Mecze o 3 miejsce: MKS Orzeł - AZS PWSZ Gorzów

forum dyskusji o sprawach pozaboiskowych

Moderatorzy: rzymi, Lisu, Marco

Kuba
Oldboy

Mecze o 3 miejsce: MKS Orzeł - AZS PWSZ Gorzów

Postautor: Kuba » 21 kwietnia 2007, 22:48

Z naszej strony mała akcja protestacyjna, wyrażająca nasze niezadowolenie z zaistniałych sytuacji i konfliktów z kierownictwem klubu.

swoją drogą - kto to widzial, zeby przy swoich kibicach stawiac policje :evil: :shock:

Przed meczem na trabinkach wywieszony zostaje taki transparent:
Obrazek

i w ruch, przez całą pierwszą kwartę idą kolejno:
trąby
Obrazek

syrena :lol:
Obrazek

małyszówki
Obrazek

klapki :D
Obrazek

a nawet talerze...
Obrazek

Przez peirwsze 10 minut gry jedziemy naprzemian: "CCC! CCC! CCC!" z syreną, trąbieniem itd, gdy przy piłce jest Gorzów. Innymi słowami - jak za starych dobrych lat... :? Dodam, że doping oczywiście na siedząco...

Od początku drugiej kwarty, do końca spotkania doping już normalny, bez tych wszystkich gadżetów.
Obrazek

Dziś troszeczke słabsza frwkwencja (co było z pewnością spowodowane meczem Zagłębie - Arka) dlatego liczę, że jutro będzie nas znacznie więcej...
Ostatnio zmieniony 22 kwietnia 2007, 23:16 przez Kuba, łącznie zmieniany 1 raz.

tomaszek

Postautor: tomaszek » 21 kwietnia 2007, 23:09

Zastanawiam się co miało znaczyc odwrócenie się do nas d... jak Was pozdrawialiśmy i dziękowaliśmy za doping?

Chyba troszke nieładnie. A pozatym to gratulacje za zwyciestwo w 1 meczu.

Awatar użytkownika
Bodzio
Żak
Kontaktowanie:

Postautor: Bodzio » 21 kwietnia 2007, 23:27

tomaszek pisze:Zastanawiam się co miało znaczyc odwrócenie się do nas d... jak Was pozdrawialiśmy i dziękowaliśmy za doping?

źle odebraliście :) pozdro
Obrazek

Obrazek
Obrazek

Awatar użytkownika
KACPERS
Żak

Postautor: KACPERS » 22 kwietnia 2007, 09:12

tomaszek pisze:Zastanawiam się co miało znaczyc odwrócenie się do nas d... jak Was pozdrawialiśmy i dziękowaliśmy za doping?

Sorki za to może nie usłyszeliśmy co krzyczycie :wink:
Bo koszykówka jest, bo koszykówka jest, bo koszykówka jest od tego aby bawić się aby bawić się aby bawić się na całego !

Endrju
Senior
Kontaktowanie:

Postautor: Endrju » 22 kwietnia 2007, 11:19

Z naszej strony duzaaaa lipa. Jedna z koszykarek po meczu do nas powiedziala "Co was tak malo?" Heh...
Niezly doping ze strony Orla.. praktycznie nie mielismy szans nawet zaistniec (ze wzgledu wyzej wymienionej liczby kibicow). Zadnej oprawy meczowej ze strony obydwu ekip raczej nie bylo (chyba ze cos przeoczylem). Brawa dla panow ochroniarzy i policjantow ktorzy stawiali problemu Kulturalnym kibicom. Ale to chyba nie pierwszy raz w Polkowicach. Wchodzac na mecz kazdego "macali" buahahhaha, jakby to byl jakis mecz Legia-Wisla w pilke nozna. :D :D :D
NIGDY NIE ZGINIE AZS !! NIGDY NIE ZGINIE !!
"Dopóki nie skorzystałem z Internetu, nie wiedziałem, że na świecie jest tylu idiotów."- Stanisław Lem

Awatar użytkownika
KACPERS
Żak

Postautor: KACPERS » 22 kwietnia 2007, 11:26

Endrju pisze:Z naszej strony duzaaaa lipa. Jedna z koszykarek po meczu do nas powiedziala "Co was tak malo?" Heh...
Niezly doping ze strony Orla.. praktycznie nie mielismy szans nawet zaistniec (ze wzgledu wyzej wymienionej liczby kibicow). Zadnej oprawy meczowej ze strony obydwu ekip raczej nie bylo (chyba ze cos przeoczylem). Brawa dla panow ochroniarzy i policjantow ktorzy stawiali problemu Kulturalnym kibicom. Ale to chyba nie pierwszy raz w Polkowicach. Wchodzac na mecz kazdego "macali" buahahhaha, jakby to byl jakis mecz Legia-Wisla w pilke nozna. :D :D :D

Najlepsze jest to że nas też "macają" ale cóż taka ich głupia praca. Z drugiej strony mecz "podwyższonego ryzyka" :lol: (żart) :)
Bo koszykówka jest, bo koszykówka jest, bo koszykówka jest od tego aby bawić się aby bawić się aby bawić się na całego !

Kuba
Oldboy

Postautor: Kuba » 22 kwietnia 2007, 11:31

druga strona jest taka, ze mamy przewrażliwione pieski w miescie, a do tego dostają takie nakazy "z góry". Nie jestem w stanie zrozumieć tego, że przy naszym sektorze roiło się od psów :? masakra.... nie bedziemy tego roztrząsac teraz - przyjdzie czas po sezonie na ocenę :evil:

Kuba
Oldboy

Postautor: Kuba » 22 kwietnia 2007, 23:20

z naszej strony dzis (a właściwie wczoraj) więcej osób anieżeli w sobotę. Doping naprawdę fajny, chyba nie zachwiany przez cały mecz... Ostatnia minuta to już cała hala na stojąco. Do tego nawet fala nam wyszła za drugim razem ;-)

Inna sprawa - Przyjazd czteroosobowej delegacji z Poznania :D Pozdro chłopaki! dzięki za pomoc w dopingu, mówiłem, że będzie ciekawy meczyk ;-) Mam nadzieję, że umieścicie jakieś fotki z naszych wspólnych chwil (jakkolwiek by to nie brzmiało :lol: ), a Tomka prosze o podesłanie wszystkich naszych wspolnych fotek na k.patykowski@plkk.pl 8)

Mam nadzieję, że poznaniacy wspomną co nie co o naszym (i gorzowskim) dopingu, jak cali i zdrowi wrócą do domu.

Pozdro Kula, Maras, Tomek i Łukasz :!: i jeszcze raz dzięki za przyjazd :!:

Awatar użytkownika
Łukasz-fan
Młodzik
Kontaktowanie:

Postautor: Łukasz-fan » 23 kwietnia 2007, 08:53

Cali i zdrowi powróciliśmy :D

Dzięki za miłe przyjęcie. No doping jeśli chodzi o CCC na wysokim poziomie duża grupa młodych ludzi, którą w drugiej połowie wsparliśmy 8) podczas pierwszej uczyliśmy się przyśpiewek.

Jeśli chodzi o Gorzów, około 20 osób, coś krzyczeli ale ze względu na to, że byłem po drugiej stronie sali nie mogę obiektywnie ocenic ich dopingu.

No to teraz CCC w czwartek zwycięstwo :D

a w przyszłym sezonie z medalami tak jak się umówiliśmy OK :?: :lol:
INEA AZS POZNAŃ => www.azs.poznan.pl

MARAS
Oldboy
Kontaktowanie:

Postautor: MARAS » 23 kwietnia 2007, 09:08

Dzięki za miłe przyjęcie i wspólne pogawędki chłopaki!
Kula jak zawsze musiał coś wywinąć :lol: :lol:
Chwiałka A Chwiałka Z Chwiałka AZS!

Endrju
Senior
Kontaktowanie:

Postautor: Endrju » 23 kwietnia 2007, 10:38

Najlepsze statystyki :D UWAGA :D
13 kibicow z Gorzowa (siedziacych w wyznaczonym w tym sektorze)
w tym:
-2-ka dzieci
-paru tofikow...
-2 babcie + 3 starszych ludkow
no i paru mlodych kibicow :D
a wokol nas UWAGA 17 Ochroniarzy i Policjantow pilnujacych pozadku :D :D :D
Jak to powiedzial Cygan z Torunia "Czy to nie jest smiech na sali?"
:D :D :D Macanie przed wejsciem standardowe :D
"Dopóki nie skorzystałem z Internetu, nie wiedziałem, że na świecie jest tylu idiotów."- Stanisław Lem

Barti
Żak

Postautor: Barti » 23 kwietnia 2007, 10:57

Zastanawia mnie fakt, czy gdyby nie było meczów na zywo w TVP, czy było by nas więcej? Bo na niedzielnym meczu bęben i siedmiu krzyczących to zdecydowanie za mało biorąc pod uwagę frekfencję i dyspozycję polkowickich kibiców. Byłem pewien, że w niedzielę pofatyguje się więcej kibiców, chocby z uwagi na fakt, że przełozyli mecz Stali.
Co do ochrony to do dzis mi sie smiać chce. Czyzby to był mecz podwyższonego ryzyka? Flagi na kiju wnieść nie można było. Bo co?? Na rzut oszczepem ją przywieżliśmy?? O ile "macankę" na wejściu uznałem za rzecz w miare normalną (chociaż w niedzielę na palcach dwóch rąk nas policzyli), to w przerwie jak wyszedłem na fajkę, ochroniarz wyszedł na schody i cały czas mnie widział, a na wejściu zaliczył ponownie "macankę" i kazał jeszcze czapeczkę ściągnąć, bo musiał sprawdzić, czy czegoś nie schowałem. Śmiechu warte.
Wyrazy uznania za doping dla Orła, waszym dziewczynom na pewno dodało to skrzydeł, szczególnie w niedzielnym meczu

Awatar użytkownika
Lisu
Kadet

Postautor: Lisu » 23 kwietnia 2007, 11:09

Organizacyjnie!

Mam nadzieję, że zgodzicie się na to aby wszystkie mecze o 3 miejsce od strony kibicowskiej były zawarte w tym jednym temacie. Uważa, że nie ma sensu rozbijać tego na oddzielne tematy
Ostatnio zmieniony 23 kwietnia 2007, 11:11 przez Lisu, łącznie zmieniany 1 raz.

Endrju
Senior
Kontaktowanie:

Postautor: Endrju » 23 kwietnia 2007, 11:09

Heh ladnie opisane :D Barti w czwartek przyjdz do sektoru KK bo potrzebujemy jak najwiecej gardel :lol:

Barti
Żak

Postautor: Barti » 23 kwietnia 2007, 11:19

Chetnie bym przyszedł do waszego sektora, ale jest problem, bo ja z synkiem na mecze chodzę, a on ma 5 lat i panicznie boi sie bębna. Może w przyszłym sezonie się przełamie to będzie was o 2 więcej.

Wróć do „Kibice”