Ruszyła ekstraklasa
Moderator: Moderatorzy
-
above_the_rim
- Amator
-
Michal-Lemberg
- Amator
- Mikey
- Senior
- Kontaktowanie:
Michal daj spokój. Oni znają tylko te dobre strony "Widzewka"... Zresztą ja bym nie był taki skromny- jak to w czołowce? To już nie sa najlepsi z najlepszych?Michal-WKS pisze:above_the_rim pisze:alez atmosferka na WIDZEWku, ladny meczyk jak na nasza druzyne, kibicie tradycyjnie pokazali, ze sa w scislej czolowce najlepszych!
Okładając baseballami Ś.P. Rolika też tacy byli? No commnent...

- Siero
- Senior
- Kontaktowanie:
Arka Gdynia chce wyznaczenia nowego terminu rewanżowego meczu ćwierćfinału Pucharu Polski z Wisłą Płock.
- Wysłaliśmy do PZPN pismo, w którym prosimy o wyznaczenie nowego terminu rewanżowego meczu ćwierćfinału Pucharu Polski z Wisłą Płock - powiedział w środę dyrektor gdyńskiej Arki Robert Potargowicz.
W pierwszym ćwierćfinałowym meczu w Płocku "żółto-niebiescy" zremisowali 1:1. - Mieliśmy olbrzymie szanse w rewanżu na awans do półfinału - zaznaczył Potargowicz.
- Wysłaliśmy do PZPN pismo, w którym prosimy o wyznaczenie nowego terminu rewanżowego meczu ćwierćfinału Pucharu Polski z Wisłą Płock - powiedział w środę dyrektor gdyńskiej Arki Robert Potargowicz.
W pierwszym ćwierćfinałowym meczu w Płocku "żółto-niebiescy" zremisowali 1:1. - Mieliśmy olbrzymie szanse w rewanżu na awans do półfinału - zaznaczył Potargowicz.
MRKS Włókniarz Pabianice http://mrks.wlokniarz.info/
-
above_the_rim
- Amator
Mikey:
to widocznie bardzo duzo wiesz o kibicach Lksu...
nigdy nie twierdzilem i nikt nie twierdzil, ze jestesmy najlepsi. Legia, Ruch ci kibice (jak zgodnie twierdza na forum Legii, Ruchu) sa w czolowce razem z Widzewem! Nie chce mi sie z toba klocic, bo ty oczywiscie stwierdzisz, ze Widzew jest na samym dnie, a Lks na samej gorze w kibicowaniu. Napisz to na forum np. Legii... zobaczymy co ci odpowiedza :*
Michal daj spokój. Oni znają tylko te dobre strony "Widzewka"... Zresztą ja bym nie był taki skromny- jak to w czołowce? To już nie sa najlepsi z najlepszych?
nigdy nie twierdzilem i nikt nie twierdzil, ze jestesmy najlepsi. Legia, Ruch ci kibice (jak zgodnie twierdza na forum Legii, Ruchu) sa w czolowce razem z Widzewem! Nie chce mi sie z toba klocic, bo ty oczywiscie stwierdzisz, ze Widzew jest na samym dnie, a Lks na samej gorze w kibicowaniu. Napisz to na forum np. Legii... zobaczymy co ci odpowiedza :*
- Mikey
- Senior
- Kontaktowanie:
above_the_rim pisze:Mikey:Michal daj spokój. Oni znają tylko te dobre strony "Widzewka"... Zresztą ja bym nie był taki skromny- jak to w czołowce? To już nie sa najlepsi z najlepszych?
1. Oczywiście o kibicach ŁKSu nie wiem nic...
2. Forum Ruchu? Poważny jesteś czy sobie jaj robisz? A co mnie obchodzi co o Widzewie pieją ich najwierniejsi wasale? Byłoby chyba zdradą i rysą na tej miłości gdyby ktoś z Ruchu napisał inaczej
3. Forum Legii? Skoro juz sam przywołaleś to źródło, to moze pocytuj nam co na temat kibiców Widzewa pisano tam przed meczem jesiennym Widzewa z Legią (sprawy biletów się kłaniają) i co o tradycji widzewskiej "kamionki" sądzą kibice Legii, Bełchatowa czy innych klubów...
4. ŁKS nie był, nie jest i nie bedzie wzorem pożądanych przez szeroko rozumiane społeczeństwo zachowań. Nigdy nie był święty i pewnie nie będzie, ma na koncie mnóstwo grzeszków i grzechów, ale przynajmniej nikt tu nie stara się tego ukrywać.

-
Michal-Lemberg
- Amator
Mikey, nie wiem po co prowadzisz konwersacje z nimi (?). Oni i tak rozumy wszystkie pozjadali...
Są tak honorowi, że jak miała (L) przyjechać, to przeznaczyli dla siebie nawet bilety, które w teorii powinni dostać warszawianie (oficjalnie (L) na Widzewie z tego co pamiętam nie było). Nas w sezonie 2005/06 też nie wpuścili zasłaniając się PZPN-em (i policją; ogromne "thx" za gazowanie w pociągu). Z kolei gdyby zaś kibice RTS-u nie weszli we Wrocławiu na Stadion Olimpijski (w rundzie wiosennej), to Pan Boniek groził ukaraniem Śląska walkowerem. Szkoda słów... ŁKS - szacunek! Pzdr!
Hey Śląsk!
Hey Śląsk!
-
above_the_rim
- Amator
3. Forum Legii? Skoro juz sam przywołaleś to źródło, to moze pocytuj nam co na temat kibiców Widzewa pisano tam przed meczem jesiennym Widzewa z Legią (sprawy biletów się kłaniają) i co o tradycji widzewskiej "kamionki" sądzą kibice Legii, Bełchatowa czy innych klubów...
Lepsze to, niz lizanie dupki i wpuszczenie ich na swoj sektor
To moze powiesz mi co ty na temat "kamionki" wiesz... to ja ci przypomne wierny kibicu, co wy odwalaliscie! Dobrze wiesz, jak to z wami jest wiec z łaski swojej nie pier^&*!!
Z kolei gdyby zaś kibice RTS-u nie weszli we Wrocławiu na Stadion Olimpijski (w rundzie wiosennej), to Pan Boniek groził ukaraniem Śląska walkowerem.
Buahahah, gowno wiesz a sie madrujesz! Kibice przyjezdni maja zawsze około 500 wejściowek na nasz stadion (dokładnie bodajze 450)!!
co dzieje sie na linii ŁKS-Widzew (zawsze mnie zdumiewało że najwięcej w tych sprawach do powiedzenia mają kibice Widzewa "z okolic"
Wyobraz sobie, ze mam baaardzo duzo znajomych z Łodzi, wiec wiem wiele.
Forum Ruchu? Poważny jesteś czy sobie jaj robisz? A co mnie obchodzi co o Widzewie pieją ich najwierniejsi wasale? Byłoby chyba zdradą i rysą na tej miłości gdyby ktoś z Ruchu napisał inaczej
Oczywiscie, ze tak! Tak samo z wasza zgodą...
Przepraszam, ze do czolowki nie dodalem Lecha
4. ŁKS nie był, nie jest i nie bedzie wzorem pożądanych przez szeroko rozumiane społeczeństwo zachowań. Nigdy nie był święty i pewnie nie będzie, ma na koncie mnóstwo grzeszków i grzechów, ale przynajmniej nikt tu nie stara się tego ukrywać.
A czy ja ukrywam, ze WIDZEW ma na swoim koncie jakies grzechy i grzeszki? Problem polega na tym, ze jesli zrobi cos pojedyncza jednostka (tak jak z nozami wsrod niektorych kibicow) to obrywaja wszyscy kibice! Potem okazjuje sie, ze to kibice TEJ i TEJ druzyny sa najgorsi, sa wandalami itepe.
Mikey i reszta przestanmy o tym dyskutowac, bo wszyscy wiemy jak jest, wszyscy mamy swoje przekonania, po prostu nie ma sensu! Dla was najlepszy jest Łks, dla nas WIDZEW. I tyle... tak bylo, bedzie i jest (chyba, ze kluby sie połączą
pzdr
- Mikey
- Senior
- Kontaktowanie:
1. Cóż dla was coś takiego jak solidarność z ukaranymi przez PZPN kibicami rywala nie istnieje... Bo i po co??? Ważne żeby samemu obejrzeć mecz. A inni? Co to kogo obchodzi? Od razu to "lizanie dupki". Widocznie wszystko kojarzy wam się z lizaniem dupki...
2. Co wiem na temat kamionki? A cóż za głęboką wiedzę trzeba mieć na ten temat ????
Zawsze to u siebie praktykowaliście odkąd pamiętam jeszcze z poczatku lat 90-tych. Ot taka widzewska "tradycja". Puchalskiego ostatnio przyprawiło to o ból głowy, żalił się niepomiernie... (może kłamał?)
3.
4. Twoi znajomi z Łodzi mnie nie interesują ( ja mam takowych w Gdańsku a jakoś nie zabieram głosu na tematy Lechia-Arka), a fakt jest taki, ze najwięksi "kumaci" i "zorientowani" widzewiacy jakos dziwnie pochodzą z: Łasku, Zduńskiej, Łęczycy i innych okolicznych miasteczek. Przypadek? Ale oni są oczywiście bardziej łódzcy niż wszyscy mieszkańcy Łodzi razem wzięci. Zawsze wiedzą lepiej co sie tutaj dzieje
5. Natomiast zgadzam się w jednym. Ta dyskusja i tak do niczego nie doprowadzi, więc rzeczywiście skończmy tą debatę. Pzdr.
2. Co wiem na temat kamionki? A cóż za głęboką wiedzę trzeba mieć na ten temat ????
3.
A ty z łaski swojej uważaj na słówka bo się coś rozbrykałeś. Chyba ze chcesz przejść na inny poziom dyskusji.wiec z łaski swojej nie pier^&*!!
4. Twoi znajomi z Łodzi mnie nie interesują ( ja mam takowych w Gdańsku a jakoś nie zabieram głosu na tematy Lechia-Arka), a fakt jest taki, ze najwięksi "kumaci" i "zorientowani" widzewiacy jakos dziwnie pochodzą z: Łasku, Zduńskiej, Łęczycy i innych okolicznych miasteczek. Przypadek? Ale oni są oczywiście bardziej łódzcy niż wszyscy mieszkańcy Łodzi razem wzięci. Zawsze wiedzą lepiej co sie tutaj dzieje
5. Natomiast zgadzam się w jednym. Ta dyskusja i tak do niczego nie doprowadzi, więc rzeczywiście skończmy tą debatę. Pzdr.

- Mikey
- Senior
- Kontaktowanie:
Zgodnie z zyczeniem ziutka:
"Łódzki Klub Sportowy będzie musiał zapłacić 8000 zł kary za naruszenie porządku podczas meczu ŁKS - Cracovia - zdecydowała dziś Komisja Ligi Orange Ekstraklasy. Chodzi o incydenty z udziałem trenera gości Stefana Majewskiego, który trafiony został rzuconym z trybun kamieniem.
Niestety, po raz kolejny za wybryk debila, bo inaczej takiej osoby nazwać nie można, musi zapłacić klub.
www.lkslodz.pl
wpisuję to tu, bo temat "Ruszyła Ekstraklasa" jest zablokowany"
"Łódzki Klub Sportowy będzie musiał zapłacić 8000 zł kary za naruszenie porządku podczas meczu ŁKS - Cracovia - zdecydowała dziś Komisja Ligi Orange Ekstraklasy. Chodzi o incydenty z udziałem trenera gości Stefana Majewskiego, który trafiony został rzuconym z trybun kamieniem.
Niestety, po raz kolejny za wybryk debila, bo inaczej takiej osoby nazwać nie można, musi zapłacić klub.
www.lkslodz.pl
wpisuję to tu, bo temat "Ruszyła Ekstraklasa" jest zablokowany"

- Mikey
- Senior
- Kontaktowanie:
ŁKS-GKS
Na jesieni jako jedyna druzyna (chyba) pokonaliśmyGKS w Belchatwoe, teraz oni jako jedyny zespół (jak do tej pory) pokonali w Lodzi nas. Mecz nizym nie zaskoczył, ŁKS notorycznie marnował wszystkie sytuacje, strzelał po niebie itd. GKS zrobił dwie akcje (jedną tą bramkową z naszym aktywnym udziałem zresztą). Cała gra późniejsza opierała sie na zasadzie: nie robic sobie krzywdy
. Nam już nic nie grozi, im potrzebne są punkty-jedyny pozytyw po tym meczu-Zagłębie straciło fotel lidera
Kibice GKS naprawde fajnie, głosno - widac ze sie bawią, myśle że ok 7 stówek sie zjawiło. Atmosfera na Galerze świąteczno-wypoczynkowa
Na jesieni jako jedyna druzyna (chyba) pokonaliśmyGKS w Belchatwoe, teraz oni jako jedyny zespół (jak do tej pory) pokonali w Lodzi nas. Mecz nizym nie zaskoczył, ŁKS notorycznie marnował wszystkie sytuacje, strzelał po niebie itd. GKS zrobił dwie akcje (jedną tą bramkową z naszym aktywnym udziałem zresztą). Cała gra późniejsza opierała sie na zasadzie: nie robic sobie krzywdy
Kibice GKS naprawde fajnie, głosno - widac ze sie bawią, myśle że ok 7 stówek sie zjawiło. Atmosfera na Galerze świąteczno-wypoczynkowa

- Siero
- Senior
- Kontaktowanie:
Czesław Jakołcewicz został nowym trenerem występującej w piłkarskiej Orange Ekstraklasie Wisły Płock. Dotychczasowi trenerzy Przemysław Cecherz i Mirosław Milewski pozostali w sztabie jako asystenci.
46-letni szkoleniowiec jeszcze w sobotę prowadził drugoligowy ŁKS Łomża. W przeszłości był piłkarzem - 17 razy zagrał w reprezentacji Polski, a w barwach Lecha Poznań trzykrotnie zdobył mistrzostwo kraju. Pracę z drużyną rozpocznie we wtorek.
Cecherz prowadził Wisłę tylko w jednym spotkaniu (0:2 z Zagłębiem Lubin). Musiał zrezygnować bowiem miał problemy z uzyskaniem licencji PZPN.
Ekipa z Płocka zajmuje ostatnie miejsce w lidze. W 23 meczach zgromadziła zaledwie 16 punktów.
46-letni szkoleniowiec jeszcze w sobotę prowadził drugoligowy ŁKS Łomża. W przeszłości był piłkarzem - 17 razy zagrał w reprezentacji Polski, a w barwach Lecha Poznań trzykrotnie zdobył mistrzostwo kraju. Pracę z drużyną rozpocznie we wtorek.
Cecherz prowadził Wisłę tylko w jednym spotkaniu (0:2 z Zagłębiem Lubin). Musiał zrezygnować bowiem miał problemy z uzyskaniem licencji PZPN.
Ekipa z Płocka zajmuje ostatnie miejsce w lidze. W 23 meczach zgromadziła zaledwie 16 punktów.
MRKS Włókniarz Pabianice http://mrks.wlokniarz.info/
-
above_the_rim
- Amator
Above_the_rim przestań się ośmieszać! Jesteś gamoniem którym swoją wiedzę na temat innych ekip i ruchu kibicowskiego czerpie z internetu i forum dyskusyjnego gdzie podobni do Ciebie produkują się na tematy o których nie mają pojęcia.
Jakis ty wszechwiedzący jestes... Daj sobie spokoj czlowieku. Temat zamkniety, czaisz to, czy nie dociera do ciebie?