Zakładam ze nie bylo celowego "rozmontowania" trybuny
8 kolejka: AZS Gorzów - Orzeł Polkowice
Moderatorzy: rzymi, Lisu, Marco
-
tomaszek
Marco pisze:No to słabe ławki macie) jesli od skakania to wg mnie Polkowice nic nie powinny płacić. Daliscie im trybunę zagrażającą bepzieczeństwu skoro rozleciała się pod naciskiem kibiców
)
Wiesz nie znam szczegółow tego zajscia. Tylko słyszałem o tym ze połamali jakies ławki. Dedukując dochodze do wniosku ze to chyba chodzi o trybune i ze skakali ale moge sie oczywiscie mylić.
A co do trybuny zagrażającej bezpieczenstwu to nasz KK tez byl na takiej samej. Dopingowal rownie dobrze i jakos trybuna stoi cala
- Marco
- Junior
- Kontaktowanie:
tomaszek pisze:
A co do trybuny zagrażającej bezpieczenstwu to nasz KK tez byl na takiej samej. Dopingowal rownie dobrze i jakos trybuna stoi cala
no to tym bardziej zagadkowa sprawa, skoro nie byloby celowej demolki to moze ktos cos podpiłował , rozkręcił ? ?:D
a powaznie to ciekawa sprawa

WislaLive.pl
-
tomaszek
tomaszek pisze:No bardzo ciekawe zdarzenie. Myślę że jak będe wiedzial cos wiecej to napisze. Możliwe ze cale zajscie okaze sie plotkom i jak opadną emocje wszystko rozejdzie się po kościachbo w sumie kibice Orła byli w miarę spokojni. Prowadzili fajny doping bez rzadnych ekscesów.
Co znaczy w miarę spokojnie
A po drugie nie łamaliśmy ławek, trybun, parkietu itp itd. Jeżeli takie usterki po naszej zabawie zaistniały to trudno, nic nie psuliśmy celowo.
Bo koszykówka jest, bo koszykówka jest, bo koszykówka jest od tego aby bawić się aby bawić się aby bawić się na całego !
koles co wprowadzal nas na hale mowil, zebysmy nie skakali po tej trybunie bo nie jest zbyt mocna... wiec sprawdzilismy czy jest mocna..skaczac i spiewajac : ta trybuna sie nie zlamie hej hej... ale po jakims czasie psikus...deska pekla,, 
Tylko Ty, w moim sercu ty, jeden jedyny niepokonany Orzeł kochany !!!
-
tomaszek
KACPERS pisze:Co znaczy w miarę spokojnieJeden mecz zawaliliśmy ( nie bede mówił jaki bo wszyscy wiedzą o co chodzi) A teraz każdy będzie nas oceniał pod kątem byli grzeczni czy nie ?
A po drugie nie łamaliśmy ławek, trybun, parkietu itp itd. Jeżeli takie usterki po naszej zabawie zaistniały to trudno, nic nie psuliśmy celowo.
No właśnie jeden mecz. Niestety smrodek się ciągnie. I ja tez nigdzie nie napisalem ze robiliscie to celowo!!! Stworzyliscie fajna atmosferę. A ze stalo sie jak sie stalo to trudno. jednak konsekwencje trzeba ponosic. czy bylo to celowe czy nie...
KACPERS napisał :
Co znaczy w miarę spokojnie Jeden mecz zawaliliśmy ( nie bede mówił jaki bo wszyscy wiedzą o co chodzi) A teraz każdy będzie nas oceniał pod kątem byli grzeczni czy nie ?
najwidoczniej wyrobiliśmy już sobie opinię
Co znaczy w miarę spokojnie Jeden mecz zawaliliśmy ( nie bede mówił jaki bo wszyscy wiedzą o co chodzi) A teraz każdy będzie nas oceniał pod kątem byli grzeczni czy nie ?
najwidoczniej wyrobiliśmy już sobie opinię
Ostatnio zmieniony 19 listopada 2007, 14:49 przez Prizel, łącznie zmieniany 1 raz.
tomaszek pisze:KACPERS pisze:Co znaczy w miarę spokojnieJeden mecz zawaliliśmy ( nie bede mówił jaki bo wszyscy wiedzą o co chodzi) A teraz każdy będzie nas oceniał pod kątem byli grzeczni czy nie ?
No właśnie jeden mecz. Niestety smrodek się ciągnie. I ja tez nigdzie nie napisalem ze robiliscie to celowo!!! Stworzyliscie fajna atmosferę. A ze stalo sie jak sie stalo to trudno. jednak konsekwencje trzeba ponosic. czy bylo to celowe czy nie...
Mamy styl kibicowania jaki mamy i nie mój problem że dają pod nas trybunę z jakimś śmiesznym stelażem i paroma deskami
Bo koszykówka jest, bo koszykówka jest, bo koszykówka jest od tego aby bawić się aby bawić się aby bawić się na całego !
-
tomaszek
KACPERS pisze:Mamy styl kibicowania jaki mamy i nie mój problem że dają pod nas trybunę z jakimś śmiesznym stelażem i paroma deskami
To nie wina kierowcy że jechał za szybko i zabił pieszego, on ma taki styl jazdy...
Głupie tłumaczenie. Nie wnikając czy ktoś zrobił to specjalnie czy nie powtórze raz jeszcze... za swoje czyny trzeba odpowiadać. No chyba że jesteście dziećmi, którzy nie potrafią ponosić konsekwencji.
- Marco
- Junior
- Kontaktowanie:
jesli uszkodzenie trybuny wynika tylko i wyłacznie z tego ze kibice dopingowali swoją drużynę i przy okazji skakali by sobie urozmaicic doping to ja nie widze potrzeby ponoszenia przez nich jakis konsekwencji.
tomaszek porównanie z kierowcą nie trafne gdyż on złamał przepis o ograniczeniu prędkości,a trybuna dla publicznosc musi spełniać pewne normy by byla dopuszczona do uzytku
)
tomaszek porównanie z kierowcą nie trafne gdyż on złamał przepis o ograniczeniu prędkości,a trybuna dla publicznosc musi spełniać pewne normy by byla dopuszczona do uzytku

WislaLive.pl
-
tomaszek
-
TyLkO AzS KKJG
- Żak
- Kontaktowanie: