Finał MP kadetek Głuchołazy 5-10 maj 2007

Newsy dotyczące rozgrywek młodzieżowych

Moderator: Moderatorzy

Awatar użytkownika
Kaśka#4
Żak

Postautor: Kaśka#4 » 25 kwietnia 2007, 13:31

malkontent pisze:Wiara we wlasne umiejetnosci to polowa sukcesu :!:

ojj tak, zgadzam się z tym :)
mistrz, mistrz nasz TS!

Gość

Postautor: Gość » 25 kwietnia 2007, 14:24

Mam nadzieje ze sie zakodowalas dobrze Kaska #4 (B14)

Justyna#11
Nowy na forum

Postautor: Justyna#11 » 25 kwietnia 2007, 19:40

nadzieja matka glupich... :wink:

Jasny
Żak

Postautor: Jasny » 25 kwietnia 2007, 20:34

Zobaczycie , ze ORZEL POLKOWICE bedzie mial medal :).

Awatar użytkownika
Wiktor
Amator
Kontaktowanie:

Postautor: Wiktor » 25 kwietnia 2007, 20:41

Jasny pisze:Zobaczycie , ze ORZEL POLKOWICE bedzie mial medal :).

mogę się zgodzić!!! Ale na pewno będzie za MLKS-em!!! 8)

Gość

Postautor: Gość » 25 kwietnia 2007, 21:37

Wiktor pisze:

Ktoś kiedyś powiedział, że wiara czyni cuda, ale bardziej jestem skłonny uwierzyć, że ORZEŁ będzie miał medal, niż w to, że będzie za MLKS.

Awatar użytkownika
Wiktor
Amator
Kontaktowanie:

Postautor: Wiktor » 25 kwietnia 2007, 21:41

Anonymous pisze:
Wiktor pisze:

Ktoś kiedyś powiedział, że wiara czyni cuda, ale bardziej jestem skłonny uwierzyć, że ORZEŁ będzie miał medal, niż w to, że będzie za MLKS.

W takim razie proszę mi wytłumaczyć dlaczego MLKS w półfinałach wygrał z Orłem?? W prawdzie była to tylko przewaga jednym punktem, ale liczy się końcowy efekt, który stwierdza świetność MLKS-u!!! Pozdrawiam 8)

HhhhrrR

Postautor: HhhhrrR » 25 kwietnia 2007, 21:43

oh ze niby MLKS bedzie ostatni? wez pod uwage ze wygrałysmy z Polkowicami :]

Gość

Postautor: Gość » 25 kwietnia 2007, 21:51

Gdybyście wygrały 30 punktami wziąłbym to pod uwagę, ale wygrana 1 punktem wżadnym wypadku nie potwierdza świetności MLKS. Uważam po prostu, że Orzeł będzie miał dużo łatwiejsze zadanie, by weść do strefy medalowej, niż MLKS. Poza tym nigdzie nie napisałem, że MLKS będzie ostatni, czytaj to, co jest napisane, a nie to, co chcesz przeczytać.

Awatar użytkownika
Wiktor
Amator
Kontaktowanie:

Postautor: Wiktor » 25 kwietnia 2007, 21:59

HhhhrrR pisze:oh ze niby MLKS bedzie ostatni? wez pod uwage ze wygrałysmy z Polkowicami :]

"HhhhrrR" napisz do mnie na gg:5679838

HHhhhrRrr

Postautor: HHhhhrRrr » 25 kwietnia 2007, 22:06

Anonymous pisze:Gdybyście wygrały 30 punktami wziąłbym to pod uwagę, ale wygrana 1 punktem wżadnym wypadku nie potwierdza świetności MLKS. Uważam po prostu, że Orzeł będzie miał dużo łatwiejsze zadanie, by weść do strefy medalowej, niż MLKS. Poza tym nigdzie nie napisałem, że MLKS będzie ostatni, czytaj to, co jest napisane, a nie to, co chcesz przeczytać.

No rzeczywiscie nie jest napisane, ale tak to brzmi... tak jakby nikt juz za MLKS-em nie mial byc ;P no ale ok moze zle zrozumiałam :] No i rzeczywiscie... mamy mocniejszą grupe, wiec trudno nam bedzie zając w niej 1 albo 2 miejsce...

Awatar użytkownika
mati
Kadet
Kontaktowanie:

Postautor: mati » 26 kwietnia 2007, 06:38

Ojjj...
Koszykówka to sport bardzo nieobliczalny, koszykówka w wykonaniu kobiet, jeszcze tak młodych kobiet to już wogóle nieodkryta część świadomości...
na turnieju może zdarzyć się wszystko... nie ma jednoznacznego faworyta- to jest sport a do tego młodzieżowy ;)

Gdybyśmy rozpatrywali to w innych kategoriach dziwi mnie brak drużyny z Bytomia, która wygrała turniej ćwierćfinałowy w Gorzowie i jeszcze kilka innych niespodzianek.

Naprawde zostawmy typowanie, które moim zdaniem w tym przypadku mija się z celem ;)

Pozdrawiam

basketball

????

Postautor: basketball » 27 kwietnia 2007, 13:39

dlaczego w ogole nie stawiiacie na gorzów ? dziewczyny sa ambitne .. daleko zaszły .. mają dobrego trenera , równiez wymagający .. nikt na nie nie stawiał ze nawet wyjdą z ćwierćfinałów .. a są w finałach .. wymieniliscie z 2 grupy wszystkicg prócz Gorzowa ... naprawde ... kazdy ma szanse na medal .. wiadomo Poznań i Elbląg .. raczej One to faworytki w walce o 1 miejsce .. ale reszta . ? nic nie wiadomo .. Gorzów to świetna druzyna !
AZS ! ...

pozdrawiam wszystkich :)
i powodzenia wszystkim druzynom :)

player_13

Postautor: player_13 » 29 kwietnia 2007, 15:03

wiecie moze jak tam sala w Głuchołazach? mam nadzieje ze bedzie fajnie;-)

koszykarka

Re: MLKS = )

Postautor: koszykarka » 29 kwietnia 2007, 18:16

KIBIC !:)) pisze:Drużyna z Rzeszowa ma bardzo dobre zawodniczki (np. Konkol, Górecka, Kuras i Ludwin) , dlatego doszły do finałów a nie dlatego że miał szczęśćcie !! :D:D MAM NADZIEJ ŻE ZAJMĄ 1 miejsce :D:DD: Trzyma kciuki dziewczyny :) *:)):*:))

zapomniałeś o LUDWINIAK :)

Wróć do „Koszykówka młodzieżowa”