze napinki a wtedy jestem ciekaw jak Ann bedzie bronila swojej druzyny i ją usprawiedliwiala bo przeciez zawodniczki Lotosu i Wisly nie są tez swiete ...
do pierwszej części: co ma piernk do wiatraka?
nasze reakcje można bylo poczytać po finale PP 2005.
Patrese, szukaj jeszcze blędów ortograficznych w moich wpisach, może coś znajdziesz i będziesz mial okazję do intelektualnego triumfu (jak to nazwala Algaja)
p.s. z przecinkami wszystko ok?
-
Białystok
Lesznie gratulujemy ich kibiców
Powiem wam, ze przeczytalem 8 i 9 strone tej dyskusji i trzy czy cztery razy chcialem odpisac, ale zauwazylem ze inni zrobili to za mnie. [ dzięki
]
Chcialbym tez zauwazyc, ze Leszno niedlugo pojdzie na noze z cala Polska. Czepiacie sie juz nie tylko Torunia, ale tez Krakowa, Polkowic, Gorzowa, Gdyni. Jesli kogos pominalem to przepraszam
I ciagle gadacie o protokole pomeczowym. I o super sedziach. A dla mnie to zenada. Te wszystkie wpisy. Zreszta ludzie, po co z nimi na ten temat dyskutowac, skoro i tak widac, ze nie dociera?
No ale niech Wam bedzie i powtorze sie po raz trzeci:) Protokoly i sedziowie swoja droga, a protest pomeczowy swoja droga. I tu dopisek: CHAMSTWO TRZEBA TEMPIC. Gdziekolwiek by go nie bylo czy plk czy plkk. Czy Gdynia czy Krakow. A ta myslala, ze ujdzie jej na sucho. W sportowej rywalizacji chcecie walczyc a nie przy stoliku? To walczcie w sportowej rywalizacji i nie lejcie zawodniczek z Torunia, bo to ze sportem ma malo wspolnego! (Boks to to nie jest)
Sprawa jest oczywista, a gadanie, ze Grabowska cos zrobila Bell w tej akcji jest niepowazne. To Bell czy Grabowska nie mogla grac przez 10 minut meczu i powietrza zlapac?
Powiem wam, ze przeczytalem 8 i 9 strone tej dyskusji i trzy czy cztery razy chcialem odpisac, ale zauwazylem ze inni zrobili to za mnie. [ dzięki
Chcialbym tez zauwazyc, ze Leszno niedlugo pojdzie na noze z cala Polska. Czepiacie sie juz nie tylko Torunia, ale tez Krakowa, Polkowic, Gorzowa, Gdyni. Jesli kogos pominalem to przepraszam
I ciagle gadacie o protokole pomeczowym. I o super sedziach. A dla mnie to zenada. Te wszystkie wpisy. Zreszta ludzie, po co z nimi na ten temat dyskutowac, skoro i tak widac, ze nie dociera?
No ale niech Wam bedzie i powtorze sie po raz trzeci:) Protokoly i sedziowie swoja droga, a protest pomeczowy swoja droga. I tu dopisek: CHAMSTWO TRZEBA TEMPIC. Gdziekolwiek by go nie bylo czy plk czy plkk. Czy Gdynia czy Krakow. A ta myslala, ze ujdzie jej na sucho. W sportowej rywalizacji chcecie walczyc a nie przy stoliku? To walczcie w sportowej rywalizacji i nie lejcie zawodniczek z Torunia, bo to ze sportem ma malo wspolnego! (Boks to to nie jest)
Sprawa jest oczywista, a gadanie, ze Grabowska cos zrobila Bell w tej akcji jest niepowazne. To Bell czy Grabowska nie mogla grac przez 10 minut meczu i powietrza zlapac?
- patrese
- Kadet
- Kontaktowanie:
Proponuję wszystkim trochę wyluzować - Święta idą.
Ann - nigdy bym tego Tobie tego nie wypominał, gdyby nie Twój prowokujący post. Dobrze o tym wiesz... Nic żenującego w nim nie napisałem, a mój wpis był jedynie odpowiedzią na napinkę ban lidena i był napisany właśnie w takim tonie.
A tak poza konkursem - jesteśmy absolutnym beniaminkiem w ekstraklasie i spodziewałem się większych sympatii wśród kibiców innych drużyn. Bo mam wrażenie, że większość z nich szuka okazji, by tylko nas dobić. Nikt z Leszna nic złego nikomu nie zrobił, więc skąd takie przeświadczenie, że w Lesznie jest wszystko co najgorsze? Nie kieruję tego co napisałem oczywiście do wszystkich. W każdym mieście znajdą się ludzie, którzy nam dobrze życzą. W Krakowie i Polkowicach też. A np. fani ŁKS-u są dla mnie wzorcem do naśladowania pod każdym względem. Zawsze nam pomagali i wspierali, a nawet gdy nie zawsze racja jest po naszej stronie, to nawet swoim milczeniem nas wspierają. Co klasa to klasa. W każdym razie należą się im ogromne podziękowania. Również innym, których nie wymieniłem, też dziękuję.
Wesołych Świąt życzę wszystkim.
Przepraszam, że odbiegłem od tematu, ale nie mam ochoty zabierać już w nim głosu.
Ann - nigdy bym tego Tobie tego nie wypominał, gdyby nie Twój prowokujący post. Dobrze o tym wiesz... Nic żenującego w nim nie napisałem, a mój wpis był jedynie odpowiedzią na napinkę ban lidena i był napisany właśnie w takim tonie.
A tak poza konkursem - jesteśmy absolutnym beniaminkiem w ekstraklasie i spodziewałem się większych sympatii wśród kibiców innych drużyn. Bo mam wrażenie, że większość z nich szuka okazji, by tylko nas dobić. Nikt z Leszna nic złego nikomu nie zrobił, więc skąd takie przeświadczenie, że w Lesznie jest wszystko co najgorsze? Nie kieruję tego co napisałem oczywiście do wszystkich. W każdym mieście znajdą się ludzie, którzy nam dobrze życzą. W Krakowie i Polkowicach też. A np. fani ŁKS-u są dla mnie wzorcem do naśladowania pod każdym względem. Zawsze nam pomagali i wspierali, a nawet gdy nie zawsze racja jest po naszej stronie, to nawet swoim milczeniem nas wspierają. Co klasa to klasa. W każdym razie należą się im ogromne podziękowania. Również innym, których nie wymieniłem, też dziękuję.
Wesołych Świąt życzę wszystkim.
Przepraszam, że odbiegłem od tematu, ale nie mam ochoty zabierać już w nim głosu.

Wróć do „Aktualności Ekstraklasa”