Ogłaszam Pełną Mobilizację !
Moderatorzy: Kuba, brzydki, ginda
- ginda
- Senior
- Kontaktowanie:
Ale Endrju dałeś argument
My Pabianice niby przekrzyczeliśmy w Pabianicach w sezonie 05/06 w 12osob, bo mieliśmy mikrofony ustawione tak, że nas one faworyzowały w TV. TELEVIZJA KŁAMIE!!!!!!. a ty się na niej chcesz dowartościować.
PS Nie wykluczam, że nie długo i na was będziemy się mobilizować, bo na pewno zrobicie postęp, jak już nie zrobiliście.
PS Nie wykluczam, że nie długo i na was będziemy się mobilizować, bo na pewno zrobicie postęp, jak już nie zrobiliście.
Dziewczyny jeśli chcecie,
zwycięstwa poczuć smak,
musicie walczyć, trenować,
dopingiem was wspieramy,
a wiarę w sercu mamy,
po meczu będziem świętować
zwycięstwa poczuć smak,
musicie walczyć, trenować,
dopingiem was wspieramy,
a wiarę w sercu mamy,
po meczu będziem świętować
-
Endrju
- Senior
- Kontaktowanie:
Kuba pisze:Endrju, możesz sobie myśleć co chcesz. Ja ze swojej strony zapewniam Cię, że na Gorzów nie jest potrzebna "Pełna Mobilizacja"![]()
, nie schlebiajcie sobie
![]()
.
Za to wy mozecie sobie schlebiac
Patrzylem na to ze strony TV niczego wiecej...
NIGDY NIE ZGINIE AZS !! NIGDY NIE ZGINIE !!
"Dopóki nie skorzystałem z Internetu, nie wiedziałem, że na świecie jest tylu idiotów."- Stanisław Lem
"Dopóki nie skorzystałem z Internetu, nie wiedziałem, że na świecie jest tylu idiotów."- Stanisław Lem
Endrju pisze:Niech no sobie przypomne...
http://www.itvp.pl/sport/video.html?channel_id=462&site_id=-1&genre_id=465&form_id=483&video=21439
apropo linków i przypominania - jest ktoś w stanie podac mi link do video z piątego meczu o brąz z zeszłego roku? bo nie moge nigdzie znaleźć... poważnie pytam.
-
ginda nzlg
Kuba pisze:Endrju pisze:Niech no sobie przypomne...
http://www.itvp.pl/sport/video.html?channel_id=462&site_id=-1&genre_id=465&form_id=483&video=21439
apropo linków i przypominania - jest ktoś w stanie podac mi link do video z piątego meczu o brąz z zeszłego roku? bo nie moge nigdzie znaleźć... poważnie pytam.
Poważnie to nie ma, chyba, że TVP Zielona góra?Gorzów?
(kłócą sie gdzie ma być siedziba)
Siema, kilka zdjęć kibiców udało mi się zrobić, ale generalnie troszke słaba jakość... Mój aparat na nic więcej nie stać hehe

Ostatnio zmieniony 31 października 2007, 21:26 przez devil, łącznie zmieniany 2 razy.
-
Orange Boyyy
- Żak