Mecze o brązowy medal: CCC Polkowice-AZS PWSZ GorzówWlkp.3-2
Moderatorzy: ann, rzymi, paulo2907, przemoe, Kuba
Gratulacje dla Polkowic za zdobycie brazu a dla AZS-u za najlepsze miejsce w historii klubu. Nie miałem w tej parze jakiegos faworyta, zyczyłem kibicom obu druzyn 5-ciu ciekawych meczy i chyba tak bylo. Oby w finale tez rozegrano maksymalna liczbe spotkan 
... tysiące przejechanych kilometrów ... setki przegadanych godzin .. dziesiątki odwiedzonych miast, stadionów i hal ... jedna trójkolorowa pasja ...
Wy wszyscy ktorzy wrocicie pozno w nocy ,nie wypisujcie ze znowu sędzia to czy tamto.Cieszmy się tym co mamy i nie zaczynajmy nie potrzepnych klótni na tym forum.Jak slusznie Mikey zauwazylnie bedzie zadnych zaczepek KONIEC KROPKA i niech tak zostanie
Gorzowianki przegraly ale i tak wielkie brawa dla nich za caly sezon.
Mecz rewelacyjny Capitan Polkowiczanek(Ilona Jasnowska)to zagrał chyba najlepsze zawody w całym sezonie. Moim zdaniem była najlepsza. Gratulacje dziewczyny. Kibice też myśle że pokazali charakter byli z zespołem do samego końca(chodzi o obie drużyny)
I wszystko dobrze się skończyło
NASZ ORZEłEK NAJLEPSZY W POLSCE JEST, NAJLEPSZY W POLSCE JEST...
POZDRAWIAM

I wszystko dobrze się skończyło
NASZ ORZEłEK NAJLEPSZY W POLSCE JEST, NAJLEPSZY W POLSCE JEST...
POZDRAWIAM
Orła nazwę zhańbiliście, jakieś gówno wybraliśCCCie!
Nigdy nie zginie, Nasz Orzeł nigdy nie zginie!
Nigdy nie zginie, Nasz Orzeł nigdy nie zginie!
Wróć do „Aktualności Ekstraklasa”