1 kolejka: Odra Brzeg - SMS Łomianki
Moderatorzy: rzymi, Lisu, Marco
1 kolejka: Odra Brzeg - SMS Łomianki
17.10.2007 godz. 18.30
-
Michal-Lemberg
- Amator
-
kacz
- Amator
- Kontaktowanie:
Michal-WKS pisze:Kibicowsko spotkanie bez historii. Na meczu obecnych kilku fanatyków "Trójkolorowych" z Brzegu. Siedzimy z dala od "młynu" Cukierków-Odry i nie jesteśmy zainteresowani dopingiem. Wyychodząc z hali podkreślamy swoje przywiązanie do Klubu-Legendy brzeskiego sportu - Stali. Z mojej strony tyle...
TZN co ?? nie było w ogóle dopingu ??
-
Michal-Lemberg
- Amator
-
Michal-Lemberg
- Amator
-
TyLkO AzS KKJG
- Żak
- Kontaktowanie:
-
Michal-Lemberg
- Amator
TyLkO AzS KKJG pisze:Teraz zapraszamy do Jeleniej Góry:) Mam nadzieje panowie ze sie pokazecie
Dziękuję serdecznie za zaproszenie.
PS. Mam też pyt.: Jakie są stosunki między kibicami Karkonoszy a AZS-u JG?
Michal-WKS pisze:Ja jestem kibicem Śląska, więc jakoś wyjazdy Odry mało mnie interesują.
To w takim razie po co przychodzisz na mecze w Brzegu i jeszcze piszesz na KKForum
PS> Nie wiem czy można mówić o schizmie pomiędzy grupami o których nie przypominam sobie żeby kiedyś były razem
-
Michal-Lemberg
- Amator
qBK pisze:Michal-WKS pisze:Ja jestem kibicem Śląska, więc jakoś wyjazdy Odry mało mnie interesują.
To w takim razie po co przychodzisz na mecze w Brzegu i jeszcze piszesz na KKForumPoza tym gdyby Cię nie interesowały wyjazdy na mecze Odry to nie jechałbyś z nami pół roku temu do Polkowic
![]()
PS> Nie wiem czy można mówić o schizmie pomiędzy grupami o których nie przypominam sobie żeby kiedyś były razemBo jakoś nigdy Ciebie Michale nie było w naszym młynie
Rok temu zacząłeś się angażować do naszej ekipy ale chyba w celu agitacji ku piłce nożnej (takie odnoszę wrażenie). Mógłbyś wyjaśnić nam o co Ci chodzi bo ja jakoś nie umiem tego połączyć w logiczną całość?
Właśnie w takim celu przychodziłem, nie wypieram się tego. Nie chciałem być jednak być jednym z Was, gdyż nie czuję takiej potrzeby ani ochoty. Moje serce bije tylko dla Ślązeczka.
W Polkowicach byłem i też nie będę tego faktu wymazywał ze swojego CV. Jechałem jednak, jak z pewnością doskonale pamiętasz, w barwach Śląska (powtarzałem nawet w żartach MuFie, aby w statystykach podawał, że na wyjeździe był wśród ogólnej liczby brzeżan na sektorze dla przyjezdnych gościnie jeden fan "Wojskowych"). Obecnie zaś na mecze w Brzegu przychodzę popatrzeć na śliczne młode dziewczyny.
-
TyLkO AzS KKJG
- Żak
- Kontaktowanie:
-
Michal-Lemberg
- Amator
-
TyLkO AzS KKJG
- Żak
- Kontaktowanie:
-
Michal-Lemberg
- Amator
Michal-WKS Ty nie masz schizofrenii a rozdwojenie jaźni
Napierw piszesz że krzyczałeś "Stal Brzeg", potem gdy ktoś z Jeleniej zaprasza Odrę Brzeg na mecz do Jeleniej "dziękujesz serdecznie za zaproszenie" a na koniec piszesz "Twoje serce bije tylko dla Ślązeczka".
Odra Brzeg
Stal Brzeg
Śląsk Wrocław
???
Zdecyduj się.
Dla przykładu napiszę, że ja jestem kibicem ŁKS ("i moje serce bije tylko dla ŁKS") ale odwiedzam czasem inne areny sportowe w Łodzi np. mecze żużlowców Orła Łódź jednak nie krzyczę tam o dawnej drużynie żużlowej ŁTŻ Łódź ani nie udzielam się u nich na forum czy na ogólnopolskich forach o tematyce żużlowej, w dodatku nie wypowiadam się w imieniu kibiców Orła Łódź.
Co chcesz udowodnić?
Napierw piszesz że krzyczałeś "Stal Brzeg", potem gdy ktoś z Jeleniej zaprasza Odrę Brzeg na mecz do Jeleniej "dziękujesz serdecznie za zaproszenie" a na koniec piszesz "Twoje serce bije tylko dla Ślązeczka".
Odra Brzeg
Stal Brzeg
Śląsk Wrocław
???
Zdecyduj się.
Dla przykładu napiszę, że ja jestem kibicem ŁKS ("i moje serce bije tylko dla ŁKS") ale odwiedzam czasem inne areny sportowe w Łodzi np. mecze żużlowców Orła Łódź jednak nie krzyczę tam o dawnej drużynie żużlowej ŁTŻ Łódź ani nie udzielam się u nich na forum czy na ogólnopolskich forach o tematyce żużlowej, w dodatku nie wypowiadam się w imieniu kibiców Orła Łódź.
Co chcesz udowodnić?