III kolejka FGE:Tęcza Leszno-Lotos PKO BP Gdynia 56-69

Wszystko na temat Tauron Basket Ligi Kobiet

Moderatorzy: ann, rzymi, paulo2907, przemoe, Kuba

Awatar użytkownika
Greebo
Weteran kkforum

Postautor: Greebo » 24 października 2007, 19:50

Młynio pisze:PKM Duda PWSZ 31:34 Lotos PKO BP
[11:15] [15:17] [5:2]
7:34 do końca 3 kwarty

po co ten wpis skoro mecz juz sie skonczyl i wynik jest znany?
... tysiące przejechanych kilometrów ... setki przegadanych godzin .. dziesiątki odwiedzonych miast, stadionów i hal ... jedna trójkolorowa pasja ...

Awatar użytkownika
Młynio
Amator

Postautor: Młynio » 24 października 2007, 19:55

Greebo pisze:
Młynio pisze:PKM Duda PWSZ 31:34 Lotos PKO BP
[11:15] [15:17] [5:2]
7:34 do końca 3 kwarty

po co ten wpis skoro mecz juz sie skonczyl i wynik jest znany?

Juz sie poprawiłem na plkk.pl tak mi wyświetliło xD !!!!!!!!!!!!!!!!!!
A jak wiesz to podaj wynik
MKS Orzeł OLE MKS Orzeł OLe POLKOWICe AEAOOOOOOOO........

Awatar użytkownika
wlodi9
Kadet
Kontaktowanie:

Postautor: wlodi9 » 24 października 2007, 19:58

56-69 :cry:
T Ę C Z A
L E S Z N O

Awatar użytkownika
hellraiser
Junior

Postautor: hellraiser » 24 października 2007, 20:22

U mnie mecz trwa a ja wierzę PLKK.
Obrazek

bibs
Amator

Postautor: bibs » 24 października 2007, 21:05

Nie ma żadnego kibica , który był na meczu i podał wynik???

Awatar użytkownika
wlodi9
Kadet
Kontaktowanie:

Postautor: wlodi9 » 24 października 2007, 21:07

wlodi9 pisze:56-69 :cry:

czytaj uwaznie!!!!!!!!
T Ę C Z A
L E S Z N O

don.deks00
Amator
Kontaktowanie:

Postautor: don.deks00 » 24 października 2007, 22:42

sorry za błedy leci spontan

Awatar użytkownika
Saletra
Junior

Postautor: Saletra » 24 października 2007, 23:56

hellraiser pisze:Zgadzam się z Skrzeczem
"(...) jeśli mamy bać się takich zespołów i wygrywać z nimi z trudem, nie możemy myśleć o walce o najwyższe cele w lidze i Eurolidze ."
czyli
obawiam się tego meczu,myśle że wygramy z trudem ale wygramy bo w tym roku napewno nie walczymy o najwyższe cele w lidze i Eurolidze .

Do Saletry
Ja też nie lubie Harkta ale czepać się jego przedmeczowych wypowiedzi to już fanatyzm.

Co do meczu.To będzie trudne spotkanie.Ale myślę że wygramy +7-9pkt.

hmm, hell mozna to co najmniej dwojako zinterpretować : albo tak jak Ty tego dokonałeś, albo tak jak ja tzn : Skrzecz pytany przez dziennikarza czy obawia się zespołu Dudy, stwierdza, ze jezeliby mial bać się zespołu Dudy, to nie moglby wlaczyc o najwzysze cele w Eurolidze i LIDZE. Totez ja bym to właśnie zinterpretował, iz raczej Gdynianki Dudy się nie obawiają, bo raczej oczywiste jest, ze w lidze poza Wisłą nikt powaznei nie zagrozi i Skrzecz zdaje sobie z tego sprawę.
Ogolnie roznie mozna tą wypowiedz interpretować.

Heh, mimo wszystko nie i wydaje mi sie,ze to jest fanatyzm chociaz może się mylę :P . Tzn po prostu śledząc karierę Herkta, a także jego wypowiedzi prasowe, które pojawiały się w miarę często, zawsze można było dowiedziec się od Tomka : nasz rywal jest potężny, niewazne z jakiego zadupia europjskiego się wywodził. A, ze ubolewam nad tym ,ze jest trenerem Wisły, to raz po raz mu się dostanie :wink: . Zreszta nie licząc pamietnego roku 99, upokorzył nas w Europie masakrycznie.. Ale dobra daję mu zielone światło i na jakiś czas kończę truć co do jego osoby. W połowie sezonu ponownie zabiorę głos.
:wink:

Awatar użytkownika
Greebo
Weteran kkforum

Postautor: Greebo » 25 października 2007, 05:29

Saletra pisze: . Zreszta nie licząc pamietnego roku 99, upokorzył nas w Europie masakrycznie..

To stwierdzenie dotyczy tylko jego wyników w kadrze czy w europejskich pucharach też?

Bo jak dotyczy też pucharów to za upokorzenie (maskaryczne) uznajesz 2 miejsce w eurolidze z Lotosem?

A jeśli nawet tylko dotyczy kadry, to jak nazwiesz osiągnięcia jego następców? Bo jak dla mnie 6-te miejsce w 2001 i 4-te (mimo frajersko przegranego meczu o brąz) w 2003 to jednak zupełnie inna bajka niż zwłaszcza obecne 17-te miejsce w europie. (w 2005 było 7, ale bo wymęczonym awansie do finałów).
... tysiące przejechanych kilometrów ... setki przegadanych godzin .. dziesiątki odwiedzonych miast, stadionów i hal ... jedna trójkolorowa pasja ...

Gość

Postautor: Gość » 25 października 2007, 09:29

Greebo pisze:
To stwierdzenie dotyczy tylko jego wyników w kadrze czy w europejskich pucharach też?

Bo jak dotyczy też pucharów to za upokorzenie (maskaryczne) uznajesz 2 miejsce w eurolidze z Lotosem?

:shock:

Awatar użytkownika
simon
Oldboy
Kontaktowanie:

Postautor: simon » 25 października 2007, 09:51

a to Herkt?

Awatar użytkownika
Greebo
Weteran kkforum

Postautor: Greebo » 25 października 2007, 14:17

simon pisze:a to Herkt?

Hmm.. tak mi sie zdawało ze to pierwsze to jego zasługa. Ale skoro sie myliłem wycofuje z tego fragmentu :wink:

Awatar użytkownika
hellraiser
Junior

Postautor: hellraiser » 25 października 2007, 17:27

Greebo pisze:Bo jak dotyczy też pucharów to za upokorzenie (maskaryczne) uznajesz 2 miejsce w eurolidze z Lotosem?

Phiii...Chuck potrafiłby z SMSem.
Obrazek

Awatar użytkownika
Saletra
Junior

Postautor: Saletra » 25 października 2007, 18:26

Mam na myśli kadrę - od 99 niestety nastąpiła cała masa blamujących porażek i i braku pójścia za ciosem i zdobycia chociazby jednego medalu.

Dawno już, gdy Wisła powiadomiła, że zatrudnia Herkta - to w tamtym wątku własnie wypisałem niemalże wszystkie blamujące porazki jakich doznalismy dzieki niemu - zainteresowanych zachęcam do przekopania się do tamtego miejsca.

Natomiast w skrócie : w 2001 - wazny mcze z Francją, gdzie prowadzimy do przerwy 12-15 pkt nei pamietam dokladnie, z olbrzymią przewagą, a po przerwie oczywsice Francuzki nas dochodzą i nic..... Dalej mecz z Litwą , i beznadziejna słynna nniemoc Herkta w koncowce, w kotrej nawet nie wziął czasu..... Po czym mecz o 5 miejsce przegranyy z Jugoslawią , z ktorą wczesnie jwygralismy 16 pkt nio i 6 miejsce... A no i oczywsicie porazka z Hiszpania, przyczyniajac się do wypromowania w jakimś ta stopniu tego zespołu.

2003 : - w miare dobra gra, ale oczywiscie w meczu o stawkę , o wjescie od finału ,po raz kolejny pozwalamy promować się rywalowi na nas i przegrywamy po frajerskiej koncowce z Czeszkami, prowadząc do przerwy.............. Dalej żenująca masakryczna kompromitacja z Hiszpankami...... i 4 miejsce czyli po (( nawet jednego medalu brak! A spojrzymy na Czeskszi iel medali zdobyły...

Główny zarzut _ Herkt "wypalił" reprezentacje - ogrywał doswiadczone juz wtedy zawodniczki, bez zadnych rozsadnych proporcji i wprowadzania swiezej krwii do zespołu. Ta posucha jaka mamy teraz jest spowodowana tym, że po jego odejściu i kompromitacji z Hiszpanią, reszcie zawodniczek tez juz sie nie chciało grac w repie, a nastepczyn brak, bo kiedy mógł to nie ogrywał.....
Zresza sam pamiętma po olimpiadzie w Sydnej niezadowloenie naszychj koszykarek, ktore w mediach opowiadały o asekuranctwie i braku mobilizacji trenera. Mozecie mnie poprawić jesli się mylę, ale własnie Sylwia pożegnała się wtedy z repą na jakiś czas, żeby wrocic dopiero w 2003 roku.

Marek1990
Kadet

Postautor: Marek1990 » 25 października 2007, 20:42

To chyba nie jest temat na tego typu rozmowy 8)

Wróć do „Aktualności Ekstraklasa”