Co słychać w Wiśle?
Moderatorzy: ann, rzymi, paulo2907, przemoe, Kuba
ann pisze:no to Ewka ma standing ovation w Gdyni...
Zawsze przywitam ją w Gdyni bardzo serdecznie pomimo tego durnego wywiadu {zmęczona była pewnie
Ciebie Ann z resztą też
Ostatnio zmieniony 28 czerwca 2007, 18:38 przez KIBIC, łącznie zmieniany 3 razy.
http://www.lechiarugby.pl !!
(\_/)
(O.o)
(> <)
This is Bunny.
Copy Bunny into your signature
to help him on his way to world Domination
(\_/)
(O.o)
(> <)
This is Bunny.
Copy Bunny into your signature
to help him on his way to world Domination
KIBIC pisze:ann pisze:no to Ewka ma standing ovation w Gdyni...
Zawsze przywitam ją w Gdyni bardzo serdecznie pomimo tego durnego wywiadu {zmęczona była pewnie}tak samo z resztą jak Gburczyk Dorotke i Anie D
![]()
KIBICu drogi:>
to że Ty ją przywitasz milo to akurat wiem
Jeśli ktoś w Krakowie zapyta się za 20 lat: kim była DeForge? Odpowiedź będzie tylko jedna: wielką zawodniczką!
https://www.youtube.com/watch?v=N7ABk7vDous
- hellraiser
- Junior
hellraiser pisze:Po dojściu Dupree i Kobryn paradoksalnie bardziej od Pałki przydałaby się ..Vilipic.
Hell... Ty i te twoje teorie
Jeśli ktoś w Krakowie zapyta się za 20 lat: kim była DeForge? Odpowiedź będzie tylko jedna: wielką zawodniczką!
-
Gość
A mi się zdaję, że skład Wisły może dać jej ćwierćfinał Euro albo być mega niewypałem i nie dać zupełnie nic.
Ewka świetną centerką jest, w co którymś meczu. A najczęściej świetną centerką jest przez połowę spotkania.
Pałka centrem nie jest.
Dupree to bardzo dobry pomysł i o nią i formę De Forge jestem spokojny - reszta (jak dyspozycja Skerovic) to znak zapytania.
Wisła w Eurolidze nie będzie dream-teamem, bo choćby ruchy takiej zespołu z Pragi wskazują, że łatwo nie będzie.
W lidze też nie wiadomo, czy Lotos coś pokaże, czy nie pokaże nic, a jak coś pokaże to nie musi być różowo.
Ewka świetną centerką jest, w co którymś meczu. A najczęściej świetną centerką jest przez połowę spotkania.
Pałka centrem nie jest.
Dupree to bardzo dobry pomysł i o nią i formę De Forge jestem spokojny - reszta (jak dyspozycja Skerovic) to znak zapytania.
Wisła w Eurolidze nie będzie dream-teamem, bo choćby ruchy takiej zespołu z Pragi wskazują, że łatwo nie będzie.
W lidze też nie wiadomo, czy Lotos coś pokaże, czy nie pokaże nic, a jak coś pokaże to nie musi być różowo.
Anonymous pisze:A mi się zdaję, że skład Wisły może dać jej ćwierćfinał Euro albo być mega niewypałem i nie dać zupełnie nic.
Pałka centrem nie jest.
Wisła w Eurolidze nie będzie dream-teamem, bo choćby ruchy takiej zespołu z Pragi wskazują, że łatwo nie będzie.W lidze też nie wiadomo, czy Lotos coś pokaże, czy nie pokaże nic, a jak coś pokaże to nie musi być różowo.
a jakbyś mógł to rozwinąć??
ja tam o Pałke się nie martwię - da sobie dziewucha rade!!
Cellar Door
No chyba że tutaj są emeryci, renciści, bądź inne osoby, które mają nadmiar czasu wolnego i szperają od A do Z

No chyba że tutaj są emeryci, renciści, bądź inne osoby, które mają nadmiar czasu wolnego i szperają od A do Z

Anonymous pisze:A mi się zdaję, że skład Wisły może dać jej ćwierćfinał Euro albo być mega niewypałem i nie dać zupełnie nic.
to zdanie pasuje niemal do każdej sportowej rywalizacji- niczego nigdy nie można być pewnym. Jednak na chwile obecną przesłanek na "mega niewypał" nie ma, a skład jest mocniejszy niż rok temu (co prawda na papierze- ale inaczej mocniejszy w lipcu być nie może).
Ja jakoś o Pałke jestem spokojna.
O Skerę mimo wszystko też- ile tak naprawdę bardzo słabych meczy zagrała 1, 2? i to po tym jak po karnecie na 40 minut przez cały sezon trener posadził ją w 1 meczu finałowym na ławce. + pewnie mnóstwo innych czynników. Ale to już za nami...
Przez 90% swojego pobytu w Krakowie grała bardzo dobrze. I nadal jest jedną z lepszych rozgrywających europejskich.
co do Pragi- mają Whalen i Burse (jednak cudowne ozdrowienie- pewnie lekarz Margo
Zdanie o tym, że Lotos coś może pokazać, albo nie- też niewiele wnosi-sądzę że coś jednak pokaze
"Powiem Ci, to zapomnisz. Pokażę- zapamiętasz. Zainteresuję cię- wtedy zrozumiesz."
osesek pisze:z tego co pamiętam, fearless pisał kiedys, że Wahlen bedzie się chajtać i robi sobie wolne...
http://www.uskbasket.cz/?kat=16&clanek=542
"Pětadvacetiletá americká rozehrávačka Lindsay Whalenová a jednadvacetiletá francouzská pivotka Elodie Godinová se staly prvními posilami basketbalistek ZVVZ USK Praha. Manažer vysokoškolaček Marek Kučera dnes odpoledne oznámil, že klub uzavřel s oběma hráčkami smlouvy na dva roky."
"Powiem Ci, to zapomnisz. Pokażę- zapamiętasz. Zainteresuję cię- wtedy zrozumiesz."
Dla mnie większym wzmocnieniem Pragi jest Godin, a nie Whalen. Whalen może sympatyczna jest, ale nie jest to zawodniczka, którą chciałbym w swoim zespole.
Ciekawy mogą mieć skład, ale najważniejsze jest zgranie. ostatni sezon Praga miała fatalny (w Euro, bo w lidze wreszcie wygrały z Brnem). I to bedzie dla Wisły decydujące: zgranie!
Ciekawy mogą mieć skład, ale najważniejsze jest zgranie. ostatni sezon Praga miała fatalny (w Euro, bo w lidze wreszcie wygrały z Brnem). I to bedzie dla Wisły decydujące: zgranie!
Marketing sportowy w Wiśle Can-Pack - wyzwanie na kolejne sezony
W współczesnym sporcie bardzo często słyszy się o marketingu sportowym, o jego sile oraz możliwościach jakie daje organizacji sportowej. Podobnie jest także w naszej Wiśle – jednak jakie rzeczywiste działania są podejmowane? Czy są wystarczające? Co można zrobić aby było jeszcze lepiej?
Bez wątpienia zadaniem postawionym przed osobami odpowiedzialnymi za marketing jest odpowiednie wykreowanie marki organizacji sportowej przede wszystkim w celu przyciągnięcia sponsorów oraz widzów. Pozostawiając niejako z boku sprawy dotyczące szeroko pojętego sponsoringu, chciałbym skupić się na przedsięwzięciach dotyczących budowy siły marki klubu poprzez odpowiednią komunikację z otoczeniem oraz tych podejmowanych w celu „przyciągnięcia widza do klubu”.
W ostatnim czasie na łamach serwisu plkk.pl Robert Strupiechowski, kierownik koszykarskiej drużyny mistrzyń Polski, przedstawił zarys promocyjnych planów na następny sezon. Zapowiada on dalszy rozwój „społecznej roli klubu” poprzez odwiedzanie szkół czy spotkania z dziećmi niewidomymi i słabowidzącymi. Jednak czy to wystarczy?
Wróćmy na chwilę do poprzedniego sezonu. Bez wątpienia pozytywnie należy ocenić prezentację drużyny, promocyjną akcję w sklepie firmy Levi’s, czy udział w Wiślackim Dniu Dziecka…a coś więcej? Rozpamiętywana wciąż wizyta drużyny w Galerii Krakowskiej powinna być stałym punktem w kontaktach z sympatykami. Wydaje się, iż wiele firm z chęcią podjęłoby taką formę współpracy z klubem. Spotkania w szkołach, czy z niepełnosprawnymi dziećmi są także ważne ale nie mogą stanowić całości pomysłu na „sprzedanie się” drużyny.
Przede wszystkim brakuje szerszej akcji promocyjnej wśród kibiców „Białej Gwiazdy”. Wszyscy pamiętamy wzbudzające śmiech akcje, jak chociażby rozrzucanie przez modelki podczas przerw w meczach kosmetyków czy koszulek o rozmiarze „s”, które to trafiały w ręce męskiej części publiczności. Chyba nie o to chodzi. Dziwi mnie, iż nie organizuje się dla kibiców popularnego rzutu piłką z połowy boiska, czy tym podobnych zawodów, które bez wątpienia wzbudzają emocje na trybunach i podnoszą atrakcyjność widowiska. Takie przedsięwzięcia zostałyby docenione przez kibiców także z bardzo prozaicznego powodu – możliwości zdobycia nagrody.
Brakuje także spotkań kibiców z koszykarkami, spotkań które pozwoliłyby na budowanie więzi kibica z klubem. Kierownictwo drużyny mówi o „promocji poza halą” – inicjatywa bardzo słuszna ale w moim przekonaniu zbyt słabo nastawiona na walkę o powiększenie grona sympatyków wiślackiej koszykówki. Niestety, w Polsce kibice są bardzo często niedostrzeganą siłą klubu, czasami traktuje się ich jak nikomu nie potrzebny balast, z którym „jakoś trzeba sobie poradzić”. Nic bardziej mylnego. Myślę, że w tym wypadku powinno się raczej czerpać z wzorca europejskiego i amerykańskiego.
W artykule pod wdzięcznym tytułem „Związek emocjonalny pomiędzy drużyną a jej kibicami”, który ukazał się niedawno w FIBA Assist Magazine, wiceprezydent marketingu koszykarskiej drużyny Orlando Magic – Chris D’Orso przypomina, że im większe przywiązanie kibica do klubu, tym większa możliwość wygenerowania dochodu przez klub. Ważna jest także rola jaką organizacja sportowa pełni w konsolidacji danej lokalnej społeczności. Autor stwierdza również, że żaden inny biznes nie jest wstanie wywołać takich emocji i poczucia wspólnoty między usługobiorcami. Bardzo ważnym jest stworzenie dla fanów emocjonującego widowiska niezależnie od wyniku sportowego drużyny. Budowanie odpowiedniego kontaktu z kibicem – zarówno podczas meczu jak i poza nim – stanowi klucz do sukcesu.
Jak sprawić, żeby hala przy Reymonta była pełna przez cały sezon a nie tylko podczas najważniejszych meczy? Amerykanie proponują bardzo proste rozwiązania, których część możnaby z powodzeniem stosować także na naszym, rodzimym gruncie. W przywołanym klubie z Orlando organizuje się mecze kibiców przed spotkaniami ligowymi, młodszych fanów wybiera się do podawania piłek podczas spotkań, kibice zapraszani są także na spotkania z koszykarzami. Ciekawym pomysłem jest możliwość „wykupu” najlepszych miejsc na widowni i uczestnictwo w przygotowaniach
do sezonu ligowego.
Absolutnym hitem są imprezy organizowane w domach najdłużej związanych z klubem „karnetowiczów”. Klub zapewnia cały catering, zespół taneczny oraz wysyła dwóch koszykarzy i trenera. W zamian za to właściciel zaprasza swoich znajomych i pozawala pracownikom klubu prowadzenie promocji na rzecz sprzedaży karnetów i biletów na mecze. Oczywiście, na część amerykańskich pomysłów jest u nas jeszcze za wcześnie ale warto o nich pomyśleć w perspektywie budowy nowej, większej hali i chęci zapełnienia jej kibicami. Kolejnym aspektem, na który powinno się położyć większy niż dotychczas nacisk jest sklep z pamiątkami klubowymi. Linia produktów związanych ciśle z koszykarską drużyną jest bardzo uboga.
Wszelkie powyższe działania powinny być nakierowane na zwiększanie grona sympatyków wiślackiej kobiecej koszykówki. Silni kibice wywodzący się e wszystkich warstw społecznych bez wątpienia przyczyniają się także do wzmocnienia marki i większej atrakcyjności klubu dla sponsorów.
Na zakończenie dodam jedynie, iż ostatnio w prasie ukazała się informacja o planach Manchesteru United, który poszukuje partnera do opracowania strategii marketingowej pozwalającej na stworzenie serwisu internetowego, który zgromadzi docelowo w ciągu 5 lat 50 mln sympatyków MU (aktualnie ich ilość szacuje się na 4 mln). Oczywiście skala inna ale mimo wszystko sam pomysł powinien dawać do myślenia włodarzom Wisły Kraków.
Przed nowym sezonem chciałbym podziękować wszystkim osobom związanym z Wisłą Can-Pack Kraków za niezapomniane przeżycia oraz wkład w rozwój klubu na wszystkich płaszczyznach związanych z jego funkcjonowaniem. Wszyscy czekamy już na wznowienie rozgrywek i mamy nadzieję, że zaplanowana na październik prezentacja drużyny w krakowskim Aqua Parku będzie zwiastunem zmian na lepsze w omawianych aspektach, a nowy sezon będzie jeszcze lepszy niż poprzednie – zarówno pod względem sportowym jak i kibicowskim.
SM
http://www.kibicewisly.pl
Wisła: celem sukces w Eurolidze
Pozyskanie trzeciej pod względem skuteczności koszykarki WNBA to hit transferowy mistrzyń Polski. Razem z Candice Dupree Wisła Kraków ma walczyć o sukces w Eurolidze
SERWISY
Ligi kobiet
Amerykanka jest czołową postacią Chicago Sky. 23-letnia Dupree gra na pozycji silnej skrzydłowej i ma 188 cm wzrostu. W WNBA średnio rzucała 19,7 pkt. w meczu (trzecia w lidze) i miała 7,8 zbiórki na mecz.
Do Wisły wraca też jej wychowanka Ewelina Kobryn, która w minionym sezonie została MVP ekstraklasy kobiet. - Jesteśmy po słowie z zawodniczką i 1 lipca podpiszemy roczną umowę - zapewniał Ludwik Miętta-Mikołajewicz, prezes TS Wisła. - Ewelina gra nie gorzej niż Daliborka Vilipić, a Agnieszka Pałka zrobiła niesamowite postępy. Liczę, że nie będziemy schodzić poniżej 40 zbiórek na mecz - zapewnił trener Wisły Tomasz Herkt.
Wisła poważnie interesuje się też jeszcze jedną zagraniczną zawodniczką na pozycji 2/3. Choć Chamique Holdsclaw zapowiedziała zakończenie kariery, to deklaruje powrót do Europy, gdy upora się z kontuzją kolan i kłopotami rodzinnymi.
Od wczoraj w Zakopanem rozpoczęło się zgrupowanie reprezentacji. Do stolicy Tatr pojechały oprócz Kobryn i Pałki: Dorota Gburczyk, Agata Gajda, Monika Krawiec i Anna Wielebnowska.
W sztabie trenerskim zaszły dwie zmiany. Pierwszym trenerem jest Tomasz Herkt, a jego asystentem Wojciech Downar-Zapolski.
TS Wisła wspólnie z firmą Can-Pack planuje budowę nowej hali sportowej na terenach przy ul. Reymonta na 4-4,5 tys. widzów.
Dla "Gazety"
Ewelina Kobryn
nowa koszykarka Wisły
Trzy sezony spędzone w Lotosie oceniam bardzo dobrze. Zdobyłam mistrzostwo Polski, dwa tytuły wicemistrzowskie kraju i wicemistrzostwo klubowe świata. Ale teraz Wisła jest najlepszą sportową drużyną w kraju. Wierzę, że obok obrony tytułu mistrzowskiego jesteśmy w stanie awansować do czołowej ósemki Euroligi. Miałam propozycje gry w Europie - interesowały się mną Dynamo Moskwa i francuski Aix en Provence. Cieszę się, że znów będę pracowała z Tomaszem Herktem, bo właśnie ten trener wprowadzał mnie do dorosłej koszykówki.
Źródło: Gazeta Wyborcza Kraków
Pozyskanie trzeciej pod względem skuteczności koszykarki WNBA to hit transferowy mistrzyń Polski. Razem z Candice Dupree Wisła Kraków ma walczyć o sukces w Eurolidze
SERWISY
Ligi kobiet
Amerykanka jest czołową postacią Chicago Sky. 23-letnia Dupree gra na pozycji silnej skrzydłowej i ma 188 cm wzrostu. W WNBA średnio rzucała 19,7 pkt. w meczu (trzecia w lidze) i miała 7,8 zbiórki na mecz.
Do Wisły wraca też jej wychowanka Ewelina Kobryn, która w minionym sezonie została MVP ekstraklasy kobiet. - Jesteśmy po słowie z zawodniczką i 1 lipca podpiszemy roczną umowę - zapewniał Ludwik Miętta-Mikołajewicz, prezes TS Wisła. - Ewelina gra nie gorzej niż Daliborka Vilipić, a Agnieszka Pałka zrobiła niesamowite postępy. Liczę, że nie będziemy schodzić poniżej 40 zbiórek na mecz - zapewnił trener Wisły Tomasz Herkt.
Wisła poważnie interesuje się też jeszcze jedną zagraniczną zawodniczką na pozycji 2/3. Choć Chamique Holdsclaw zapowiedziała zakończenie kariery, to deklaruje powrót do Europy, gdy upora się z kontuzją kolan i kłopotami rodzinnymi.
Od wczoraj w Zakopanem rozpoczęło się zgrupowanie reprezentacji. Do stolicy Tatr pojechały oprócz Kobryn i Pałki: Dorota Gburczyk, Agata Gajda, Monika Krawiec i Anna Wielebnowska.
W sztabie trenerskim zaszły dwie zmiany. Pierwszym trenerem jest Tomasz Herkt, a jego asystentem Wojciech Downar-Zapolski.
TS Wisła wspólnie z firmą Can-Pack planuje budowę nowej hali sportowej na terenach przy ul. Reymonta na 4-4,5 tys. widzów.
Dla "Gazety"
Ewelina Kobryn
nowa koszykarka Wisły
Trzy sezony spędzone w Lotosie oceniam bardzo dobrze. Zdobyłam mistrzostwo Polski, dwa tytuły wicemistrzowskie kraju i wicemistrzostwo klubowe świata. Ale teraz Wisła jest najlepszą sportową drużyną w kraju. Wierzę, że obok obrony tytułu mistrzowskiego jesteśmy w stanie awansować do czołowej ósemki Euroligi. Miałam propozycje gry w Europie - interesowały się mną Dynamo Moskwa i francuski Aix en Provence. Cieszę się, że znów będę pracowała z Tomaszem Herktem, bo właśnie ten trener wprowadzał mnie do dorosłej koszykówki.
Źródło: Gazeta Wyborcza Kraków
Im bardziej boisz się porażek tym więcej ich ponosisz..
Europejki w cenie
Wisła Can-Pack Kraków nadal poszukuje europejskiej koszykarki grającej na pozycji 2-3, która zamknęłaby skład krakowianek na sezon zasadniczy FGE i fazę grupową Euroligi. Trwają rozmowy z jedną z kandydatek, która poważnie wzmocniłaby kadrowo "Białą Gwiazdę".
Na razie nazwisko zawodniczki pozostaje owiane tajemnicą. - Mam nadzieję, że rozmowy zmierzają do szczęśliwego końca - mówi członek zarządu Wisły Can-Pack, Piotr Dunin-Suligostowski. - Jeśliby doszło do tego transferu, to drużyna zostałaby bardzo poważnie wzmocniona - dodaje.
Ze względu na przepisy FIBA zezwalające na rejestrację w Eurolidze tylko dwóch koszykarek spoza Europy uczestnicy Euroligi przeczesują rynek europejski w poszukiwaniu wartościowych zawodniczek. Ich ilość na rynku transferowym jest ograniczona, a co za tym idzie ich cena jest wysoka. Kluby stają pod ścianą nie mogąc zgłosić do rozgrywek Euroligi kolejnych koszykarek spoza starego kontynentu, a w tym samym czasie zawodniczki o porównywalnej klasie do amerykańskich żądają większych zarobków.
dj
www.plkk.pl
====================================================================
Przerwa Moniki Krawiec
Kilka tygodni przerwy w treningach czeka kontuzjowaną zawodniczkę Wisły Can-Pack Kraków i reprezentacji Polski Monikę Krawiec. Powrót dwukrotnej mistrzyni kraju na parkiet spodziewany jest w połowie sierpnia.
Z powodu urazu wiślaczka opuściła zgrupowanie kadry narodowej. Na szczęście kontuzja okazała się mniej poważna niż pierwotnie sądzono.
23-letnia Monika Krawiec w poprzednim sezonie wystąpiła w 30 meczach Ford Germaz Ekstraklasy (licząc sezon zasadniczy i fazę play-off) i w 11 spotkaniach Euroligi, przeciętnie zdobywając odpowiednio w pierwszych i drugich rozgrywkach po 6,4 pkt i 3,9 pkt/mecz.
Najwięcej punktów w sezonie - 28 - zdobyła w meczu ligowym przeciwko drużynie Arcusa SMS PZKosz Łomianki .
dj
www.plkk.pl
Wisła Can-Pack Kraków nadal poszukuje europejskiej koszykarki grającej na pozycji 2-3, która zamknęłaby skład krakowianek na sezon zasadniczy FGE i fazę grupową Euroligi. Trwają rozmowy z jedną z kandydatek, która poważnie wzmocniłaby kadrowo "Białą Gwiazdę".
Na razie nazwisko zawodniczki pozostaje owiane tajemnicą. - Mam nadzieję, że rozmowy zmierzają do szczęśliwego końca - mówi członek zarządu Wisły Can-Pack, Piotr Dunin-Suligostowski. - Jeśliby doszło do tego transferu, to drużyna zostałaby bardzo poważnie wzmocniona - dodaje.
Ze względu na przepisy FIBA zezwalające na rejestrację w Eurolidze tylko dwóch koszykarek spoza Europy uczestnicy Euroligi przeczesują rynek europejski w poszukiwaniu wartościowych zawodniczek. Ich ilość na rynku transferowym jest ograniczona, a co za tym idzie ich cena jest wysoka. Kluby stają pod ścianą nie mogąc zgłosić do rozgrywek Euroligi kolejnych koszykarek spoza starego kontynentu, a w tym samym czasie zawodniczki o porównywalnej klasie do amerykańskich żądają większych zarobków.
dj
www.plkk.pl
====================================================================
Przerwa Moniki Krawiec
Kilka tygodni przerwy w treningach czeka kontuzjowaną zawodniczkę Wisły Can-Pack Kraków i reprezentacji Polski Monikę Krawiec. Powrót dwukrotnej mistrzyni kraju na parkiet spodziewany jest w połowie sierpnia.
Z powodu urazu wiślaczka opuściła zgrupowanie kadry narodowej. Na szczęście kontuzja okazała się mniej poważna niż pierwotnie sądzono.
23-letnia Monika Krawiec w poprzednim sezonie wystąpiła w 30 meczach Ford Germaz Ekstraklasy (licząc sezon zasadniczy i fazę play-off) i w 11 spotkaniach Euroligi, przeciętnie zdobywając odpowiednio w pierwszych i drugich rozgrywkach po 6,4 pkt i 3,9 pkt/mecz.
Najwięcej punktów w sezonie - 28 - zdobyła w meczu ligowym przeciwko drużynie Arcusa SMS PZKosz Łomianki .
dj
www.plkk.pl
no to witamy Martę Fernandez w Wiśle:)
niedawno o tej właśnie zawodniczce rozmawiałam z kilkoma Wiślakami na gg. no i proszę
Marta Fernandez will play in Wisla Cracovia
by Ivan Villar - Jul 18, 2007
The polish team was the chosen by Marta Fernandez (178-F-81) to play next season.PDV Ibiza was very interested in "Miss Ginobili" but the chance of play in Euroleague was decisive for the player.So the LF sees how other spanish star travels to abroad as Nuria Martinez and Amaya Valdemoro in russian league.At the moment,Marta Fernandez continues giving exhibitions in L.A.Sparks.Otherside,Arran Burgos signed english player Kristy Lavin,one of best forwards of british basketball.
www.eurobasket.com
niedawno o tej właśnie zawodniczce rozmawiałam z kilkoma Wiślakami na gg. no i proszę
Marta Fernandez will play in Wisla Cracovia
by Ivan Villar - Jul 18, 2007
The polish team was the chosen by Marta Fernandez (178-F-81) to play next season.PDV Ibiza was very interested in "Miss Ginobili" but the chance of play in Euroleague was decisive for the player.So the LF sees how other spanish star travels to abroad as Nuria Martinez and Amaya Valdemoro in russian league.At the moment,Marta Fernandez continues giving exhibitions in L.A.Sparks.Otherside,Arran Burgos signed english player Kristy Lavin,one of best forwards of british basketball.
www.eurobasket.com
Ostatnio zmieniony 18 lipca 2007, 17:33 przez ann, łącznie zmieniany 1 raz.
Wróć do „Aktualności Ekstraklasa”