pogaduchy...
Moderatorzy: Kuba, brzydki, ginda
wlodi9 pisze:KACPERS pisze:wlodi9 pisze:zakleilismy 3 vlepki, byly nad trybuna gdzie staliscie
Kibice Orła szczerze gratulują wlodiemu9 zaklejenia 3 vlep
j... sie w baniak, to miala byc tylko info ze znalezlismy wasze vlepy, a przy okazji dodalem ze zostaly zaklejoone
Widzę że je...... sie w baniak to Ty musisz ja tylko pogratulowałem bystrości o co Ci chodzi ?
Bo koszykówka jest, bo koszykówka jest, bo koszykówka jest od tego aby bawić się aby bawić się aby bawić się na całego !
wlodi9 pisze:Wiesz jakos nie przyjelem tego jako gratulacji i na pewno nie miales takiej intencji ~!! Albo nie umiesz uzywac slowa gratulowac . Pzd
Nie wiem jak można nie przyjąć słowa gratulacje jako gratulacji. Również Pana pozdrawiam
Bo koszykówka jest, bo koszykówka jest, bo koszykówka jest od tego aby bawić się aby bawić się aby bawić się na całego !
wlodi9 pisze:Acha i mam jeszcze jedno pytanko, ktore juz zadalem apropo Waszego meczu z Gorzowem i nie uzyskalem odpowiedzi. Co sie stalo z Waszym bębnem?? Tylko na w.w meczu nie mieliscie czy klub Wam zabral??
Zapomnieliśmy wziąć go wcześniej a w niedziele już nie było takiej możliwości
Ostatnio zmieniony 21 listopada 2007, 21:33 przez KACPERS, łącznie zmieniany 1 raz.