Plotki i informacje: kadrowe

Wszystko na temat Tauron Basket Ligi Kobiet

Moderatorzy: ann, rzymi, paulo2907, przemoe, Kuba

Awatar użytkownika
Greebo
Weteran kkforum

Postautor: Greebo » 10 czerwca 2007, 15:21

FAN PLKK pisze:zauważyłem ale jakbyś ty nie zauważył to ona jest wpisana w brzegu na pomarańczowo że odchodzi więc napisałem żeby było wiadomo że zostaje a co do amerykanek to nie udzielaj sie jak nie wiesz ja mam info od poinformowanych osób ale dopóki nie potwierdzą tego na necie to ja nie moge nic napisać pozdrawiam

ale na zielono i tak nie bedzie.. a jak juz poinformowane osoby Ci pozwola napisac publicznie, to wtedy sie pochwal.
... tysiące przejechanych kilometrów ... setki przegadanych godzin .. dziesiątki odwiedzonych miast, stadionów i hal ... jedna trójkolorowa pasja ...

Awatar użytkownika
ann
Administrator

Postautor: ann » 10 czerwca 2007, 15:22

FAN PLKK pisze:zauważyłem ale jakbyś ty nie zauważył to ona jest wpisana w brzegu na pomarańczowo że odchodzi więc napisałem żeby było wiadomo że zostaje a co do amerykanek to nie udzielaj sie jak nie wiesz ja mam info od poinformowanych osób ale dopóki nie potwierdzą tego na necie to ja nie moge nic napisać pozdrawiam

jest wpisana na pomarańczowo, bo pojawialy się informacje że odchodzi. dopóki klub z Brzegu oficjalnie nie poda że Madzia zostaje będzie na pomarańczowo.

druga sprawa. jak masz jakieś info odnośnie Amerykanek to albo zachowaj je dla siebie albo napisz na forum wszystko. posty wiem ale nie powiem są dość denerwujące.
i tyle ode mnie.
Jeśli ktoś w Krakowie zapyta się za 20 lat: kim była DeForge? Odpowiedź będzie tylko jedna: wielką zawodniczką!

https://www.youtube.com/watch?v=N7ABk7vDous

ban_liden
Nowy na forum

Postautor: ban_liden » 10 czerwca 2007, 15:24

A ja mam prośbę, żeby w pierwszym poście tematu zmienić nazwe na MMKS Toruń, ponieważ nazwa Nova Trading Toruń jest już przeszłością.

Awatar użytkownika
FAN PLKK
Młodzik
Kontaktowanie:

Postautor: FAN PLKK » 10 czerwca 2007, 15:28

jeżeli bede mógł i bede miał pozwolenie to napisze na 100% pozdrawiam
Im bardziej boisz się porażek tym więcej ich ponosisz..

Awatar użytkownika
Mikey
Senior
Kontaktowanie:

Postautor: Mikey » 10 czerwca 2007, 16:24

ban_liden pisze:A ja mam prośbę, żeby w pierwszym poście tematu zmienić nazwe na MMKS Toruń, ponieważ nazwa Nova Trading Toruń jest już przeszłością.
To już nie będzie dopingu "Nova Trading"??? O jaka szkoda... :lol:
Po co zmieniac na MMKS, zaraz sie jakiś sponsor znajdzie i popłynie nowy doping dla nowego sponsora... :?
Obrazek
Obrazek

Awatar użytkownika
Saletra
Junior

Postautor: Saletra » 10 czerwca 2007, 17:39

Mikey pisze:
ban_liden pisze:A ja mam prośbę, żeby w pierwszym poście tematu zmienić nazwe na MMKS Toruń, ponieważ nazwa Nova Trading Toruń jest już przeszłością.
To już nie będzie dopingu "Nova Trading"??? O jaka szkoda... :lol:
Po co zmieniac na MMKS, zaraz sie jakiś sponsor znajdzie i popłynie nowy doping dla nowego sponsora... :?

Dla mnie to jest AZS Toruń i sru. Albo "Katarzynki" - fajnei byłoby gdyby na okraszenie kariery wróciła tu Jasnowska a także Piątkowska i Cheła.

Mozarthio
Kadet

Postautor: Mozarthio » 10 czerwca 2007, 21:52

a ja tylko wtrące takie male spostrzezenie dla FAN PLKK ... heh wyddaje mi sie ze tytul tematu mowi wszystko .. PLOTKI ... ogolnie są to informacje niepotwierdzone ; wiec hmm proponuje sie zapoznac z 1 postem w tym temacie , to tyle z mojej strony ;)
Życiowe bitwy nie zawsze wygrywają silni i szybsi, lecz prędzej czy później TYM, który wygrywa, jest TEN, który nieustannie myśli, że może wygrać.

Awatar użytkownika
P.OLD
Młodzik

Postautor: P.OLD » 10 czerwca 2007, 22:28

mi sie wydaje, że Lamparska do Wisły nie trafi imożna ją juz skreślić jako zawodniczkę która moze przyjść

Awatar użytkownika
kyS
Kadet

Postautor: kyS » 10 czerwca 2007, 23:10

fearless pisze:Klub z Gorzowa nie potrzebuje wzmocnień "polskich". Ma naprawdę dobry skład. Potrzebna natomiast jest na pewno rozgrywająca, ale w Polsce takiej nie znajdą. Być może też ktoś na pozycję nr 2 za Kozdroń. Ale też w Polsce będzie o taką trudno. Dlatego spokojnie, pewnie Amerykanek się doczekacie(my).
Mam nadzieje, ze sie nie mylisz, ale wydaje mi sie, ze ktos taki jak Edyta Koryzna by nam sie przydal. Z tego co pamietam w zeszlym sezonie, albo dwa lata temu Maciejewski cos o niej wspominal, ze by chcial. No ale skoro beda Amerykanki 8) - no ale jak widac to narazie Secret naszego zespolu :wink:
Obrazek

CokolwiekPomiedzyLudzmiKonczySie
ZnaczyNigdySieNieZaczelo
GdybyPrawdziwieSieZaczeloNieSkonczylobySie
SkonczyloSieBoSieNieZaczelo
CokolwiekPrawdziwieSieZaczynaNigdySieNieKonczy

Awatar użytkownika
ann
Administrator

Postautor: ann » 11 czerwca 2007, 05:52

P.OLD pisze:mi sie wydaje, że Lamparska do Wisły nie trafi imożna ją juz skreślić jako zawodniczkę która moze przyjść

jak podpisze z kimś w koncu to się ją skreśli. to samo tyczy się Krupskiej;]
Ostatnio zmieniony 11 czerwca 2007, 16:02 przez ann, łącznie zmieniany 1 raz.
Jeśli ktoś w Krakowie zapyta się za 20 lat: kim była DeForge? Odpowiedź będzie tylko jedna: wielką zawodniczką!

https://www.youtube.com/watch?v=N7ABk7vDous

Awatar użytkownika
FAIR PLAY
Młodzik
Kontaktowanie:

Postautor: FAIR PLAY » 11 czerwca 2007, 08:20

fearless pisze:Klub z Gorzowa nie potrzebuje wzmocnień "polskich". Ma naprawdę dobry skład. Potrzebna natomiast jest na pewno rozgrywająca, ale w Polsce takiej nie znajdą. Być może też ktoś na pozycję nr 2 za Kozdroń. Ale też w Polsce będzie o taką trudno. Dlatego spokojnie, pewnie Amerykanek się doczekacie(my).

najlepiej zeby wogole Polki w polskiej lidze nie graly bo po co... Twoim zdaniem w Polsce nie znajdzie sie dobra rozgrywajaca, a moim zdaniem sa takie aczkolwiek nie koniecznie wolne - w sensie kontraktu :lol: a co do amerykanek ciezko jest trafic na jakas wartosciowa zawodniczke na polskie realja - nie chcaca zarabiac kokosow... ale zycze zeby azs na taka trafil :)
Obrazek

tomaszek

Postautor: tomaszek » 11 czerwca 2007, 08:44

FAIR PLAY pisze:

najlepiej zeby wogole Polki w polskiej lidze nie graly bo po co... Twoim zdaniem w Polsce nie znajdzie sie dobra rozgrywajaca, a moim zdaniem sa takie aczkolwiek nie koniecznie wolne - w sensie kontraktu :lol: a co do amerykanek ciezko jest trafic na jakas wartosciowa zawodniczke na polskie realja - nie chcaca zarabiac kokosow... ale zycze zeby azs na taka trafil :)

jakbyś nie zauważył ale AZS PWSZ Gorzów jest jednym z nielicznych klubów gdzie dominują Polki i odgrywaja w nim czołowe role (AZS Poznań zreszta tez opiera sie na polkach i bardzo dobrze) a co do amerykanek to nie jest do konca przesądzone czy bede to amerykanki czy nie. Dariusz Maciejewski szuka zagranicznych wzmocnien ale powiedział że niekoniecznie muszą to byc amerykanki. Co do rozgrywającyh to mamy dwie i to wcale nie takie słabe. Na pozycje Magdy Kozdroń faktycznie przydałby sie ktos mocny. Juz niedlugo sie przekonamy kto to bedzie. A spekulacje dotyczace kogo klub potrzebuje a kogo nie są bezsensowne bo chyba trener wie najlepiej kogo brakuje mu w skladzie.

MARAS
Oldboy
Kontaktowanie:

Postautor: MARAS » 11 czerwca 2007, 09:58

Małe info z Posen:

Nowa twarz w INEI AZS

Po zawodniczkach, które przedłużały kontrakty z INEĄ AZS Poznań, pojawiła się pierwsza nowa koszykarka.

Roczny kontrakt władze INEI podpisały z Małgorzatą Myćką. 21-letnia zawodniczka w poprzednim sezonie grała w barwach KK AZS Jelenia Góra. Myćka ma 178 centymetrów wzrostu, gra na pozycji rzucającego obrońcy. Średnie, jakie uzyskiwała w meczach to:

minuty: 15,26
punkty 3,8
zbiórki 0,7
asysty 0,5
eval 1,1
Chwiałka A Chwiałka Z Chwiałka AZS!

Awatar użytkownika
fearless
Kadet

Postautor: fearless » 11 czerwca 2007, 10:37

FAIR PLAY pisze:

najlepiej zeby wogole Polki w polskiej lidze nie graly bo po co... Twoim zdaniem w Polsce nie znajdzie sie dobra rozgrywajaca, a moim zdaniem sa takie aczkolwiek nie koniecznie wolne - w sensie kontraktu

Ależ dokładnie to miałem na myśli, więc się proszę nie przyczepiać. Sprawę gorzowskich rozgrywających i ich przydatności już poruszana była wielokrotnie, więc się nie będę powtarzać.

kwassek
Młodzik
Kontaktowanie:

Postautor: kwassek » 11 czerwca 2007, 13:38

Z tego co dobrze pamietam ... aczkolwiek nie jest to zadne pewne info, to slyszalem z pewnych zrodel ze Magda Radwan przymierzana jest rowniez do zespolu z Rybnika...

Wróć do „Aktualności Ekstraklasa”