Plotki i informacje: kadrowe

Wszystko na temat Tauron Basket Ligi Kobiet

Moderatorzy: ann, rzymi, paulo2907, przemoe, Kuba

Awatar użytkownika
simon
Oldboy
Kontaktowanie:

Postautor: simon » 26 kwietnia 2007, 20:26

Pamela pisze:
fearless pisze:To, że Pamela się przeprowadziła do Krakowa, to na pewno ważna informacja kadrowa sezonu 2007/08.

Tak..wiem..robie kariere :wink: :lol: A powaznie..przeprowadzam sie 8)

Wracajac do miss Szopen.,..NIE WRACA DO ŁKSu..,Ale ktos to wymyslil :roll:

może nie kadrowa - ale dobra - a o dobrych warto pisać zawsze... :lol: :lol: :lol:

a co do 2-giej części - ...a miałem dziś tak zły dzień :D :D :D

MuFa
Żak
Kontaktowanie:

Postautor: MuFa » 27 kwietnia 2007, 11:48

simon pisze:
Pamela pisze:
fearless pisze:To, że Pamela się przeprowadziła do Krakowa, to na pewno ważna informacja kadrowa sezonu 2007/08.

Wracajac do miss Szopen.,..NIE WRACA DO ŁKSu..,Ale ktos to wymyslil :roll:

a szkoda

Mozarthio
Kadet

Postautor: Mozarthio » 28 kwietnia 2007, 10:01

hmm Campbell napewno byla by duzym wzmocnieniem dla leszna tylko nei wiem czy ma to byc nastepczyni Nikity ewentualnie ? bo jesli tak no to napewno nie bedzie to taka sama liderka troche inny styl granai prezentuje Michelle ale mysle ze jesli ma to byc transfer zastepujacy Jessice Kern to niewatpliwie bylo by to bardz ale to bardzo udane zagranie ze strony wladz klubu...
Hmm Leciejewska czy Marczewska tutaj to juz nie wiem w tym temacie nic ale wydaje sie ze cos jest na temacie z tą Marczewska ...mam nadzieje ze znajda sie wieksze pieniadze w druznie i zbudujemy team na miare awansu do "8" bo cos sie przynajmniej dizeje ale co z tego wyjdize to nikt narazie nie moze przewidziec :)
Życiowe bitwy nie zawsze wygrywają silni i szybsi, lecz prędzej czy później TYM, który wygrywa, jest TEN, który nieustannie myśli, że może wygrać.

Awatar użytkownika
Mikey
Senior
Kontaktowanie:

Postautor: Mikey » 28 kwietnia 2007, 10:21

FAN PLKK pisze:ja mam swoich informatorów i z tego co także ponoć Aga mówiła jest to raczej pewne chyba że ktoś kłamie ale w to wątpie
No to jak to z tymi informatorami? Bo co do Szopena trudno znalesc lepszego znawcę tematu od Pameli...
Obrazek
Obrazek

qBK
Młodzik
Kontaktowanie:

Postautor: qBK » 28 kwietnia 2007, 10:33

Mikey pisze:
FAN PLKK pisze:ja mam swoich informatorów i z tego co także ponoć Aga mówiła jest to raczej pewne chyba że ktoś kłamie ale w to wątpie
No to jak to z tymi informatorami? Bo co do Szopena trudno znalesc lepszego znawcę tematu od Pameli...

Hehe a ja myślę, co więcej, jestem przekonany, że FAN PLKK też ma dobrych informatorów :wink: A co do kwestii Szopena to zobaczymy :)

Awatar użytkownika
Mikey
Senior
Kontaktowanie:

Postautor: Mikey » 28 kwietnia 2007, 14:05

qBK pisze:
Mikey pisze:

Hehe a ja myślę, co więcej, jestem przekonany, że FAN PLKK też ma dobrych informatorów :wink: A co do kwestii Szopena to zobaczymy :)
Nie neguję informatorów FANA tylko skoro oni są wiarygodni i mówią jedno, a Pamela która jak wiemy przyjaźni sie blisko z Agnieszka twierdzi co innego to ktoś zawodzi... 8)
Obrazek

Obrazek

qBK
Młodzik
Kontaktowanie:

Postautor: qBK » 28 kwietnia 2007, 14:48

Mikey pisze:Nie neguję informatorów FANA tylko skoro oni są wiarygodni i mówią jedno, a Pamela która jak wiemy przyjaźni sie blisko z Agnieszka twierdzi co innego to ktoś zawodzi... 8)

No widzisz, z Szopenem zawsze są jakieś problemy :lol: :wink:

Awatar użytkownika
FAN PLKK
Młodzik
Kontaktowanie:

Postautor: FAN PLKK » 28 kwietnia 2007, 19:28

ja mam bardzo dobrych informatorów ale no cóż może oni sie mylili tym razem ale byli pewni zobaczymy jak to bedzie czy to prawda czy nie pewne jest to ze nie bedzie jej w Brzegu :wink:
Im bardziej boisz się porażek tym więcej ich ponosisz..

Awatar użytkownika
Pamela
Kadet
Kontaktowanie:

Postautor: Pamela » 29 kwietnia 2007, 07:00

qBK pisze:No widzisz, z Szopenem zawsze są jakieś problemy :lol: :wink:

Jakie problemy :wink:

Nie wiem kto rozsiewa takie plotki ale Szopen nie wraca do ŁKS-u...I nie mowicie,ze sama cos takiego mowila bo to bzdura :? Na dzien dzisiejszy Szopi jest zawodniczka Odry..
Antychryst powrócił ;)
lołszyn in loco mołszyn ;) redehader ;) B&B :)
:lol: C'MoN PoKeMoN :lol: i ŻóŁwIk ;)
:mrgreen: Pimp My Pokemon :mrgreen:

Awatar użytkownika
FAN PLKK
Młodzik
Kontaktowanie:

Postautor: FAN PLKK » 29 kwietnia 2007, 08:05

ale niestety w następnym sezonie jej już w barwach Odry nie zobaczymy zresztą nie tylko jej

Awatar użytkownika
Siero
Senior
Kontaktowanie:

Postautor: Siero » 29 kwietnia 2007, 08:11

są już jakies konkrety we Włókniarzu Pabianice bo narazie chyba cisza... :roll:
MRKS Włókniarz Pabianice http://mrks.wlokniarz.info/

Awatar użytkownika
Pamela
Kadet
Kontaktowanie:

Postautor: Pamela » 29 kwietnia 2007, 09:43

FAN PLKK pisze:ale niestety w następnym sezonie jej już w barwach Odry nie zobaczymy zresztą nie tylko jej

Pozyjemy..zobaczymy..do konca okienka transferowego duzo czasu :wink:
Antychryst powrócił ;)

lołszyn in loco mołszyn ;) redehader ;) B&B :)

:lol: C'MoN PoKeMoN :lol: i ŻóŁwIk ;)

:mrgreen: Pimp My Pokemon :mrgreen:

Awatar użytkownika
FAN PLKK
Młodzik
Kontaktowanie:

Postautor: FAN PLKK » 29 kwietnia 2007, 13:25

nawet niewiesz Pamela jak bym chciał żeby Szopen została i żeby w następnym sezonie sie odbudowała i pokazała co potrafi bardzo jej tego i zespołowi życze

Awatar użytkownika
FAN PLKK
Młodzik
Kontaktowanie:

Postautor: FAN PLKK » 29 kwietnia 2007, 13:28

a co do Pabianic z tego co słyszałem prawie pewne już jest że w Wiśle zagra Pałka i Lamparska, a Krupska-Tyszkiewicz prawdopodobnie wyląduje w MUKS-ie Poznań, prawie 100% że wycofa się ze sponsorowania Polfa co oznacza prawdopodobnie koniec zespołu niestety :(

Awatar użytkownika
Saletra
Junior

Postautor: Saletra » 29 kwietnia 2007, 16:30

FAN PLKK pisze:a co do Pabianic z tego co słyszałem prawie pewne już jest że w Wiśle zagra Pałka i Lamparska, a Krupska-Tyszkiewicz prawdopodobnie wyląduje w MUKS-ie Poznań, prawie 100% że wycofa się ze sponsorowania Polfa co oznacza prawdopodobnie koniec zespołu niestety :(

:D :D :D Wystapi ale pod warunkiem, że zgodzi się na zarobki w wysokości 2 tys zl miesięcznie. A to w porowaniu do jej ostatnich zarobkow - ponad 10 tys jest kwota nadzwyczaj skromną.

Wróć do „Aktualności Ekstraklasa”