TS Wisla Kraków-Lotos Gdynia 4-3-WISLA MISTRZEM POLSKI!
Moderatorzy: ann, rzymi, paulo2907, przemoe, Kuba
- ginda
- Senior
- Kontaktowanie:
GRATULACJE
Według mnie jest to jeden z najlepszych sezonów w historii, wyrównana liga, wyrównane Play Offy, mecze o 3 i o tytuł MP. Często dużo dogrywek. Emocje były
Według mnie jest to jeden z najlepszych sezonów w historii, wyrównana liga, wyrównane Play Offy, mecze o 3 i o tytuł MP. Często dużo dogrywek. Emocje były
Dziewczyny jeśli chcecie,
zwycięstwa poczuć smak,
musicie walczyć, trenować,
dopingiem was wspieramy,
a wiarę w sercu mamy,
po meczu będziem świętować
zwycięstwa poczuć smak,
musicie walczyć, trenować,
dopingiem was wspieramy,
a wiarę w sercu mamy,
po meczu będziem świętować
- hellraiser
- Junior
Mikey pisze:Gratulacje. Teraz jak już ktoś kilka dni temu wspomnial to dopiero ktos powinien pluć sobie w brodę...
Masz racje i nie masz racji.
Gdybyśmy sfaulowali to zdobylibyśmy MP.
Gdybyśmy zdobyli MP Skrzecz byłby noszony na rękach i powierzono by mu misje powrotu Lotoosu na poważną pozycje w Europie.
Lepiej niech takie rzeczy wychodzą wcześniej niż później.

Brawo Wisła
Po czwartym meczu to nie wyglądało najlepiej. Nie chodzi tylko o samo 1:3, ale o ten brak "ładu i składu" i widoczny konflikt z Łysym. Na szczęście w ostatnim momencie jakoś się to ułożyło.
Gratulacje dla Wisły, brawa dla ADF i Canty
No i dla Holdsclaw też oczywiście
Lotos oberwał za swoje, jak sprowadza się pół składu w połowie sezonu, szczególnie np. Riley która przyjechała bez przygotowań, to trudno oczekiwać, że wytrzyma tempo "co dwa dni mecz o wszystko".
Edo już dziękujemy definitywnie, a co do Skrzecza... nie wiem, chyba raczej też
WIIIISŁAAAAAAAA

Po czwartym meczu to nie wyglądało najlepiej. Nie chodzi tylko o samo 1:3, ale o ten brak "ładu i składu" i widoczny konflikt z Łysym. Na szczęście w ostatnim momencie jakoś się to ułożyło.
Gratulacje dla Wisły, brawa dla ADF i Canty
Lotos oberwał za swoje, jak sprowadza się pół składu w połowie sezonu, szczególnie np. Riley która przyjechała bez przygotowań, to trudno oczekiwać, że wytrzyma tempo "co dwa dni mecz o wszystko".
Edo już dziękujemy definitywnie, a co do Skrzecza... nie wiem, chyba raczej też
WIIIISŁAAAAAAAA
Wróć do „Aktualności Ekstraklasa”