simon pisze:Tym się różnimy, że "pobożnych życzeń" nie staram się przedstawiać jako faktów - zwłaszcza w aspekcie sportowego potencjału... kogo tam sobie w to miejsce
II kolejka FGE:Utex Row Rybnik - ŁKS Łódź 54-52
Moderatorzy: ann, rzymi, paulo2907, przemoe, Kuba
- Pamela
- Kadet
- Kontaktowanie:
simon pisze:a to Ty jesteś sportowym minimalistą jeśli twierdzisz, że z Wisłą i Lotosem nie powinny walczyć.![]()
Nie no powinny
Ale chcetnie z Toba o tym pogadam na meczu..popijajac soczek
Antychryst powrócił
lołszyn in loco mołszyn
redehader
B&B
C'MoN PoKeMoN
i ŻóŁwIk
Pimp My Pokemon
lołszyn in loco mołszyn
Pamela pisze: wymieniajac te 2 zepoly to...mierzcie sily na zamiary![]()
a niby dlaczego dajesz mi rady jak być kibicem nieminimalistą - a teraz sugerujesz "mierzenie sił na zamiary" -czemu mam nie mieć nadziei na wygraną z Lotosem - a z drugiej strony czemu mam nie mierzyć sił na zamiary w meczu z Rybnikiem? zwłaszcza, że robię to nie głównie z powodu "wielkości" ROW-u tylko doskonałej świadomości w jakim miejscu jest na początku rozgrywek przygotowanie ŁKS?
teraz to już Cię nie rozumiem... plączesz się - albo tak albo srak dziewczyno...
- Pamela
- Kadet
- Kontaktowanie:
Jezeli myslisz,ze jakikolwiek zespol jest w stanie wygrac z Wisla i Lotosem (oprocz pojedynkow miedzy tymi zespolami) to marzenia...maja za silne sklady zeby przegrywac z zespolami o mniejszym potencjale
A uswiadom mnie w jakim super zajeb miejscu jest przygotowanie lodzianek ? A zreszta sama to zobacze..
A uswiadom mnie w jakim super zajeb miejscu jest przygotowanie lodzianek ? A zreszta sama to zobacze..
Antychryst powrócił
lołszyn in loco mołszyn
redehader
B&B
C'MoN PoKeMoN
i ŻóŁwIk 
Pimp My Pokemon
lołszyn in loco mołszyn
- pietroc
- Kadet
- Kontaktowanie:
Pamela pisze:A uswiadom mnie w jakim super zajeb miejscu jest przygotowanie lodzianek ?
no wlasnie rzecz w tym, ze przygotowanie lodzianek jest w fazie bardzo ale to bardzo poczatkowej:
- Kaska i Edka dopiero wracaja do formy po urlopach macierzynskich
- zespol gra z centrem od 1,5 tygodnia po kilkuletniej przerwie
itd.itp.
- Pamela
- Kadet
- Kontaktowanie:
ooo pietroc
Ale to nie mozna tlumaczyc sie,ze to czy tamto...skoro przed sezonem bylo wiadomo,ze 2 dziewczyny wejda pozniej w tre..ze jest brak typowej centerki w zespole to trzeba bylo pracowac ostrzej z koszykarkami,ktore byly pod reka trenera,tak zeby ciezar gry nie opieral sie teraz na 1-2 zawodniczkach.
Przez kilka lat chodzenia na lodzki basket jakis sensyment pozostal i nie zycze ŁKS-ianka aby walaly sie w dolnych rejonach tabeli...a tak moze byc skoro mowisz,ze nie sa wystarczajaco przygotowane do sezonu,za malo zgrane,itp..
Ale to nie mozna tlumaczyc sie,ze to czy tamto...skoro przed sezonem bylo wiadomo,ze 2 dziewczyny wejda pozniej w tre..ze jest brak typowej centerki w zespole to trzeba bylo pracowac ostrzej z koszykarkami,ktore byly pod reka trenera,tak zeby ciezar gry nie opieral sie teraz na 1-2 zawodniczkach.
Przez kilka lat chodzenia na lodzki basket jakis sensyment pozostal i nie zycze ŁKS-ianka aby walaly sie w dolnych rejonach tabeli...a tak moze byc skoro mowisz,ze nie sa wystarczajaco przygotowane do sezonu,za malo zgrane,itp..
Antychryst powrócił
lołszyn in loco mołszyn
redehader
B&B
C'MoN PoKeMoN
i ŻóŁwIk 
Pimp My Pokemon
lołszyn in loco mołszyn
wiesz co... doskusja z tobą to jak sugerowanie wiatrakowi, żeby się zastanowił nad obrotami w drugą stronę... NIe rozmawiamy nad tym czy Mirek to czy tamto i tak dalej - czy to słuszne i czy twórcze - tylko, że wynik nie jest dla mnie niespodzianką... ZAstanawiaj się, nad tym co piszesz - albo odpuść tę chemię...

Wróć do „Aktualności Ekstraklasa”