1 kolejka: Odra Brzeg - SMS Łomianki

forum dyskusji o sprawach pozaboiskowych

Moderatorzy: rzymi, Lisu, Marco

TyLkO AzS KKJG
Żak
Kontaktowanie:

Postautor: TyLkO AzS KKJG » 18 października 2007, 21:53

Ze jest fanatykiem Calego swiata... :lol: :lol: :D
[b]"No co ty stary nowy zespól nowe plany, twoj świat niepoczytany?masz swoj klub kochany?
Ja pozdrawiam Poznan to jest ten dar ktory mamy"[b]

Michal-Lemberg
Amator

Postautor: Michal-Lemberg » 18 października 2007, 22:37

Lisu pisze:Michal-WKS Ty nie masz schizofrenii a rozdwojenie jaźni ;)

Napierw piszesz że krzyczałeś "Stal Brzeg", potem gdy ktoś z Jeleniej zaprasza Odrę Brzeg na mecz do Jeleniej "dziękujesz serdecznie za zaproszenie" a na koniec piszesz "Twoje serce bije tylko dla Ślązeczka".

Odra Brzeg
Stal Brzeg
Śląsk Wrocław

???

Zdecyduj się.

Dla przykładu napiszę, że ja jestem kibicem ŁKS ("i moje serce bije tylko dla ŁKS") ale odwiedzam czasem inne areny sportowe w Łodzi np. mecze żużlowców Orła Łódź jednak nie krzyczę tam o dawnej drużynie żużlowej ŁTŻ Łódź ani nie udzielam się u nich na forum czy na ogólnopolskich forach o tematyce żużlowej, w dodatku nie wypowiadam się w imieniu kibiców Orła Łódź.

Co chcesz udowodnić?

Stal jest FC Śląska, to proste (i tak: dla kibiców np. Mławianki najważniejsza jest gdańska Lechia, dla Lechii Dzierżoniów Ruch Chorzów etc). Obecnie dawną nazwą "Stal" posługują się w Bg jedynie kibice piłkarscy, koszykarscy działają zaś jako "Odra" (wiadome, co tu wyjaśniać). Niegdyś (co już było wałkowane na forum) sekcja koszykarska i piłkarska wchodziły w skład jednego klubu - MZKS-u.
Jeśli moje zachowanie (i kilku innych osób?) uważa się za schizofremię, to... widocznie tak jest! :D

PS. Mam dobry humor i nic mnie nie wyprowadzi z równowagi. :P Pzdr! Zabawa trwa...

MuFa
Żak
Kontaktowanie:

Postautor: MuFa » 19 października 2007, 14:47

Lisu pisze: w dodatku nie wypowiadam się w imieniu kibiców Orła Łódź.

Co chcesz udowodnić?

A on wypowiada sie tylko i wylacznie w swoim imieniu, poniewaz w zaden sposob nie jest powiazany z ktorymkolwiek kibicem Odry. To ze pisze o Nas czyli o kibicach Odry to jest tylko i wylacznie jego opinia ktora kazdy z Nas ma delikatnie mowiac w tyle.

Awatar użytkownika
Lisu
Kadet

Postautor: Lisu » 19 października 2007, 14:56

Ja to rozumiem i chyba każdy użytkownik tego forum też, jednak zdziwiło mnie to że na zaproszenie od kibica AZSu kierowane do kibiców Odry odpowiada właśnie ktoś inny.

Nie ważne. Każdy ma prawo do wypowiedzi do póki nie obraża innych albo nie wkur... moderatora ;

MuFa
Żak
Kontaktowanie:

Postautor: MuFa » 19 października 2007, 17:50

Moze chce sie po prostu wprosic na impreze, odpowiadajac na zaproszenie kierowane nie do niego, roznie ludzie maja. pozdro

Michal-Lemberg
Amator

Postautor: Michal-Lemberg » 19 października 2007, 18:02

MuFa pisze:Moze chce sie po prostu wprosic na impreze, odpowiadajac na zaproszenie kierowane nie do niego, roznie ludzie maja. pozdro

Odbieram wrażenie jakby się ludzie tutaj na żartach nie znali. Mateusz, jutro jest mecz AZS KK z Odrą i gra także Stal z Mechnicami! Uważasz, że naprawdę pojechałbym do JG?. Sądzisz, że odpuściłbym mecz swojej drużyny (Stali, Śląsk grał dzisiaj z Lechijką)? No trochę logiki... (bez podtextów z mojej strony) ...i większego wrzucenia na luz w przyszłości. :) Pozdrowionka!

N.W.J.R.H.

MuFa
Żak
Kontaktowanie:

Postautor: MuFa » 19 października 2007, 18:47

Michal-WKS pisze:
MuFa pisze:Moze chce sie po prostu wprosic na impreze, odpowiadajac na zaproszenie kierowane nie do niego, roznie ludzie maja. pozdro

Odbieram wrażenie jakby się ludzie tutaj na żartach nie znali. Mateusz, jutro jest mecz AZS KK z Odrą i gra także Stal z Mechnicami! Uważasz, że naprawdę pojechałbym do JG?. Sądzisz, że odpuściłbym mecz swojej drużyny (Stali, Śląsk grał dzisiaj z Lechijką)? No trochę logiki... (bez podtextów z mojej strony) ...i większego wrzucenia na luz w przyszłości. :) Pozdrowionka!

N.W.J.R.H.

Po to mam nick zeby kazdy mogl go uzyc odnoszac sie do mojej osoby. Na temat meczu nie znam terminarza Stali, a patrzac po Twoich postach stwierdzam i sadze ze nie tylko ja, ze jako jedyny na tym forum (koszykarskim) w kazdym poscie mowisz o pilce, czego nie robia uzytkownicy z innych miast w ktorych jest ekstraklasa i pilka na duzo wyzszym poziomie niz w Brzegu, odnoszac sie do swoich wrazen na forach pilkarskich.

TyLkO AzS KKJG
Żak
Kontaktowanie:

Postautor: TyLkO AzS KKJG » 19 października 2007, 21:21

Zadalem pytanie a wy dalej nie odpowiedzieliscie...tylko poszedl temat troszke za daleko,ale cuz tak to juz jest :lol:
[b]"No co ty stary nowy zespól nowe plany, twoj świat niepoczytany?masz swoj klub kochany?

Ja pozdrawiam Poznan to jest ten dar ktory mamy"[b]

Piotro
Młodzik

Postautor: Piotro » 20 października 2007, 08:16

Takich rzeczy nigdy nie oswiadcza sie w internecie... Jak kibice przyjada, to przyjada :!:

Michal-Lemberg
Amator

Postautor: Michal-Lemberg » 20 października 2007, 09:42

TyLkO AzS KKJG pisze:Zadalem pytanie a wy dalej nie odpowiedzieliscie...tylko poszedl temat troszke za daleko,ale cuz tak to juz jest :lol:

Odbierz pw, tam masz mój typ, ile będzie Cukierków-Odry dziś w JG.

N.W.J.R.H.

PS. Czy ta rozmowa nie powinna mieć miejsca w innym temacie (np. AZS KK Jelenia Góra - Cukierki-Odra Brzeg)?

Wróć do „Kibice”