pogaduchy...
Moderatorzy: Kuba, brzydki, ginda
-
Orzełek Poklowiec
ccc pisze:KKobi8 pisze:Zgadzam sie z toba ginda... my damy rade nawet i w 12 osobxD Pokazalismy to bardzo dobrze na ul.Sztygraskiejheheh
edit: wydaje mi sie ze 11 osob
W tej sytuacji mogę przypomnieć sytuacje z Łodzi gdzie było nas mało ( nie cały bus z czego polowa to osoby "starsze") i też sie bawiliśmy. Wiec Liczba nie gra roli panowie
A wracając do sytuacji z ulicy Sztygarskiej o której słyszałem to szacunek dla was
Bo koszykówka jest, bo koszykówka jest, bo koszykówka jest od tego aby bawić się aby bawić się aby bawić się na całego !
-
weteran
kto szkoli nasze dzieci ?
co z tym szkoleniem dzieci mam wrazenie ze prezes bardziej ustawia swoją rodzine w klubie niz dba o dzieci kiedys dzieci mialy lepiej i było o nich głosno ci co szkolą mają jakomś praktyke w koszykówce czy tylko papiery tyle lat a tak mało wychowanek 
- ginda
- Senior
- Kontaktowanie:
Re: kto szkoli nasze dzieci ?
weteran pisze:co z tym szkoleniem dzieci mam wrazenie ze prezes bardziej ustawia swoją rodzine w klubie niz dba o dzieci kiedys dzieci mialy lepiej i było o nich głosno ci co szkolą mają jakomś praktyke w koszykówce czy tylko papiery tyle lat a tak mało wychowanek
W ustawianie rodziny nie wnikam, bo nie wiem Ale szkolenie rzeczywiście niby jest, a pożytku z niego nie ma...
Dziewczyny jeśli chcecie,
zwycięstwa poczuć smak,
musicie walczyć, trenować,
dopingiem was wspieramy,
a wiarę w sercu mamy,
po meczu będziem świętować
zwycięstwa poczuć smak,
musicie walczyć, trenować,
dopingiem was wspieramy,
a wiarę w sercu mamy,
po meczu będziem świętować