bigbird pisze:Ja bym widzial Monike Krawiec w LotosieJest jakas szansa ze trafi do Gdyni?
Ma kontrakt w Wisle.
Moderatorzy: ann, rzymi, paulo2907, przemoe, Kuba
betti pisze:Jakoś w ogóle mnie nie cieszy powrót córy marnotrawnej...![]()
![]()
ann pisze:betti pisze:Jakoś w ogóle mnie nie cieszy powrót córy marnotrawnej...![]()
![]()
Kobryn można nie lubić jako osoby, ale przyznać trzeba że jest zawodniczką klasową i ograną w Eurolidze.
i póki co jeszcze niczego nie podpisala

hellraiser pisze:ann pisze:betti pisze:Jakoś w ogóle mnie nie cieszy powrót córy marnotrawnej...![]()
![]()
Kobryn można nie lubić jako osoby, ale przyznać trzeba że jest zawodniczką klasową i ograną w Eurolidze.
Kobryn najlepiej wyszkolona polska zawodniczka podkoszowa od wielu lat.JEDYNA KTÓRA POTRAFI GRAĆ TYŁEM DO KOSZA NA DOBRYM POZIOMIE EUROLIGOWYM.Zdecydowanie dobra klasa Europejska.Po Bibrzyckiej i Dydek najcenniejsza Polka.
Jeżeli ona przejdzie do Wisły to dla Lotosu będzie to katastrofa.
BARTOLINO pisze:Dla mnie jest to trochę dziwna decyzja działaczych. Po co nam Kobryń skoro działacze szukają zawodniczki na centra. Czyli ściągamy środkowe hurtem i może któraś wypali... A co do klasowości Kobryń, mam zupełnie inne zdanie. Jak już był ktoś klasowy w Lotosie z zawodniczek podkoszowych to Lecia.
ann pisze:BARTOLINO pisze:Dla mnie jest to trochę dziwna decyzja działaczych. Po co nam Kobryń skoro działacze szukają zawodniczki na centra. Czyli ściągamy środkowe hurtem i może któraś wypali... A co do klasowości Kobryń, mam zupełnie inne zdanie. Jak już był ktoś klasowy w Lotosie z zawodniczek podkoszowych to Lecia.
wydaje mi się, ze zakontraktowanie Kobryn spowodowaloby, że druga amerykanka niekoniecznie bylaby klasycznym centrem. bardzo trudno ściągnać klasowego Centra z WNBA, z "czwóreczką" już nieco latwiej.
i moim zdanie Lecia będzie klasowa, ale za 2-3 lata.
BARTOLINO pisze:hellraiser pisze:ann pisze:betti pisze:Jakoś w ogóle mnie nie cieszy powrót córy marnotrawnej...![]()
![]()
Kobryn najlepiej wyszkolona polska zawodniczka podkoszowa od wielu lat.JEDYNA KTÓRA POTRAFI GRAĆ TYŁEM DO KOSZA NA DOBRYM POZIOMIE EUROLIGOWYM.Zdecydowanie dobra klasa Europejska.Po Bibrzyckiej i Dydek najcenniejsza Polka.
Jeżeli ona przejdzie do Wisły to dla Lotosu będzie to katastrofa.
Widzę hell, że zmieniłeś zdanie... Jeszcze niedawno pisałeś co innego.

BARTOLINO pisze:ann pisze:BARTOLINO pisze:Dla mnie jest to trochę dziwna decyzja działaczych. Po co nam Kobryń skoro działacze szukają zawodniczki na centra. Czyli ściągamy środkowe hurtem i może któraś wypali... A co do klasowości Kobryń, mam zupełnie inne zdanie. Jak już był ktoś klasowy w Lotosie z zawodniczek podkoszowych to Lecia.
wydaje mi się, ze zakontraktowanie Kobryn spowodowaloby, że druga amerykanka niekoniecznie bylaby klasycznym centrem. bardzo trudno ściągnać klasowego Centra z WNBA, z "czwóreczką" już nieco latwiej.
Sorry Anka, ale Kobryń za to nie będzie nigdy... A co do centra z WNBA to ja cały czas jestem za opcją centra z Europy.
BARTOLINO pisze:ann pisze:BARTOLINO pisze:Dla mnie jest to trochę dziwna decyzja działaczych. Po co nam Kobryń skoro działacze szukają zawodniczki na centra. Czyli ściągamy środkowe hurtem i może któraś wypali... A co do klasowości Kobryń, mam zupełnie inne zdanie. Jak już był ktoś klasowy w Lotosie z zawodniczek podkoszowych to Lecia.
Sorry Anka, ale Kobryń za to nie będzie nigdy... A co do centra z WNBA to ja cały czas jestem za opcją centra z Europy.

Wróć do „Aktualności Ekstraklasa”
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 5 gości