2 kolejka: KK AZS Jelenia Góra - Odra Brzeg
Moderatorzy: rzymi, Lisu, Marco
- bocianmaster
- Nowy na forum
- Kontaktowanie:
- Tomek_AZS_KK
- Nowy na forum
- Kontaktowanie:
Uważam że to odpowiedni moment na to żeby zakopać topór wojenny...
Mogę sam pierwszy wyłamać się przed szereg i wyciągnąć rękę ...
BYŁ BĘDZIE JEST ! AZS !
-
Don Igłata
- Młodzik
Ja też byłem na meczu. Z mojej strony wyglądało to tak. W czasie konferencji prasowej - przedstawiciele obydwu klubów (oczywiście też trenerzy) , 2 koszykarki, komisarz zawodów, przedstawiciele prasy nagle wszedł kierownik z Brzegu, który poinformował wszystkich, że dokonano napaści na brzeskich kibiców i uszkodzono Im auto. Zakończono konferencję , która i tak akurat zmierzała ku końcowi. Zapanowało powszechne oburzenie
, a decyzje podejmowali komisarz zawodów, i kierownictwo z Jeleniej Góry. Zawiadomiono policję, byłem świadkiem kiedy przyjechała. Wersja przedstawiona przy mnie brzmiała tak : Auto startuje - stoi grupa około 10 napalonych kibiców z Jeleniej - auto odjeżdża jeden z nich kopie w okolice korka wlewu - nasi zatrzymują auto , błyskawicznie rozpoczynają pogoń za spieprzającymi bohaterami z Jeleniej - jednego łapią i sadzają do samochodu by nie uciekł. Bohaterowie poszukują jednego, którego nie moga się doliczyć - policjant woła ich (dwójka była po drugiej stronie ulicy) , a Ci grzecznie podchodzą i składają zeznania. Dalej nie wiem, gdyż autobus z koszykarkami odjeżdża - no i ja w nim też. A tak na marginesie to byłem już na meczach w wielu miastach i zawsze teksty małolatów - kibiców ( tu mam na myśli przerwę w czasie meczu, gdy wyszedłem przed halę) są takie same - żenująco mocni w gębach - jest to śmieszne - może prawo wieku?
A próba odwracania kota ogonem , czy wymyślanie jakiś panzerfaustów to kpina - sytuacja jest jasna i klarowna - a ja gdyby mi uszkodzono auto też bym wzywał Policję - choćby sprawa ubezpieczenia! Gratuluję zachowania trójce brzeskich kolegów - jesteśmy z Waszego zachowania dumni i w pełni je rozumiemy.
, a decyzje podejmowali komisarz zawodów, i kierownictwo z Jeleniej Góry. Zawiadomiono policję, byłem świadkiem kiedy przyjechała. Wersja przedstawiona przy mnie brzmiała tak : Auto startuje - stoi grupa około 10 napalonych kibiców z Jeleniej - auto odjeżdża jeden z nich kopie w okolice korka wlewu - nasi zatrzymują auto , błyskawicznie rozpoczynają pogoń za spieprzającymi bohaterami z Jeleniej - jednego łapią i sadzają do samochodu by nie uciekł. Bohaterowie poszukują jednego, którego nie moga się doliczyć - policjant woła ich (dwójka była po drugiej stronie ulicy) , a Ci grzecznie podchodzą i składają zeznania. Dalej nie wiem, gdyż autobus z koszykarkami odjeżdża - no i ja w nim też. A tak na marginesie to byłem już na meczach w wielu miastach i zawsze teksty małolatów - kibiców ( tu mam na myśli przerwę w czasie meczu, gdy wyszedłem przed halę) są takie same - żenująco mocni w gębach - jest to śmieszne - może prawo wieku?
A próba odwracania kota ogonem , czy wymyślanie jakiś panzerfaustów to kpina - sytuacja jest jasna i klarowna - a ja gdyby mi uszkodzono auto też bym wzywał Policję - choćby sprawa ubezpieczenia! Gratuluję zachowania trójce brzeskich kolegów - jesteśmy z Waszego zachowania dumni i w pełni je rozumiemy.
Ostatnio zmieniony 21 października 2007, 15:54 przez Don Igłata, łącznie zmieniany 2 razy.
Odchudzałem się dwa tygodnie - straciłem 14 dni!
[quote="Tomek_AZS_KK"]:?
Mogę sam pierwszy wyłamać się przed szereg i wyciągnąć rękę ...[/quo'te]
Tym zdaniem jakiekolwiek sprzeczki powinny sie wlasnie zakonczyc. Bylo minelo i sadze ze nie ma juz co rozstrzasac sprawy. Co do policji nikt nigdy z Brzegu nie wzywal, nie wzywa i nie bedzie wzywal niebieskich (mowie oczywiscie o kibicach).
MichalWKS nie wiem po co wpier.... sie w cale to zamieszanie skoro nawet nie jestes kibicem Naszej druzyny i nie powinienes przedstawiac swojego komentarza.
Tym zdaniem jakiekolwiek sprzeczki powinny sie wlasnie zakonczyc. Bylo minelo i sadze ze nie ma juz co rozstrzasac sprawy. Co do policji nikt nigdy z Brzegu nie wzywal, nie wzywa i nie bedzie wzywal niebieskich (mowie oczywiscie o kibicach).
MichalWKS nie wiem po co wpier.... sie w cale to zamieszanie skoro nawet nie jestes kibicem Naszej druzyny i nie powinienes przedstawiac swojego komentarza.
-
Michal-Lemberg
- Amator
MuFa pisze:Tomek_AZS_KK pisze::?
" Każdy człowiek ma prawo do wolności wyrażania własnej opinii bez jakiejkolwiek ingerencji..." Art. 19 Powszechnej Deklaracji Ludzkich Praw ONZ
A miałem takie dobre zdanie o Tobie Mateusz. Ciekawe jak teraz spojrzysz mi w oczy, gdy zobaczysz mnie na berzie w Brzegu (jak wypadnie Ci jechać w ten sam dzień na studia do Wrocka co mi)? Zrobisz dobrą minę do złej gry? Tak poza tym czepianie się wypowiedzi, która jest nawołaniem do zaprzestania sporów jest hipokryzją. Czepiacie się mnie dlatego, że piszę cokolwiek, a nie za to co piszę. Osobiście mam prawo do wyrażania własnego zdania i własnych poglądów, taka chyba jest idea forum (nie obrażam nikogo, pamiętaj!)?
PS-1. Jestem dumny, że jestem kibicem Śląska Wrocław (też ma sekcję koszykówki, żeby było w temacie nieco i o koszu) i z tego, że my mamy swoje zasady i choćby nie wiem co się stało nie wykręcilibyśmy telefonów po "psiarnię". To nas różni...
PS-2. MuFa, a Ty byłeś w JG, bo sprawiasz wrażenie "bardziej papieskiego od papieża"?
- Brodacz
- Żak
- Kontaktowanie:
Michal-WKS pisze: i choćby nie wiem co się stało nie wykręcilibyśmy telefonów po "psiarnię". To nas różni...![]()
A więc jeśli masz tyle pieniędzy że nawet gdyby Ci auto skasowali to byś nic nie zrobił to zapłać prosze z własnej kieszeni
Ja go znam to jest ten no...
- Tomek_AZS_KK
- Nowy na forum
- Kontaktowanie:
- Tomek_AZS_KK
- Nowy na forum
- Kontaktowanie:
-
TyLkO AzS KKJG
- Żak
- Kontaktowanie:
- Tomek_AZS_KK