KIBIC pisze:Wystarczyło tylko powiedzieć faulujcie koniec takie jest moje zdanie i go nie zmienie
powiedzieć?? chyba nie byłeś na tym meczu
Moderatorzy: ann, rzymi, paulo2907, przemoe, Kuba
KIBIC pisze:Nadal uważam , że Lotos nie zdobył MP przez trenera![]()
Wystarczyło tylko powiedzieć faulujcie koniec takie jest moje zdanie i go nie zmienie
P.OLD pisze:KIBIC pisze:Wystarczyło tylko powiedzieć faulujcie koniec takie jest moje zdanie i go nie zmienie
powiedzieć?? chyba nie byłeś na tym meczuza duży hałas zrobiliśmy na hali i zawodniczki od was nie słyszały trenera ( swoich myśli chyba też) i nie wiedziały co zrobić w takiej sytuacji zrobić.
Fufurek pisze:KIBIC pisze:Nadal uważam , że Lotos nie zdobył MP przez trenera![]()
Wystarczyło tylko powiedzieć faulujcie koniec takie jest moje zdanie i go nie zmienie
Zawodniczki też mogły się zorientować sfaulować. A skąd wiesz, ze Skrzecz tego nie powiedział?
Po za tym to nie był 7 mecz tyko 5, więc jeszcze miały dwie szanse na zdobycie Mistrzostwa.
FAN PLKK pisze:ale przeciez po meczu wypowiadała sie Pawlak ze trener krzyczał ale one nie słyszały bo było za głosno zreszta Skrzecz sam tez mówił ze krzyczał ale same tez mogły sie zorientowac przeciez to nie jest zespół juniorski tylko profesjonalne zawodniczki
KIBIC pisze:co do zawodniczek brak doświadczenia taka Adf by wiedziała co ma zrobić i by się nie bała wziasc odpowiedzialności za cały mecz.
Co do kolejnych meczów psychicznie się nie podniosły a po za tym to ADf zaczęła być trenerką Wisły
tankista pisze:głównie dzięki Sales Lotos wygrywał z WisłąFufurek pisze:Ja myślę, że taka Sales w ogóle nie jest doświadczoną zawodniczką...
Fufurek pisze:tankista pisze:głównie dzięki Sales Lotos wygrywał z WisłąFufurek pisze:Ja myślę, że taka Sales w ogóle nie jest doświadczoną zawodniczką...
Właśnie. I uważam, że zawodniczka grająca z powodzeniem w WNBA, wybierana kilka razy do meczu gwiazd, grająca już w Europie, jednak jest doświadczoną zawodniczką.
tankista pisze:głównie dzięki Sales Lotos wygrywał z WisłąFufurek pisze:Ja myślę, że taka Sales w ogóle nie jest doświadczoną zawodniczką...

hellraiser pisze:ann pisze:tankista pisze:głównie dzięki Sales Lotos wygrywał z WisłąFufurek pisze:Ja myślę, że taka Sales w ogóle nie jest doświadczoną zawodniczką...
Taniksta... to była ironia
Ale Taniksta o tym wie i tylko odpowiedział żeby się Sales nie czepiać bo głównie dzięki niej w ogóle byliśmy w grze....
Nie zaczaiłaś![]()
Wróć do „Aktualności Ekstraklasa”
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 133 gości