8 kolejka: AZS Gorzów - Orzeł Polkowice
Moderatorzy: rzymi, Lisu, Marco
-
TyLkO AzS KKJG
- Żak
- Kontaktowanie:
rataj891 pisze:W Polkowicach krzycza CCC u nas klaszcze : ) nie wiem co w tym dziwnego. powinnismy sie cieszyc jako KK ze PIKNIKI wlaczaja sie do dopingu chociaz czasami i rusza d**** , wykarza jakas inicjatywe
Krok po kroku i moze za jakis czas bedzie jeszcze lepiej : )
Jakoś też nie widzę w tym nic złego po woli trzeba rozbujać pikników, a w jaki sposób to mało ważne
Bo koszykówka jest, bo koszykówka jest, bo koszykówka jest od tego aby bawić się aby bawić się aby bawić się na całego !
- ginda
- Senior
- Kontaktowanie:
U nas ludzi z głównej trybuny nie daliśmy rade przestawić, często jest tak, że my jedziemy ze swoją piosenka a główna trybuna jedzie z CCC. Jak kibice Z Krakowa zauważyli, my ludzi już na to rozkręcamy. Mi się to nie podoba ale co można zrobić? Szkoda, ze Orzeł nie ma żadnych tradycji kibicowskich i ludzie zaczęli dopiero chodzić na kosza od 1ligi, tylko już wtedy był CCC Aquapark( czyli rok przed awansem do Ekstraklasy) jakby było inaczej to może Orzeł byłby nawet w nazwie, bo komuś by na tym zależało.
Fajnym przykładem tego jest Włókniarz, mimo, że mili Polfe i PZU to ludzie wiedzieli, że to jest Włókniarz.
Bo ten klub za Włókniarza miał i dalej ma bogatą historie w sporcie i za pewne tradycje w kibicowaniu.
Fajnym przykładem tego jest Włókniarz, mimo, że mili Polfe i PZU to ludzie wiedzieli, że to jest Włókniarz.
Bo ten klub za Włókniarza miał i dalej ma bogatą historie w sporcie i za pewne tradycje w kibicowaniu.
Dziewczyny jeśli chcecie,
zwycięstwa poczuć smak,
musicie walczyć, trenować,
dopingiem was wspieramy,
a wiarę w sercu mamy,
po meczu będziem świętować
zwycięstwa poczuć smak,
musicie walczyć, trenować,
dopingiem was wspieramy,
a wiarę w sercu mamy,
po meczu będziem świętować
NAPISALES: Wysłany: Nie Lis 18, 2007 8:44 pm Temat postu: Odpowiedz z cytatem
Czuken napisałeś że z obu stron doping dobry ale ze strony Gorzowa głośniejszy, a przed meczem mówiłeś inaczej ( Polkowice nic nie pokażą ) a jednak. A co do dopingu : bęben było słychać szczególnie.
Kiedy ja napisalem, ze doping z obu stron dobry ??? Ja tej wypowiedzi nie napisalem
Czy ty czytac nie umiesz? Nie widzisz kto to napisal? 
Czuken napisałeś że z obu stron doping dobry ale ze strony Gorzowa głośniejszy, a przed meczem mówiłeś inaczej ( Polkowice nic nie pokażą ) a jednak. A co do dopingu : bęben było słychać szczególnie.
Kiedy ja napisalem, ze doping z obu stron dobry ??? Ja tej wypowiedzi nie napisalem
Nigdy nie dyskutuj z idiotą. Najpierw sprowadzi cię na swój poziom a później pokona doświadczeniem
wlodi9 pisze:Prizel pisze:ale co do Twoich słów : "Moze i dla was smutne, ale prawdziwe, ze bez pomocy klubu malo znaczycie i na wyjezdzie w Gorzowie nic nie pokazecie"
chyba to dobrze zacytowałem ?
A co kur** pisaliscie wczesniiej ?? Że nie przyjezdzacie chyba, nie??
Włodi
ps. Jak pisałeś, że gospodarze glośniejsi to podpierałeś się na głośnikach w tv
Pozdrawiam
-
Endrju
- Senior
- Kontaktowanie:
Zeby rozwiac wszelkie watpliwosci to doping z obu stron byl porownywalny... jednak gdy wlaczala sie publicznosc to CCC nie ustnialo
Co do napinek ? : D To pierwsze slysze
... chociaz troche "Wsia" zalecialo 
NIGDY NIE ZGINIE AZS !! NIGDY NIE ZGINIE !!
"Dopóki nie skorzystałem z Internetu, nie wiedziałem, że na świecie jest tylu idiotów."- Stanisław Lem
"Dopóki nie skorzystałem z Internetu, nie wiedziałem, że na świecie jest tylu idiotów."- Stanisław Lem