Ogłaszam Pełną Mobilizację !
Moderatorzy: Kuba, brzydki, ginda
SEP-CE pisze:dzida pisze:aha i jeszcze coś![]()
Kubuś postaraj sie zalatwic zebysmy byli za koszem!!
PZDR;)
ja również podpisuję się pod tym
ludzie ! weźcie znajomych, którzy nigdy nie byli na meczu i przecież się nie zmieścimy na trójkącie i przecież nie będzie stali przy ( chociaż jak będzie trzeba to staniemy ) reklamach bo będziemy innym zasłaniać

-
Polkowiczanin
Re: Ogłaszam Pełną Mobilizację !
Bodzio pisze:LUDZIE JUŻ W ŚRODĘ MECZ Z MISTRZEM POLSKI - WISŁĄ KRAKÓW! ...
...JESZCZE RAZ APELUJE O WZIĘCIE WSZYSTKICH ZNAJOMYCH, NIECH SIĘ UCZĄ PIOSENEK, NIECH BĘDĘ Z NAMI TYLKO NA DWÓCH MECZACH....( KAŻDY WIE O JAKIM DRUGIM ZESPOLE MOWA ... ) JEDNAK NIECH W ŚRODĘ BĘDĄ Z NAMI!
Od niedawna kibicuje Orzełkowi.O jakim drugim zespole piszesz?
-
tomaszek
Re: Ogłaszam Pełną Mobilizację !
Bodzio pisze:JESZCZE RAZ APELUJE O WZIĘCIE WSZYSTKICH ZNAJOMYCH, NIECH SIĘ UCZĄ PIOSENEK, NIECH BĘDĘ Z NAMI TYLKO NA DWÓCH MECZACH....( KAŻDY WIE O JAKIM DRUGIM ZESPOLE MOWA ... )
Ja też jestem ciekaw jaki to drugi zespół kolega Bodzio miał na myśli
-
Endrju
- Senior
- Kontaktowanie:
Kuba pisze:nie sądze, by chodziło mu o Gorzów
w sciemnianiu to jestescie dobrzy...
ginda pisze:O co Ci chodzi, jaki rewanż ?
Blondynem jestem i nie kapuje
Niech no sobie przypomne...
http://www.itvp.pl/sport/video.html?channel_id=462&site_id=-1&genre_id=465&form_id=483&video=21439
NIGDY NIE ZGINIE AZS !! NIGDY NIE ZGINIE !!
"Dopóki nie skorzystałem z Internetu, nie wiedziałem, że na świecie jest tylu idiotów."- Stanisław Lem
"Dopóki nie skorzystałem z Internetu, nie wiedziałem, że na świecie jest tylu idiotów."- Stanisław Lem