Zespół kadecko - juniorski (sezon 2006-2007)
Moderator: Moderatorzy
-
Katka#15
- Amator
- Kontaktowanie:
co do gospodarzy....hmmm, zachowali sie hamsko do nas jakies glupie teksty jak i z tego co widzialam do tarnawy (wyzwiska jak dziewczyny wyjezdzaly busem) dla mnie to zenada, ale sprawiedliswosci stalo sie za dosc
ciesze sie ze wyszla druzyna z pruszkowa...druzyny z ostrowa i trenera nie komentuje.... 
"na każdego zwycięzce przypada jeden przegrany...."
- Szymon
- Oldboy
- Kontaktowanie:
Ola#4 pisze: Trzeba było przyjechac to bys zobaczył,a nie teraz wszystko chcesz wiedziec:P...no co za pytania,a jak sie zawsze zachowuja kibice gospodarzy??:P
Hohoho.... co za bufoniada
Wobec takiej postawy, to chyba dobrze że "pewna grupa" osób która nosiła się z zamiarem odwiedzenia Ostrowa jednak nie zdołała załatwić środka tranportu
Finały też chyba trzeba bedzie odpuścić......
BYŁ, BĘDZIE I JEST ZAWSZE WŁÓKNIARZ MRKS

- Siero
- Senior
- Kontaktowanie:
Dziś dzień wyjatkowy dzień 30 kwietnia 1990 narodziny gwiazdy kobiecej koszykówki Oli Szałeckiej popularnego Szałka
z tej okazj wszystkiego najlepszego zdrowia nadal efektownych trójek
SZCZĘSCIA no i ogólnie Moc goracych pocalunkow,mnostwa kasy,zimnych trunkow... wiele satysfakcji z własnych dokonań.
twój ulubieniec
twój ulubieniec
MRKS Włókniarz Pabianice http://mrks.wlokniarz.info/
- Szymon
- Oldboy
- Kontaktowanie:
Czy ja wiem???
Mi się Belfer wydaje że będzie ciężko zmobilizować "Lożę Szyderców" na taki wypad. Tym bardziej jeśli potwierdzą się pogłoski że finały rozgrywane będą w Gorzowie
Inna sprawa to czy Panny z Pabianic zdołają grać o medale
Ponoć w grupie będziemy mieć Koronę Kraków, Olsztyn i AZS Gorzów (gospodarz??
)
Ja tam się ogólnie nie znam na koszykówce, ale wydaje mi się że z Koroną i AZSem mogą być spore problemy, Olsztyna też lekceważyć nie można.
Mi się Belfer wydaje że będzie ciężko zmobilizować "Lożę Szyderców" na taki wypad. Tym bardziej jeśli potwierdzą się pogłoski że finały rozgrywane będą w Gorzowie
Inna sprawa to czy Panny z Pabianic zdołają grać o medale
Ponoć w grupie będziemy mieć Koronę Kraków, Olsztyn i AZS Gorzów (gospodarz??
Ja tam się ogólnie nie znam na koszykówce, ale wydaje mi się że z Koroną i AZSem mogą być spore problemy, Olsztyna też lekceważyć nie można.

- Szymon
- Oldboy
- Kontaktowanie:
Oby tak było jak piszesz
Czas pokaże (a właściwie wyniki) czy to tylko słowa rzucane na wiatr czy autentyczna chęć zwojowania czegoś w tegorocznych finałach.
Jednak ja dalej podtrzymuję zdanie że będzie CHOLERNIE ciążko wyjśc z tej grupy i bić się o medale. Co najgorsze, nawet dwa wygrane mecze grupowe mogą nie wystarczyć do awansu
Może się tak zdarzyć że trzy drużyny będą miały po dwa zwycięstwa, tak więc warto by było abyście od początku turnieju pamiętały o "małych punktach" .
Czas pokaże (a właściwie wyniki) czy to tylko słowa rzucane na wiatr czy autentyczna chęć zwojowania czegoś w tegorocznych finałach.
Jednak ja dalej podtrzymuję zdanie że będzie CHOLERNIE ciążko wyjśc z tej grupy i bić się o medale. Co najgorsze, nawet dwa wygrane mecze grupowe mogą nie wystarczyć do awansu

-
malkontent
- Żak
Olsztyn jest do ogrania na 100% , Korona nie jest duzo mocniejsza od Wisly wiec tez jest do ogrania , a co do Gorzowa to trzeba zawalczyc i bedzie dobrze
A z reszta nawet drugie miejsce w grupie daje gre w polfinale co umozliwia granie w finale.
Do Gorzowa jest "pare" kilometrow ale jak bedziecie w czworce to mysle ze ktos tam sie wybierze popatrzec i podopingowac.
Do Gorzowa jest "pare" kilometrow ale jak bedziecie w czworce to mysle ze ktos tam sie wybierze popatrzec i podopingowac.
spoko, loko, luz i spontan...