"Obowiazkiem trenera jest upewnic sie, ze zmiana zostala przeprowadzona prawidlowo i ze zawodnik zmieniony opuscil boisko natychmiast po dokonaniu zmiany"
Techniczny lawki dla trenra i po krzyku. No ale boiskowi z laski swojej tez moga policzyc zawodniczki, zeby nie powiedziec powinni...
5kolejka play out:Duda Tęcza Leszno-Cukierki Odra Brzeg92:64
Moderatorzy: ann, rzymi, paulo2907, przemoe, Kuba
-
Don Igłata
- Młodzik
a to sorki Don igłata bo wokol mnie tez byli jacys ludzie z Brzegu albo poprostu sympatycy tej druzyny , sorki za wszystko mam nadzieje ze luz
p.s. Wojtek mój profesor często mawia "Miarą waszej inteligencji jest to co osiągniecie w życiu a póki co nie oceniam was ..tylko relatywnie do waszej postawy wstawiam wam lufy "
p.s. Wojtek mój profesor często mawia "Miarą waszej inteligencji jest to co osiągniecie w życiu a póki co nie oceniam was ..tylko relatywnie do waszej postawy wstawiam wam lufy "
Życiowe bitwy nie zawsze wygrywają silni i szybsi, lecz prędzej czy później TYM, który wygrywa, jest TEN, który nieustannie myśli, że może wygrać.
-
Don Igłata
- Młodzik
Z mojej wiedzy wynika, ze w moemncie jak boiskowy wykonuje ruch reka przywolujaca zmienniczke na boisko, staje sie ona zawodniczka, a zawodniczka (ta zmieniana) zmienniczka, za ktora konsekwnecje ponosi trener. Moze troche zagmatwane, ale: nie graczka.Don Igłata pisze:Czyli absolutnie nie graczka?
Niech sie jeszcze Pietroc wypowie i bedzie luz

CokolwiekPomiedzyLudzmiKonczySie
ZnaczyNigdySieNieZaczelo
GdybyPrawdziwieSieZaczeloNieSkonczylobySie
SkonczyloSieBoSieNieZaczelo
CokolwiekPrawdziwieSieZaczynaNigdySieNieKonczy
-
Longerinho
- Młodzik
- Kontaktowanie:
Kibice Brzegu próbują bronic swojej drużyny w każdy sposób , nie mam nic przeciwko bo my tez bronilismy Nikity Bell na forum, No ale fakt jest taki słabo zagrała drużyna Brzeska i nic tego nei zmieni , a sędziowie nie zawsze podejmują trafne decyzje , Zespół Odry grał słabo, A Tęcza pokazała już an początku meczu kto rządzi dzisiaj na parkiecie i prowadziły juz 10:0.
A wypowiedzi trenera Odry dla gazet powinny być karane , ponieważ wypowiedz o śedziach nei jest na swoim miejscu , chyba że jest wstanie takie cos udowodnic, chociaż bardzo wątpie!!
A wypowiedzi trenera Odry dla gazet powinny być karane , ponieważ wypowiedz o śedziach nei jest na swoim miejscu , chyba że jest wstanie takie cos udowodnic, chociaż bardzo wątpie!!
Leszno naszym miastem , Tęcza naszym klubem
Mozarthio pewnie miales na mysli mnie piszac o sympatykach Brzegu:D i to ja krzyknalem "kroki" bo rzeczywiscie byly Don Igłata lekko mi poslodzil piszac ze jestem fachowcem czy jakos tam za takowego sie nie uwazam ale znam pewnie przepisy lepiej niz niektorzy piszacy tu:D ale nie mam tu zamiaru podwazac znajomosci ich bo jak nie wiedza niech sami sie doucza:D ok co do meczu kibice Leszna maja racje piszac ze dziewczyny sobie same ulozyly mecz od poczatku trrafiajac praktycznie wszystko ktos za mna nawet mowil ze rzucajac spod nogi a koszykarki Odry coz niemoc brak pomyslu na gre ja to tak odebralem. sedziow nawet nie komentuje bylo troche bledow i na tym poprzestane ale zachowanie Kim nie bylo zbyt madre jako tak doswiadczona zawodniczka powinna sie powstrzymac... ale to i tak juz nie mialo wplywu na wynik. gratuluje wygranej i utrzymania bo chyba juz jest pewne...
MuFa pisze:mam jedno pytanie: czy jesli Odra przegra w sobote z Toruniem, a Leszno wygra w Łomiankach, to ktora druzyna zegna sie z ekstraklasa? pytam bardziej zorientowanych z racji mojej niewiedzy odnosnie tabeli i malych punktow i wszystkich zasad ktore tycza sie tego problemu? pozdrawiam
Jesli Odra przegra z Toruniem a My (Leszno) wygramy w łomiankach to Torun "spada" a My zostajemy w ekstraklasie. jezeli torun przegra w brzegu to My mozemy przegrac w Łomiankach
pozdro
Wróć do „Aktualności Ekstraklasa”