Co słychać w Gdyni?

Wszystko na temat Tauron Basket Ligi Kobiet

Moderatorzy: ann, rzymi, paulo2907, przemoe, Kuba

mania
Amator

Postautor: mania » 08 sierpnia 2007, 07:46

tankista pisze:
Nie zmienia to faktu, że siedem zawodniczek tego zespołu gra w reprezentacji Czech. Są tam także dwie bardzo dobre Amerykanki. Whitmore oraz druga koszykarka także z WNBA będą bardzo dużym wzmocnieniem. Na pewno jednak z nimi powalczymy

to są te 2 Amerykanki, czy dopiero będą

tankista pisze:
Silnym punktem US Olympic jest trener. To fachowiec, którego nie wolno lekceważyć.

o jakim trenerze mowa :?:

Awatar użytkownika
jimmy
Senior

Postautor: jimmy » 08 sierpnia 2007, 08:32

no tak, Laurent BUFFARD był niezłym trenerem ... ale przeniósł się z całym zagonem do Jekaterynburga :lol: :lol: :lol:

PS. Maiga - Ba jest z Mali o ile dobrze pamietam
Cellar Door
No chyba że tutaj są emeryci, renciści, bądź inne osoby, które mają nadmiar czasu wolnego i szperają od A do Z
Obrazek

Awatar użytkownika
fearless
Kadet

Postautor: fearless » 08 sierpnia 2007, 10:17

Buffarda zastąpił trener Mondeville, ten który tak miło wypowiadał się o sile Wisły w tamtym sezonie. Natomiast USVO przebudowało kompletnie skład i jest on gotowy na nowy sezon. To nie kwestia Amerykanek.

Awatar użytkownika
Ałgaja
Administrator

Postautor: Ałgaja » 10 sierpnia 2007, 16:23

w ramach akcji "szaleństw w Gdyni ciąg dalszy"- dziś w rmf-ie pan Kicior chwalił się tym, że są bliscy zakontraktowania amerykańskiej gwiazdy na rozegranie...co by się wzmocnić na eurolige :roll:
W pierwszej chwili pomyślałam, że to Ticha, no bo jak jej nie chcą w Moskwie...ale pan Kicior mówiło Amerykance, a ja mu wierze-czyli:

Szykują dla Canty Polskie obywatelstwo, czy trybuny?
A może mu się pomyliła euroliga z plkk i Canty będzie grać na 3-ce...albo Paula wylatuje z s5 :shock:

ogólnie :roll: czyli norma w ostatnich 2 latach w Gdyni...ale wiem, wiem...mają x lat doświadczeń i wiedzą co robią.
"Powiem Ci, to zapomnisz. Pokażę- zapamiętasz. Zainteresuję cię- wtedy zrozumiesz."

Awatar użytkownika
ann
Administrator

Postautor: ann » 10 sierpnia 2007, 16:56

Niki idzie na trybuny czy Mique jednak dłużej w tenisa pogra? :wink:
Jeśli ktoś w Krakowie zapyta się za 20 lat: kim była DeForge? Odpowiedź będzie tylko jedna: wielką zawodniczką!

https://www.youtube.com/watch?v=N7ABk7vDous

Awatar użytkownika
betti
Senior

Postautor: betti » 10 sierpnia 2007, 20:12

W związku z tym ewentualnym transferem Lotosu to jednak mam nadzieję i to głęboką, że to zawodniczką nie będzie jednak Becky Hammon.
Bo ja już mam załamkę :cry: na samą myśl o tym.
Debiutantka Roku!!!

"Rozpędź się a ściana sama Cię znajdzie" - Tomasz M.

Ave Becky!!!

Awatar użytkownika
tadziu
Senior
Kontaktowanie:

Postautor: tadziu » 10 sierpnia 2007, 20:20

Zakontraktowanie Becky spowodowałoby, że rywalizacja Wisła-Lotos byłaby jeszcze ciekawsza chociaż uważam, że i tak wygrałaby Wisła bo mimo w tym momencie moim zdaniem słabszej w porównaniu do Becky rozgrywającej, reszta zawodniczek na poszczególnych pozycjach jest silniejsza. Tyle moj zdanie.

Hic amor, haec patria est. !POLSKA!

Awatar użytkownika
ann
Administrator

Postautor: ann » 10 sierpnia 2007, 21:07

to czy Betti Hammond :wink: jest lepszą rozgrywającą od Skery to się ewentualnie okaże jak owa Pani zjawi się w Lotosie.
Jeśli ktoś w Krakowie zapyta się za 20 lat: kim była DeForge? Odpowiedź będzie tylko jedna: wielką zawodniczką!

Awatar użytkownika
Ałgaja
Administrator

Postautor: Ałgaja » 10 sierpnia 2007, 21:31

Co do Becky czy innej Amerykanki- mimo słów Kiciora sądzę, że jeśli teraz kogoś zakontraktują to w taki sposób jak Ruth -czyli 1 mecz w grudniu i PO (no chyba, że zabezpieczają się przed kolanami i zamiłowaniem do tenisa Mique :wink: ). Szczerze mówiąc nie wyobrażam sobie Pauli na ławce w Lotosie :roll: i dlatego pewnie bardziej przydałaby im się świetna 3-ka...ale nie mój problem.
Niemniej, jeśli będzie taka potrzeba w Krakowie po nowym roku też się ktoś bardzo dobry zjawi.
"Powiem Ci, to zapomnisz. Pokażę- zapamiętasz. Zainteresuję cię- wtedy zrozumiesz."

KIBIC
Junior

Postautor: KIBIC » 10 sierpnia 2007, 21:58

ann pisze:to czy Betti Hammond :wink: jest lepszą rozgrywającą od Skery to się ewentualnie okaże jak owa Pani zjawi się w Lotosie.

Tak Becky jest zdecydowanie lepsza od s{S}kerovic

:arrow: Ałgaja nie bądź taka mądra i przestań filozofować
http://www.lechiarugby.pl !!

(\_/)
(O.o)
(> <)

This is Bunny.
Copy Bunny into your signature
to help him on his way to world Domination :lol:

Awatar użytkownika
ann
Administrator

Postautor: ann » 10 sierpnia 2007, 22:02

KIBIC pisze:
ann pisze:to czy Betti Hammond :wink: jest lepszą rozgrywającą od Skery to się ewentualnie okaże jak owa Pani zjawi się w Lotosie.

Tak Becky jest zdecydowanie lepsza od s{S}kerovic

:arrow: Ałgaja nie bądź taka mądra i przestań filozofować

Kibic :lol: :lol: :lol:

gdyby głupota latała to.... :lol: :lol: :lol:

proszę Cię nie udzielaj się, bo oprócz tego że widziałeś kilka fotek Hammond :lol: zapewne ani sekundy jej gry.

Awatar użytkownika
Ałgaja
Administrator

Postautor: Ałgaja » 10 sierpnia 2007, 22:02

KIBIC pisze: :arrow: Ałgaja nie bądź taka mądra i przestań filozofować

czemu? ostatnio rzadko bywasz na forum, a ktoś musi Cię w roli pierwszego filozofa pozastępować :roll:

Awatar użytkownika
fearless
Kadet

Postautor: fearless » 10 sierpnia 2007, 22:54

Spokojnie, pozwólcie ludziom coś pisać, dziewczyny, proszę. Bo ostatnio nawet ja sie czuję trochę zdominowany i boję się napisać swoje zdanie...

Oczywiście, że Becky jest lepsza od Skery. Ale co z tego... Tyle postów o niczym tak na razie... Przyjdzie ktoś do Lotosu, będę komentować.

KIBIC
Junior

Postautor: KIBIC » 11 sierpnia 2007, 00:00

Ałgaja pisze:
KIBIC pisze: :arrow: Ałgaja nie bądź taka mądra i przestań filozofować

czemu? ostatnio rzadko bywasz na forum, a ktoś musi Cię w roli pierwszego filozofa pozastępować :roll:

Bo się boję pisać :lol: ann mi napisała , że jak nie przestane to mnie zbanuje :lol: i na gg dostałem już bana :wink: :?
Po za tym ann dobrze , że jesteś tutaj z nami na forum bo na wszystkim się znasz :lol:
http://www.lechiarugby.pl !!

(\_/)
(O.o)
(> <)

This is Bunny.
Copy Bunny into your signature
to help him on his way to world Domination :lol:

Awatar użytkownika
ann
Administrator

Postautor: ann » 11 sierpnia 2007, 08:46

Michał, ja tylko napisałam że to się okaże jak ewentualnie przyjdzie do Lotosu, to wszystko :)

p.s. ojjj Adasiu, Adasiu :wink:

Wróć do „Aktualności Ekstraklasa”