TS Wisla Kraków-Lotos Gdynia 4-3-WISLA MISTRZEM POLSKI!
Moderatorzy: ann, rzymi, paulo2907, przemoe, Kuba
-
ann#10 nzl
Nie wiem Hell skąd w Tobie tyle zgryźliwości... moim zdaniem nawet jeżeli nie uda się zdobyć MP sezon należy uznać za dość udany. Zmiana trenera jest zdecydowaną zmianą na lepsze. Udało się nam skonstruować skład mimo początkowych niepowodzeń. Odzyskaliśmy Puchar Polski i podjeliśmy walkę w finale. Cały czas mamy mniejszy budżet od Wisły więc jest to sporo. Sponsorzy są zadowoleni i raczej nie grozi wycofanie Lotosu, w razie zdobycia Mistrzostwa jest duża szansa na pozyskanie drugiego sponsora strategicznego i powrotu do budżetu z ubiegłych lat. Wykonano już pierwsze ruchy transferowe będące dobrym fundamentem kolejnego sezonu. We wrześniu powinna stanąć nowa hala i znów będziemy chcieli podjąć walkę w Eurolidze, którą mamy już zagwarantowaną. Na minus można policzyć grę w Eurolidze, ale w tamtym etapie budowy zespołu naprawdę nie miało sensu przedłużanie rywalizacji w Euro. Zresztą w bardzo silnej grupie udało się nam podjąć walkę i przy odrobinie szczęścia można było awansować do play-off. Myślę, że nie doceniasz tego co zrobił Lotos... a przecież od początku sezonu mówiło się, że Wisłą jest poza zasięgiem i będziemy musieli walczyć o utrzymanie drugiego miejsca. Oczywiście Wisłą trochę nam to zadanie ułatwiła, ale całą sztuka polega na wykorzystywaniu szans jakie się otrzymuje... jak dotąd idzie nam to całkiem dobrze. Oczywiście apetyt rośnie w miarę jedzenia i teraz nie zdobycie MP będzie odebrane jako porażka... parafrazując "niech minusy nie przysłonią nam plusów" 
-
Gość
gość
pomarzyć dobra rzecz... bądzcie realistami.BARTOLINO pisze:Rosso-Nero pisze:I właśnie o to chodzi. Trzeba być z drużyną na dobre i na złe(szczególnie na złe). Trzeba walczyć nawet teraz i szczególnie teraz, "bo ten kawałek parkietu jest nasz". Prawdziwi kibice pokazują się w chwilach trudnych dla zespołu, a nei tylko w tych dobrych i oni potrafią zagrzać do walki z nawet najtrudniejszym rywalem.
Święte słowa!!! I dlatego mam nadzieję, że jutro zrobimy piekło w naszej hali, a nasze Dziewczyny doprowadzą do szóstego, a potem i siódmego meczu. Musimy walczyć na przekór wszystkim przeciwnościom losu i wszystkim "mądrym " decyzjom naszego odlotowego trenera! Naprzód Wisełko!!!
co byliby z nas za kibice, gdybyśmy nie wierzyli do końca w Nasz zespol?
"Hope in fans' hearts never dies"
"Hope in fans' hearts never dies"
Jeśli ktoś w Krakowie zapyta się za 20 lat: kim była DeForge? Odpowiedź będzie tylko jedna: wielką zawodniczką!
https://www.youtube.com/watch?v=N7ABk7vDous
https://www.youtube.com/watch?v=N7ABk7vDous
- Siero
- Senior
- Kontaktowanie:
ja mam takie samo pytanieqBK pisze:Czy mi się zdaje, czy tym razem meczu nie będzie nawet na iTVPo transmisji w telewizji ogólnodostępnej (czyli takiej którą ma więcej niż 10 000 osób) już nie wspomnę...
MRKS Włókniarz Pabianice http://mrks.wlokniarz.info/
- ziutek_pabianice
- Kadet
- Kontaktowanie:
- Gwynbleidd
- Kadet
- Kontaktowanie:
- BasketFan
- Kadet
- Kontaktowanie:
Szymon pisze:Obym się mylił, ale Wisła już się nie podniesie
Dadzą radę napewno.
Wisła do boju, do walki
Już jest o wiele lepiej
Powyższy post wyraża jedynie opinię autora w dniu dzisiejszym.
Nie może on służyć przeciwko niemu w dniu jutrzejszym, ani każdym innym
następującym po tym terminie.
Ponadto autor zastrzega sobie prawo zmiany poglądów, bez podawania przyczyn
Nie może on służyć przeciwko niemu w dniu jutrzejszym, ani każdym innym
następującym po tym terminie.
Ponadto autor zastrzega sobie prawo zmiany poglądów, bez podawania przyczyn
- Pamela
- Kadet
- Kontaktowanie:
i mamy 3-2
Co za mecz 65-64...
No to nastawiam sie na 7 gier o MP
Brawo dziewczyny

Co za mecz 65-64...
Brawo dziewczyny
Ostatnio zmieniony 01 maja 2007, 19:56 przez Pamela, łącznie zmieniany 1 raz.
Antychryst powrócił
lołszyn in loco mołszyn
redehader
B&B
C'MoN PoKeMoN
i ŻóŁwIk
Pimp My Pokemon
lołszyn in loco mołszyn
Wróć do „Aktualności Ekstraklasa”