TS Wisla Kraków-Lotos Gdynia 4-3-WISLA MISTRZEM POLSKI!
Moderatorzy: ann, rzymi, paulo2907, przemoe, Kuba
-
Endrju
- Senior
- Kontaktowanie:
No i po meczu
Wygrala Wisla 83:79
Na marginesie chcialbym zauwazyc ze w meczu "Polek" Wygral Lotos 48:15 (Wiem ze zaraz zaczna sie odpowiedzi... "Co to ma do rzeczy")Tylko chcialem zaznaczyc ze w lidze nie licza sie tylko zawodniczki z zagranicy ale ze polskim skladem mozna walczyc o najwyzsze miejsca.
Na marginesie rowniez chcialbym zaznaczyc wystep zawodniczki ktora zdobyla najwiecej punktow Holdsclaw Chamique 28pkt ze statystyk 12/24 rzuty z gry (Tez mi wielki wyczyn
)
Gratulacje dla Wisly
Ciekawie zapowiada sie 7mecz, mam nadzieje ze w TV bedzie
Na marginesie chcialbym zauwazyc ze w meczu "Polek" Wygral Lotos 48:15 (Wiem ze zaraz zaczna sie odpowiedzi... "Co to ma do rzeczy")Tylko chcialem zaznaczyc ze w lidze nie licza sie tylko zawodniczki z zagranicy ale ze polskim skladem mozna walczyc o najwyzsze miejsca.
Na marginesie rowniez chcialbym zaznaczyc wystep zawodniczki ktora zdobyla najwiecej punktow Holdsclaw Chamique 28pkt ze statystyk 12/24 rzuty z gry (Tez mi wielki wyczyn
Gratulacje dla Wisly
Ciekawie zapowiada sie 7mecz, mam nadzieje ze w TV bedzie
NIGDY NIE ZGINIE AZS !! NIGDY NIE ZGINIE !!
"Dopóki nie skorzystałem z Internetu, nie wiedziałem, że na świecie jest tylu idiotów."- Stanisław Lem
"Dopóki nie skorzystałem z Internetu, nie wiedziałem, że na świecie jest tylu idiotów."- Stanisław Lem
- Siero
- Senior
- Kontaktowanie:
mecz nr 7 w Krakowie barwo Wisła
mało gry Skerovic to ciekawe na koniec jej rzuty osobiste dają remis 3-3 i wszystko w Krakowie się okaże
wynik końcowy 83 : 79

MRKS Włókniarz Pabianice http://mrks.wlokniarz.info/
- Siero
- Senior
- Kontaktowanie:
mecz w iTvp nie pokazali bo jest mecz Werder Brema - Espanyol Barcelona....

MRKS Włókniarz Pabianice http://mrks.wlokniarz.info/
Wróć do „Aktualności Ekstraklasa”