MP kadetek...

Newsy dotyczące rozgrywek młodzieżowych

Moderator: Moderatorzy

Gość

Postautor: Gość » 04 maja 2007, 15:38

Anonymous pisze:ale czy tu sie wypowiada ktoś z wolomina? oprocz kibiców..? chyba nie!!!!!!! więc wezcie nie zwracajcie wiekszej uwagi na to co mowią kibice bo oni zawsze staną w obronie swojego klubu! nikt z nas nie uwaza ze elbląg jest słaby! dla nas kazda druzyna ktora znalazła sie z grupie finałowej jest równa sobie! a i jak mozecie to skonczcie z ta tezą ze jak mecze sa w wolominie to zawsze zwyciestwo zawdzieczaja sedziom bo jest bledna! az zal dupe sciska jak sie czyta taka wypowedz! jakbyscie nie umieli pogodzić się z porażka z druzyna w ktorej skladzie jest tylko jedna zawodniczka z '91!

Tu juz nie chodzi o przegrana ale to ich wspominanie i wypominanie!!!!!!!Nie opre sie powiedziec ze ewidentnie sie przechwalaja jakie to one nie sa a tak sie raczej nie powinno robic bo jak przegraja te zawody to beda SKONCZONE!!!!!Najzwyczajnie w swiecie!!!!!

Gość

Postautor: Gość » 04 maja 2007, 15:42

ciekawa jestem jak my mozemy sie przechalac jak zadna z nas sie tu nie wypowiada!? <Lol> jestem po raz drugi na forum i pisze swoj drugi komentarz!! kibice pisza to co chca!

gość

....

Postautor: gość » 04 maja 2007, 15:49

takze wypowiadam sie tu 1 raz.... i dziwi mnie to ze nadal wypisujecie głupoty pt" półfinały były w Wołominie to kto mógł wygrać?/ - wołomin." a i z eto wszystko dzięki sędziom. normalnie mnie rozbrajają niektórzy posmiać sie jedynie z tych waszych wypowiedzi można. czekajmy do finałów zobaczymy kto gra na jakim poziomie. POWODZENIA

Gość

Postautor: Gość » 04 maja 2007, 18:39

i Ty sie niby nie przechwalasz...? lepiej zostawic to bez komentarza

player_13

Postautor: player_13 » 04 maja 2007, 19:42

no tak cos czulam ze nie mogly tego pisac leski z zespolu Wolomina;-) tak wogole to pozdro i dozobaczneia :D __ jak myslicie jakie zespoly wyjda z grup?

Gość

Postautor: Gość » 04 maja 2007, 20:25

1 grupa : MUKS i ŁKS
2 grupa : Truso i Huragan

aha

Postautor: aha » 04 maja 2007, 20:38

I grupa: MUKS, MLKS
II grupa: HURAGAN, POLKOWICE

Gość

Postautor: Gość » 04 maja 2007, 20:53

I: MUKS, Wisła
II: Truso, Wołomin

Awatar użytkownika
niesmiertelna
Nowy na forum

Postautor: niesmiertelna » 04 maja 2007, 21:31

Grupa I: Wszystko jest mozliwe
Grupa II" To sie jeszcze okaze

Pzdr
..tego nie mozna zrozumiec, jak sie tym nie zyje..

Gość

!

Postautor: Gość » 13 maja 2007, 16:31

I CO HURAGAN SADZIL SIE NA MISTRZA POLSKI A ZNALAZL SIE ZALEDWIE NA PRZED OSTATNIM (7) MIEJSCU... JUZ NIE MOWIAC O TYM ZE WYPISAWAL TOTALNE BZDURY "DZIEWCZYNY Z MUKSU TO DMUCHANE LALE" ALBO "HURAGAN NA MISTRZA" ZENUJACE TO JEST DZIEWCZYNKI NAPRAWDE I RESZTA ZESPOLOW TAKIE JAK ELBLAG CZY POLKOWICE NIE MOWIAC TU JUZ WOGOLE O MUKSIE KTORY JEST ABSOLUTNIE NAJLEPSZYM TEAMEM W POLSCE, WYZEJ WYMIENIONE ZESPOLY NAPRAWDE ZASKOCZYLY SWOJA GRA

Gość

Postautor: Gość » 14 maja 2007, 21:01

napisze to samo co na naszym blogu..

chciałam zaznaczyć że to nie my pisałyśmy na forum tylko jakiś nasz kibic!! nawet nie wiemy kto.. i nie ponosimy odpowiedzialności za to co tam wypisywał.. więc może najpierw szanowny gościu byś się upewnił a potem dopiero oskarżał nas o zbyt dużą pewność siebie!

Wróć do „Koszykówka młodzieżowa”