I Kolejka FGE: ŁKS Łódź- MUKS Poznań 70-68

Wszystko na temat Tauron Basket Ligi Kobiet

Moderatorzy: ann, rzymi, paulo2907, przemoe, Kuba

Awatar użytkownika
kolwies
Nowy na forum

Postautor: kolwies » 20 października 2007, 13:37

Wbrew pozorom podobieństwo sutuacji jest dosyć wyrażne...W przypadku piłkarza, ojciec to były piłkarz, legenda klubu i idol wielu kibiców z mojego pokolenia. Syn....lepiej nie mówić...
W przypadku młodej koszykarki, tata to znany , wierny kibic ŁKSu....
Pozostaje mieć nadzieję,że na tym podonieństwa zakończą się...ale to w dużej mierze zależy od nasze byłej "pani kapitan"...:)

Nie jest łatwo zyskać szacunek kibiców. Znacznie łatwiej jest stracic go poprzez nieprzemyslane dzialanie czy wypowiedzi...

Ciekawi mnie jak zaprezentowała się Humphrey. Z tego co było widac w internecie na początku nie miała zbyt wielu okazji do pokazania się, a w czwartej kwarcie / srodkowych nie widziałem/ spadła za faule / zresztą ten ostatni to według komentatorów wymysł sędziego.../

Awatar użytkownika
MadMad
Amator

Postautor: MadMad » 20 października 2007, 19:33

witam
zapraszam do obejrzenia zdjęć z meczu ŁKS Łódź - AZS Poznań:
http://kosz.webd.pl/kkforum/viewtopic.php?t=7303
pozdrawiam - maciek

Seba
Oldboy

Postautor: Seba » 20 października 2007, 19:55

:) ciekawa dyskusja na poprzednich stronach tematu ;)... i nawet zostałem w niej wymieniony :lol:

Moje zdanie na temat wychowanek... bez wdawania się w szczegóły;) Do przypisywania sobie zasług ma prawo tak klub, jak i trener... nie można zapominać, że oba elementy tej układanki (klub i trener) są ze sobą nierozerwalnie związane... szkoda, że w przypadku klubów z Poznania obie strony o tym fakcie zapominają, starając się wymazać to, że istniała też ta druga strona... czyli wychowanki Olimpii i trenerskiego duetu Jabłońskich (nie zapominając też o innych trenerach z Olimpii, bo w tamtych czasach przecież zajęcia - nie tylko typowo koszykarskie - prowadzili również inni trenerzy).

A najważniejsze... wracając do meczu... że wróciła DZIDKA:) Wiedziałem, że nie wytrzyma bez basketu i jeszcze trochę pouczy młodsze koleżanki, jak TO się robi;) BRAWO!:)
Ania i Alex... Na zawsze w naszych sercach!!! [']

zig

Postautor: zig » 21 października 2007, 01:17

DaRiO pisze:SW sobotę sam zadebiutuję w tej roli więc przekonam się sam czy moża robić to w miarę dokładnie. :)

Pierwszy koty za płoty... :D W sumie kilka szczegółów umknęło, jak choćby zły wynik trzeciej i czwartej kwarty czy fakt, że Jasnowska zostałą chyba ze dwa razy zablokowana, a za 2 ma 4 na 4 ;)

Kuba
Oldboy

Postautor: Kuba » 21 października 2007, 09:53

ale 5/7 za trzy, wiec moze wtedy były bloki ;-) 8)

zig

Postautor: zig » 21 października 2007, 10:19

Kuba pisze:ale 5/7 za trzy, wiec moze wtedy były bloki ;-) 8)

Pudła za 3 to na samym końcu - pierwsze 5 było celnych. Czapy dostała pod koszem od chyba Durak i na pewno Howard

Awatar użytkownika
gilus
Młodzik

Postautor: gilus » 22 października 2007, 10:03

Kilka filmików z tego meczu:

http://www.youtube.com/watch?v=GYB864q5ARM
http://www.youtube.com/watch?v=Yp0s_LIenmw
http://www.youtube.com/watch?v=s3Q_ElEV8ac

Jeszcze mam chyba 2 dłuższe na komputerze, ale to wstawię na youtube jak wrócę do domu.

P.S. Jeszcze jedno małe sprostowanie. Piąty faul czarnoskórej zawodniczki ŁKS-u był na Agnieszce Skobel, a nie tak jak podaję PLKK.pl na Paulinie Antczak :) Na jednym z filmików widać ten faul :)

Awatar użytkownika
DaRiO
Młodzik
Kontaktowanie:

Postautor: DaRiO » 22 października 2007, 12:10

zig pisze:
DaRiO pisze:SW sobotę sam zadebiutuję w tej roli więc przekonam się sam czy moża robić to w miarę dokładnie. :)

Pierwszy koty za płoty... :D W sumie kilka szczegółów umknęło, jak choćby zły wynik trzeciej i czwartej kwarty czy fakt, że Jasnowska zostałą chyba ze dwa razy zablokowana, a za 2 ma 4 na 4 ;)

A z czym porównujesz wynik 3 i 4 kwarty? Hmmm to naprawdę trudne zadanie i uważam, że niemożliwe jest wychwycenie wszystkiego co dzieje się na boisku. Debiut był naprawdę stresujący. Jeśli gra toczy się bardzo szybko to nie sposób zanotować wszystko, chyba, że jest się zawodowym operatorem myszki komputerowej :] Pozdrawiam.

Awatar użytkownika
gilus
Młodzik

Postautor: gilus » 26 października 2007, 09:15

Wróć do „Aktualności Ekstraklasa”