Co nowego w Toruniu?

Wszystko na temat Tauron Basket Ligi Kobiet

Moderatorzy: ann, rzymi, paulo2907, przemoe, Kuba

Awatar użytkownika
FAN PLKK
Młodzik
Kontaktowanie:

Postautor: FAN PLKK » 19 czerwca 2007, 11:17

te informacje podawał prezes na www.e-basket.pl więc nie wiem czy takie nieoficjalne :wink:
Im bardziej boisz się porażek tym więcej ich ponosisz..

Washi
Nowy na forum

Postautor: Washi » 19 czerwca 2007, 11:45

FAN PLKK pisze:te informacje podawał prezes na www.e-basket.pl więc nie wiem czy takie nieoficjalne :wink:

No własnie :D A e-basket pewnie sciaga z gazet jak zwykle :P

Awatar użytkownika
FAN PLKK
Młodzik
Kontaktowanie:

Postautor: FAN PLKK » 19 czerwca 2007, 11:49

czy ja wiem być może ale mieli wywiad z prezesem i trenerem więc nie wiem zresztą to nie mój klub więc niech mają dla mnie to dobrze że kolejny klub bedzie w stanie przeciwstawić się Lotosowi czy Wiśle to chyba dobrze bo wtedy rywalizacja nabiera tępa :P

Washi
Nowy na forum

Postautor: Washi » 19 czerwca 2007, 11:59

Nie bylbym taki pewien czy sie przeciwstawi. Moim zdaniem bedzie mial problemy zarowno z CCC jak i z Gorzowem, uwazam, ze ŁKS z tym skladem tez bedzie silny, a zagadka beda Rybnik i INEA.

Awatar użytkownika
Viallos
Administrator
Kontaktowanie:

Postautor: Viallos » 19 czerwca 2007, 12:17

FAN PLKK pisze:czy ja wiem być może ale mieli wywiad z prezesem i trenerem więc nie wiem zresztą to nie mój klub więc niech mają dla mnie to dobrze że kolejny klub bedzie w stanie przeciwstawić się Lotosowi czy Wiśle to chyba dobrze bo wtedy rywalizacja nabiera tępa :P

Chyba lekko przesadzasz z tym optymizmem. Przeciwstawic sie Lesznu, Poznaniowi, Brzegowi to moze i tak ale nie Lotosowi czy Wisle.

Awatar użytkownika
Mikey
Senior
Kontaktowanie:

Postautor: Mikey » 19 czerwca 2007, 13:11

Faktycznie, optymizm rozumiem ale huraoptymizm to już lekka przesada. Raz sie przeciwstawic w jednym meczu-ok ale nawiązac równorzędna walkę przez cały sezon? Nazwiska może niezle ale nie przesadzajmy to nie jest sklad na złoto czy srebro...
Obrazek
Obrazek

Washi
Nowy na forum

Postautor: Washi » 19 czerwca 2007, 13:18

Wątpię także w półfinał :)))

fannn

Postautor: fannn » 19 czerwca 2007, 14:07

Ja też uważam,że przesadą jest wypowiadanie się na temat walki toruńskich -oldbojek- z Lotosem,czy innymi klubami. W tym składzie nie ma żadnej dziewczyny,która może chociaż pomarzyć o dobrej grze,jężeli wogóle nadaje sie do gry w ekstraklasie.A sprzedaż wiązana trenera i składu zaciężnego to tylko w Toruniu może się udać. Predelową chciał Kadus ale sie z tego wycofał-wiedział co robi przecież ona już jest przed emeryturą i podpisała zapewne znowu,że gra tylko 20 minut w spotkaniu,albo w tym roku znowu mniej.

Awatar użytkownika
FAN PLKK
Młodzik
Kontaktowanie:

Postautor: FAN PLKK » 19 czerwca 2007, 15:05

mi chodzilo o to ze dzieki temu liga bedzie ciekawsza i byc moze uda sie nawiazac toruniankom walke o wysokie cele cieszy to ze liga staje sie z roku na rok coraz mocniejsza i coraz bardziej wyrownana wedlug mnie Rybnik tez moze nawiazac walke z tymi lepszymi zespolami a nawet smialbym powiedziec ze bedzie walczyc o braz

Washi
Nowy na forum

Postautor: Washi » 19 czerwca 2007, 15:58

FAN PLKK pisze:mi chodzilo o to ze dzieki temu liga bedzie ciekawsza i byc moze uda sie nawiazac toruniankom walke o wysokie cele cieszy to ze liga staje sie z roku na rok coraz mocniejsza i coraz bardziej wyrownana wedlug mnie Rybnik tez moze nawiazac walke z tymi lepszymi zespolami a nawet smialbym powiedziec ze bedzie walczyc o braz

Tak, z Nikitą Bell, która była liderką, ale w mizernym zespole, który ledwo co się utrzymał.... Na bank pójdzie jej świetnie z takimi zawodniczkami jak Lacy z CCC, która gra sobie tyle ile gra ale tam jest znaczy sie w WNBA :D

Edzia też bedzie szał robiła i będzie walczyc o medale zwłaszcza, że nie sprawdziła się nie tylko w Jeleniej ale też i w ... Łomiankach.

W Toruniu chyba zbyt duze nadzieje pokladaja w Lamparskiej. Jedna jaskolka bowiem wiosny nie czyni... Perlinska lapie kontuzje, Predehlowa dobra ale na 5-8 minut, Chelczynska to tez emeryturka i raczej nadaje sie do zespolu ale walczacego o miejsca 8-10 a Torun chyba mysli o tym, zeby byc wyzej?

Kovalenko pol sezonu nie grala bo miala kontuzje. Jak wypadnie to jest jedna wielka zagadka.

Awatar użytkownika
Mikey
Senior
Kontaktowanie:

Postautor: Mikey » 19 czerwca 2007, 20:49

Washi pisze:Perlinska lapie kontuzje

Możesz wytłumaczyć nam co masz na myśli? Co to znaczy "łapie"? Nagminnie, permanentnie, co miesiąc, co sezon? Napisz jakie to kontuzje oprocz zerwania więzadeł kolana miała na swoim koncie? Jedna ciężka kontuzja to nie powód żeby wypisywac i kreować zawodniczkę na "tę, która ł a p i e kontuzje". Rozumiem ze nie zlapala jeszcze formy sprzed kontuzji, ale do cholery nie rób z niej rencistki.
Obrazek

Obrazek

Awatar użytkownika
czuken
Młodzik

Postautor: czuken » 19 czerwca 2007, 21:30

Kod: Zaznacz cały

Tak, z Nikitą Bell, która była liderką, ale w mizernym zespole,

Mizerny zespol to Ty masz chyba w glowie....... :twisted:
Nigdy nie dyskutuj z idiotą. Najpierw sprowadzi cię na swój poziom a później pokona doświadczeniem

Washi
Nowy na forum

Postautor: Washi » 19 czerwca 2007, 22:33

Mikey pisze:
Washi pisze:Perlinska lapie kontuzje

Możesz wytłumaczyć nam co masz na myśli? Co to znaczy "łapie"? Nagminnie, permanentnie, co miesiąc, co sezon? Napisz jakie to kontuzje oprocz zerwania więzadeł kolana miała na swoim koncie? Jedna ciężka kontuzja to nie powód żeby wypisywac i kreować zawodniczkę na "tę, która ł a p i e kontuzje". Rozumiem ze nie zlapala jeszcze formy sprzed kontuzji, ale do cholery nie rób z niej rencistki.

Jestes jej chlopakiem, ze sie oburzasz o cos takiego?

Miala ciezka kontuzje, a zawodnicy po ciezkich kontuzjach moga byc podatni na kolejna. Tak bylo juz z wieloma zawodniczkami i zawodnikami, nie twierdze, ze musi ale moze byc i z pania Alicja. Oczywiscie zyczymy wszyscy jej wszystkiego najlepszego

Washi
Nowy na forum

Postautor: Washi » 19 czerwca 2007, 22:34

czuken pisze:

Na prawde twoj poziom elokwencji mnie powalil na kolana i nie wiem co powiedziec :shock:

Awatar użytkownika
bartas
Żak

Postautor: bartas » 19 czerwca 2007, 22:47

Washi pisze:
czuken pisze:

Na prawde twoj poziom elokwencji mnie powalil na kolana i nie wiem co powiedziec :shock:

Daj na luz czlowieku a nie bijesz posta za postem... a co do elokwencji to moze jest z nia cos nie tak ale u Ciebie...na przyszlosc poszukaj lepszego okreslenia bo mizerny to moze wiesz co byc.... lepiej brzmialoby "w slabszym".

pozdro

Wróć do „Aktualności Ekstraklasa”