Plotki i informacje: kadrowe

Wszystko na temat Tauron Basket Ligi Kobiet

Moderatorzy: ann, rzymi, paulo2907, przemoe, Kuba

Awatar użytkownika
Mikey
Senior
Kontaktowanie:

Postautor: Mikey » 27 czerwca 2007, 09:55

Anonymous pisze:Te wypowiedzi, jak co, to odnosiły się do Ciebie Mati nie ? A więc wszystko co tak skrytykowałeś w "niegramotnej" wypowiedzi Pana Króla, rozumiem, że wspaniale zrozumiałeś :) Widocznie ten styl był specjalnie użyty chyba właśnie dla Ciebie ...
A tak na serio, chyba się czepiasz ze względów prywatnych i trochę złośliwych.... ale co tam trzeba przyłożyć leszczyniakom nie ? Pozdro dla reszty niezłośliwych :)

A ja jakie mam prywatne powody? Bo tak się dziwnie sklada ze równiez tekst P.Króla mnie rozbawił. I slowa o frazesach pasuja tu jak ulał. Słabo napisane i tyle, a już zlepek: "skuteczność procentowa" to takie "cofanie się do tyłu". Czasem warto dać swój tekst do recenzji chocby znajomemu (o ile nie jest łomem) zanim sie wypuści takiego babola w świat.
Obrazek
Obrazek

Mozarthio
Kadet

Postautor: Mozarthio » 27 czerwca 2007, 10:09

hmm nie wiem co daje wam kolejne odejscie od tematu ... wiecie pretensje mozna miec tez do redaktora tekstu bo to on decyduje o jego koncowej formule ... ale tak wogole po kiego schodzicie z tematu ? czy mnie interessuje zaprzeproszeniem co ci Mati nauczycielka mowila ? porozmawiajmy o koszu przynajmniej tutaj ...
Życiowe bitwy nie zawsze wygrywają silni i szybsi, lecz prędzej czy później TYM, który wygrywa, jest TEN, który nieustannie myśli, że może wygrać.

Awatar użytkownika
mati
Kadet
Kontaktowanie:

Postautor: mati » 27 czerwca 2007, 11:58

A tak na serio, chyba się czepiasz ze względów prywatnych i trochę złośliwych.... ale co tam trzeba przyłożyć leszczyniakom nie ?

pewnie ;) wredny jak zawsze jestem ;)
jakie mam zdanie o zespole z Leszna? bardzo sympatyczne... co zresztą potwierdzi myśle Talar... bardzo lubię również Siwą

czemu miałbym niby mieć na celu względy prywatne? :) To, że osoba Pana kierownika śmieszy mnie od dawna jak czytam jego wypowiedzi i obserwuje jego zachowanie.

Druzyna z Leszna w niczym mi nie zawiniła i bardzo lubie zawodniczki tam grające ;)
Nie wiem czy gościu wiesz( choć pewnie znasz mnie dobrze więc powinieneś/powinnaś) ale już rok nie działam w Ostrovii - wiec?

(już gdzieś to przerabiałem)

A mysle, ze te moje słowa to wystarczający przykład na złośliwość moją ;) normalnie czasami aż sam sie sobie dziwie jaki ja cham jestem

czy mnie interessuje zaprzeproszeniem co ci Mati nauczycielka mowila ?

Nie zeszłem z tematu tylko skomentowałem wypowiedź, która jest o koszykówce i skomentowałem ją przykładem z życia ;) więc jak najbardziej nawiązałem do koszykówki

Koniec tematu :) jeżeli coś to 4821079 czekam na gg gosciu... ;)

kibolek
Nowy na forum

same alfy i omegi tutaj siedzą

Postautor: kibolek » 27 czerwca 2007, 13:17

Ja będę bronił Króla. Wyśmiewać się każdy potrafi, ale gdybyście sami pracowali w klubie, który dopiero drugi rok jest w ekstraklasie, to ciekawe czy byście tacy mądrzy byli. Mi ta wypowiedź wcale nie przeszkadza, a Ty Mati nie zgrywaj Polonisty przez duże ,,P" Jak mówią: tancerce to i rąbek u spódnicy przeszkadza. Król powiedział zapewne tyle co mógł dla dobra sprawy i rozmów. Więc i bardzo ogólnikowo. Dla mnie ważne, że działają i szukają. Koniec. Pozdrawiam normalnych, a nie wymądrzałych i zadufanych.

Endrju
Senior
Kontaktowanie:

Re: Plotki i informacje: kadrowe

Postautor: Endrju » 27 czerwca 2007, 15:53

AZS Gorzów

Odejście:Joanna Zalesiak (studia USA)

Fragment artykułu z Gazety Wyborczej:

... Jedną z ważnych ról w młodzieżówce ma odgrywać gorzowianka Joanna Zalesiak, która podobno już nie jest tak pewna, czy od nowego sezonu chce grać w koszykówkę na jednej z uczelni w USA, czy jednak kontynuować karierę w AZS PWSZ.

Wiec czy to takie pewne ze na zielono ?:D
NIGDY NIE ZGINIE AZS !! NIGDY NIE ZGINIE !!
"Dopóki nie skorzystałem z Internetu, nie wiedziałem, że na świecie jest tylu idiotów."- Stanisław Lem

Awatar użytkownika
Viallos
Administrator
Kontaktowanie:

Postautor: Viallos » 27 czerwca 2007, 15:53

Chyba wystarczy juz tego off topicu.

Czy ma ktos albo wie ktos cos wiecej na temat pani Krupskiej w Pabianicach .. albo Poznaniu. Wyglada to na targ - kto da wiecej! :evil:

Awatar użytkownika
ann
Administrator

Re: Plotki i informacje: kadrowe

Postautor: ann » 27 czerwca 2007, 16:55

Endrju pisze:
AZS Gorzów

Odejście:Joanna Zalesiak (studia USA)

Fragment artykułu z Gazety Wyborczej:

... Jedną z ważnych ról w młodzieżówce ma odgrywać gorzowianka Joanna Zalesiak, która podobno już nie jest tak pewna, czy od nowego sezonu chce grać w koszykówkę na jednej z uczelni w USA, czy jednak kontynuować karierę w AZS PWSZ.

Wiec czy to takie pewne ze na zielono ?:D

zmienie na fioletowy żeby wszyscy byli zadowoleni. może być?
Jeśli ktoś w Krakowie zapyta się za 20 lat: kim była DeForge? Odpowiedź będzie tylko jedna: wielką zawodniczką!

https://www.youtube.com/watch?v=N7ABk7vDous

Awatar użytkownika
bartas
Żak

Postautor: bartas » 27 czerwca 2007, 18:16

Trzy koszykarki z Serbii ostatnio przebywały na testach w drużynie Energi Katarzynki Toruń. Wszystko wskazuje na to, że żadna z nich nie znalazła uznania w oczach trenera Dariusza Raczyńskiego.

Wcześniej toruński zespół, dla którego będzie to drugi sezon z rzędu na parkietach ekstraklasy wzmocniły Emilia Lamparska, Alicja Perlińska, Anna Marczewska, Joanna Chełczyńska i Meredith Alexis.

www.sportowefakty.pl

Washi
Nowy na forum

Postautor: Washi » 27 czerwca 2007, 19:58

Energa:Zawodniczki z Serbii na try out :: Serbki wróciły do domu

Trzy bałkańskie koszykarki odbyły wyczerpujące testy pod okiem nowego szkoleniowca - Dariusza Raczyńskiego. Jak na razie klub nie zdecydował się na zakontraktowanie żadnej z nich.

Przybyłe z Serbii zawodniczki biorące udział w testach rozegrały krótką grę kontrolną pod okiem trenera Raczyńskiego. Niestety jak do tej pory włodarze klubu Energa Toruń nie zdecydowali się na zatrudnienie, którejkolwiek z bałkańskich koszykarek.

Paweł Polak
www.katarzynki.ikmedia.pl

Mozarthio
Kadet

Postautor: Mozarthio » 28 czerwca 2007, 08:23

Plotki ciag dalszy na temat nowej amerykanki w Teczy Leszno

Otoz dzis w lokalnej gazecie podana troszke wiecej szczegolow , zawodniczka ktorą jest zainteresowany nasz klub charakteryzuje się 60% ponad skutecznościa rzutu za 2 pkt , prawie 50% za 3 pkt i 83% za 1 pkt oraz dodano iz zawodniczka to typowa 3 o wzroscie podobnym do Bell czyli 183 cm .... poki co jak sobie tak przegladam lige izraelska takiej zawodniczki znalezc nei moge ;)
Życiowe bitwy nie zawsze wygrywają silni i szybsi, lecz prędzej czy później TYM, który wygrywa, jest TEN, który nieustannie myśli, że może wygrać.

Awatar użytkownika
fearless
Kadet

Postautor: fearless » 28 czerwca 2007, 09:01

Jej, to zaczęło się robić zabawne...

kibolek
Nowy na forum

w Lesznie dwie kolejne nowe?

Postautor: kibolek » 28 czerwca 2007, 10:15

Znamy już nazwisko koszykarki ze Stanów Zjednoczonych, która jest w kręgu zainteresowań zespołu Duda PWSZ Leszno. Jest nią 24 letnia Angelina Williams, która grała w minionym sezonie w Hapoel Haifa Motzkin (Izrael).
Amerykanka wystąpiła tam w ośmiu spotkaniach w których zdobywała średnio 20 punktów, notując 7,2 zbiórki na mecz.

Williams rzucała ze skutecznością 61,5% za 2 punkty, 30% za 3 punkty oraz 81,8% z linii rzutów wolnych.

Zawodniczka ma 183 centymetry wzrostu i w tym względzie jest bardzo podobna do Nikity Bell. To są jedyne podobieństwa tych dwóch zawodniczek (nie licząc opasek na głowach). Williams ma za sobą występy w WNBA w latach 2005, 2006..

W 2005 roku występowała w zespole Phoenix, a sezon później w Detroit. Najwięcej punktów rzuciła w meczu przeciwko San Antonio w sezonie 2005 - 11 punktów. W tym samym sezonie w meczu przeciwko Wahington zanotowała 4 bloki.

- Zawodniczka właśnie przysłała nam kontrakt i jesteśmy na etapie czytania. Wszystko wyjaśnić powinno się do końca bieżącego tygodnia - powiedział Jerzy Pielech, prezes Duda PWSZ Leszno.

Bliska gry w Lesznie jest też Daria Mieloszyńska. Sprawy posuwają się w szybkim tempie. Zawodniczka do końca tygodnia ma pojawić się w Lesznie. Wtedy spotka się z trenerem Jarosławem Krysiewiczem, który chce sprawdzić umiejętności zawodniczki i ocenić przydatność koszykarki do gry w jego zespole.

www.panorama.media.pl

Oby je zatrudnili i będzie ok! Mam nadzieję;)

Awatar użytkownika
fearless
Kadet

Postautor: fearless » 28 czerwca 2007, 10:43

Tą zawodniczkę miał zatrudnić Gorzów w tamtym sezonie, prawda?

Awatar użytkownika
elen
Kadet
Kontaktowanie:

Postautor: elen » 28 czerwca 2007, 13:30

Prawda, ale przez jej wymagania nie zatrudnił:P
Obrazek

"Dopóki nie skorzystałem z Internetu, nie wiedziałem, że na świecie jest tylu idiotów." - Stanisław Lem

Awatar użytkownika
Mały
Młodzik
Kontaktowanie:

Postautor: Mały » 28 czerwca 2007, 13:48

no to powatpiewam czy Tęczy sie uda ja zatrudnic ... ale zycze powodzenia w negocjacjach :)

Wróć do „Aktualności Ekstraklasa”