TS Wisla Kraków-Lotos Gdynia 4-3-WISLA MISTRZEM POLSKI!
Moderatorzy: ann, rzymi, paulo2907, przemoe, Kuba
- hellraiser
- Junior
Wróciłem z meczu.Wygrał zespół którego trener mniej przeszkadzał grać własnemu zespołowi.Choć niektóre decyzje Skrzecza mnie powalały.
W Wisłe pospadały 3 podst. zawodniczki u nas jedna.Wszystkie spadły zasłużenie poza Wielebnowską (tylko ona nic nie grała) bo moim zdaniem tam były kroki naszej zawodniczki a nie jej faul.
U nas faule się lepiej rozłożyły.Ale u nas więcej zawodniczek uczestniczy w grze.U was na szczęście jest na barkach 3-4 zawodniczek.
Fatalne decyzja Omanica:Jak nie teraz (gdy jest problem z faulami) Toffi to kiedy?
B.słaba gra Skerovic.Tak słaby okres gry Skery jeszcze się nie zdarzył w histori jej występów w PLKK.
U nas Skrzecz nadal trwa aby Sales broniła przeciw H. kij wie dlaczego??
Pawlak-zobaczyć jak sprytnie i banalnie zdobywała punkty.To raczej wina taktyki Wisły.Bo rozgrywała po pawlakowsku.
Brawo dla LECI.Jedyna podkoszowa Polka w tej rywalizacji co się liczy.ONA NIESAMOWICIE DOJRZAŁĄ NA TYCH FINAŁACH.
Fatalny mecz Kobryn
Trześniewska-cóż stara się ale ...sami ocenicie w TV.
Canty to kolejna zawodniczka na którą nie mamy odpowiedzi.Nie zawsze spadnie za 5 fauli albo trener ją przetyma na ławce.To będzie nasz duży problem.
Wisła to przegrała nieco frajersko.Mogła to wygrać niezależnie od fauli.
Sparwa tytułu jest nadal otwarta....Choć nie wierze że Wisła (albo jej coach) wykorzysta swoje zawodniczki drugiego planu.Teraz była na to super okazja.Trzy meczy i trzy razy decyduje szczęscie.
W Wisłe pospadały 3 podst. zawodniczki u nas jedna.Wszystkie spadły zasłużenie poza Wielebnowską (tylko ona nic nie grała) bo moim zdaniem tam były kroki naszej zawodniczki a nie jej faul.
U nas faule się lepiej rozłożyły.Ale u nas więcej zawodniczek uczestniczy w grze.U was na szczęście jest na barkach 3-4 zawodniczek.
Fatalne decyzja Omanica:Jak nie teraz (gdy jest problem z faulami) Toffi to kiedy?
B.słaba gra Skerovic.Tak słaby okres gry Skery jeszcze się nie zdarzył w histori jej występów w PLKK.
U nas Skrzecz nadal trwa aby Sales broniła przeciw H. kij wie dlaczego??
Pawlak-zobaczyć jak sprytnie i banalnie zdobywała punkty.To raczej wina taktyki Wisły.Bo rozgrywała po pawlakowsku.
Brawo dla LECI.Jedyna podkoszowa Polka w tej rywalizacji co się liczy.ONA NIESAMOWICIE DOJRZAŁĄ NA TYCH FINAŁACH.
Fatalny mecz Kobryn
Trześniewska-cóż stara się ale ...sami ocenicie w TV.
Canty to kolejna zawodniczka na którą nie mamy odpowiedzi.Nie zawsze spadnie za 5 fauli albo trener ją przetyma na ławce.To będzie nasz duży problem.
Wisła to przegrała nieco frajersko.Mogła to wygrać niezależnie od fauli.
Sparwa tytułu jest nadal otwarta....Choć nie wierze że Wisła (albo jej coach) wykorzysta swoje zawodniczki drugiego planu.Teraz była na to super okazja.Trzy meczy i trzy razy decyduje szczęscie.

Chyba poznałem Ann
Z czego się bardzo cieszę
i zmieńcie tytuł tematu
na 2:1 dla Lotosu 
Z czego się bardzo cieszę
i zmieńcie tytuł tematu
http://www.lechiarugby.pl !!
(\_/)
(O.o)
(> <)
This is Bunny.
Copy Bunny into your signature
to help him on his way to world Domination
(\_/)
(O.o)
(> <)
This is Bunny.
Pamela pisze:......MP dla Lotosu? Dramat![]()
Nie aż taki duży wręcz przeciwnie będzie fajnie jak Lotosy zdobędzie MP
(\_/)
(O.o)
(> <)
This is Bunny.
(\_/)
(O.o)
(> <)
This is Bunny.
- hellraiser
- Junior
Pamela pisze:Zalezy dla kogo fajnie
No dla mnie rewelacyjnie a dla Ciebie nie
(\_/)
(O.o)
(> <)
This is Bunny.
(\_/)
(O.o)
(> <)
This is Bunny.
Re: brak
gość pisze:co musiało Ci sie pomylić kozioł to trener Koziorowicz a nie kozłoski.qBK pisze:[OT]
z protokołu:komisarz: Marek Kozłowski
No proszę, ja nie wiedziałem że Kozioł już sobie takie układy wyrobił że rodziną obsadza najważniejsze mecze![]()
autor miał na myśli chyba, że to po prostu dalsza rodzina...
- Siero
- Senior
- Kontaktowanie:
bo rodzina to podstawa...qBK pisze:[OT]
z protokołu:komisarz: Marek Kozłowski
No proszę, ja nie wiedziałem że Kozioł już sobie takie układy wyrobił że rodziną obsadza najważniejsze mecze![]()
MRKS Włókniarz Pabianice http://mrks.wlokniarz.info/
- Matii
- Młodzik
- Kontaktowanie:
Brawo Lotos!!
Dzis ten stan powtarzamy, a w Krakowie Mistrza zdobywamy
Dzis ten stan powtarzamy, a w Krakowie Mistrza zdobywamy
Ostatnio zmieniony 28 kwietnia 2007, 11:29 przez Matii, łącznie zmieniany 1 raz.
...jest jak jest, nie jak powinno być...
...scena po scenie nasze życie jest jak spektakl
choć nam aktorom być to może trochę nie w smak
...scena po scenie nasze życie jest jak spektakl
choć nam aktorom być to może trochę nie w smak
Wróć do „Aktualności Ekstraklasa”