do boju dziewczyny!!!
Przed meczem: Meblotap AZS Chełm vs. AZS Poznań
Moderatorzy: ann, rzymi, paulo2907, przemoe, Kuba
- Mytek
- Junior
- Kontaktowanie:
Przed meczem: Meblotap AZS Chełm vs. AZS Poznań
jak w temacie. jak myslicie? kto wygra? czy po wygranej z LKSem Meblotap pokona poznanski AZS? mysle ze dla nas jest to arcywazny mecz, ktorego nie wolno nam przegrac(!!!) szczegolnie w kontekscie kolejnego meczu w Poznaniu z Lotosem. Musimy wygrac!!!
do boju dziewczyny!!!

do boju dziewczyny!!!
reloaded :]
Uwazam ze Meblotap ma naprawde duze szanse zeby wygrac. Wlasna publicznosc, coraz lepsza dyspozycja Williams, ktora w niedziele pierwszy raz wystapi przed chelmska publicznoscia(bedzie chciala sie pokazac z jak najlepszej strony:P) no i ogromna chec zwycistwa i zakwalifikowania ie do play off. To ogromna szansa. Dziewczyny beda chcialy jak najdluzej zaznawac skamu zwyciestwa. I moze im sie to uda 3 razy z rzedu. (Lks,Poznan,Ostrovia). A tak pozatym to ogromnie licze na duet Marczanka- Shaqila. Do tego jesscze Ludmila ktora ostatnio gra bardzo dobrze no i Bull. No tej 4 kilka punkcikow dorzuci Pazur, Cybulak,Sazonienko i bedzie po meczu. W Poznaniu przegraly 2 pkt. To teraz niech wygraja chociaz 3:):) Jak dobrze ze pierwszy mecz byl w Poznaniu...
:):) A co do skladu Poznania to najbardziej trzeba sie obawaic nie Beaty bo nasze super rozgrywajace sobie jakos poradza:P ale Redy. Chociaz i na nia znajdzie sie sposob:P:P Podsumowujac nie dopuszczam mysli ze Meblotap moglby przegrac! Niech wygra lepszy!!!
Natalia Marczanka- najlepsza rozgrywająca w PLKK
Niestety jestem pelen obaw i wynik tego meczu gdyż AZS ostatnio gra fatalnie.Ledwo ledwo zwyciężył ŁKS i Ostrovię a na wyjazdach to już kompletnie się rozkleja.Mam nadzieje ,że Krupa się wreszcie zmobilizuje i wraz z Ciecierą wezmą się w garść.Jednak AZS gra tak słabo w tym sezonie ,że ......wystarczy wspomnieć mecz z Cukeirkami jak się skończył...Skład personalny AZS ma silniejszy ale gra fatalnie...Wszystko jednak zależy od trenera.
- Mytek
- Junior
- Kontaktowanie:
dokladnie tak. ten mecz jest dla nas arcywazny, jesli go przegramy to bedzie wrecz tragedia!!! gra naszego zespolu nie jest zachwycajaca, ale mam nadzieje ze na tak wazny mecz Krupa sie zmobilizuje i wywieziemy z Chełmna 2 punkciki, ktore sa nam potrzebne jak tlen......do piatego miejsca!
tak, czy inaczej powtorze slowa mojego poprzednika:"niech zwyciezy lepszy!!".....................z pewnoscia bedzie to AZS!!!
tak, czy inaczej powtorze slowa mojego poprzednika:"niech zwyciezy lepszy!!".....................z pewnoscia bedzie to AZS!!!
reloaded :]
- Konstanty Indelfons Gałcz
- Żak
- Kontaktowanie:
Wróć do „Aktualności Ekstraklasa”