Mecz zaległy:Lotos PKO BP Gdynia- KK AZS Jelenia Góra88-61
Moderatorzy: ann, rzymi, paulo2907, przemoe, Kuba
Mecz zaległy:Lotos PKO BP Gdynia- KK AZS Jelenia Góra88-61
Bez Canty i Leciejewskiej
Bez Dominique Canty i Magdaleny Leciejewskiej zagrają w sobotnim meczu z KK AZS Jelenia Góra koszykarki Lotosu PKO BP. Początek spotkania w sobotę o godzinie 16.
– W spotkaniach ligowych jedna z zagranicznych koszykarek musi iść w odstawkę i tym razem wybór padł na Canty, która w meczu z Dexią dała z siebie wszystko i teraz należy się jej trochę odpoczynku. Z kolei „Lecia” jest chora i dlatego do końca tygodnia dostała wolne. Niech dojdzie do siebie, bo zdrowie jest najważniejsze – tłumaczy trener Roman Skrzecz.
Nawet przy absencji tych dwóch zawodniczek wicemistrzynie Polski nie powinny mieć problemów z pokonaniem jeleniogórzanek. – Ten zespół przegrał wszystkie mecze. Lepsze okazały się od niego nawet uczennice SMS – kontynuuje gdyński szkoleniowiec. – Z pewnością w tym spotkaniu również damy więcej pograć zmienniczkom, które w konfrontacji z Belgijkami w ogóle nie pojawiły się na parkiecie. Niewykluczone, że rozpoczniemy mecz eksperymentalną piątką.
W trakcie tego spotkania będzie miała miejsce zbiórka pieniędzy prowadzona w ramach akcji „Być jak Święty Mikołaj”, której organizatorem jest Stowarzyszenie „Eleusis”. Datki od serca można wręczać wolontariuszom ubranym w koszulki akcji, czapki mikołajkowe oraz imienne identyfikatory. Dzięki nim w przeddzień Wigilii i w Wigilię do domów najbiedniejszych dzieci mieszkających w Gdyni i okolicach trafią świąteczne paczki ze słodyczami, zabawkami oraz artykułami szkolnymi.
Na tym nie koniec. W przerwie spotkania koszykarki Lotosu PKO BP przekażą przedstawicielom Hospicjum im. Ks. Eugeniusza Dutkiewicza w Gdańsku Paczkę od Serca, w której znajdą się klubowe gadżety i pamiątki. Wszystkie przedmioty zostaną zlicytowane – także w internecie oraz w wybrzeżowych mediach – a całkowity dochód z aukcji będzie przeznaczony na zakup sprzętu medycznego, środków pielęgnacyjnych i leków niezbędnych do opieki nad nieuleczalnie chorymi dziećmi.
Marcin Domański
www.plkk.pl
Bez Dominique Canty i Magdaleny Leciejewskiej zagrają w sobotnim meczu z KK AZS Jelenia Góra koszykarki Lotosu PKO BP. Początek spotkania w sobotę o godzinie 16.
– W spotkaniach ligowych jedna z zagranicznych koszykarek musi iść w odstawkę i tym razem wybór padł na Canty, która w meczu z Dexią dała z siebie wszystko i teraz należy się jej trochę odpoczynku. Z kolei „Lecia” jest chora i dlatego do końca tygodnia dostała wolne. Niech dojdzie do siebie, bo zdrowie jest najważniejsze – tłumaczy trener Roman Skrzecz.
Nawet przy absencji tych dwóch zawodniczek wicemistrzynie Polski nie powinny mieć problemów z pokonaniem jeleniogórzanek. – Ten zespół przegrał wszystkie mecze. Lepsze okazały się od niego nawet uczennice SMS – kontynuuje gdyński szkoleniowiec. – Z pewnością w tym spotkaniu również damy więcej pograć zmienniczkom, które w konfrontacji z Belgijkami w ogóle nie pojawiły się na parkiecie. Niewykluczone, że rozpoczniemy mecz eksperymentalną piątką.
W trakcie tego spotkania będzie miała miejsce zbiórka pieniędzy prowadzona w ramach akcji „Być jak Święty Mikołaj”, której organizatorem jest Stowarzyszenie „Eleusis”. Datki od serca można wręczać wolontariuszom ubranym w koszulki akcji, czapki mikołajkowe oraz imienne identyfikatory. Dzięki nim w przeddzień Wigilii i w Wigilię do domów najbiedniejszych dzieci mieszkających w Gdyni i okolicach trafią świąteczne paczki ze słodyczami, zabawkami oraz artykułami szkolnymi.
Na tym nie koniec. W przerwie spotkania koszykarki Lotosu PKO BP przekażą przedstawicielom Hospicjum im. Ks. Eugeniusza Dutkiewicza w Gdańsku Paczkę od Serca, w której znajdą się klubowe gadżety i pamiątki. Wszystkie przedmioty zostaną zlicytowane – także w internecie oraz w wybrzeżowych mediach – a całkowity dochód z aukcji będzie przeznaczony na zakup sprzętu medycznego, środków pielęgnacyjnych i leków niezbędnych do opieki nad nieuleczalnie chorymi dziećmi.
Marcin Domański
www.plkk.pl
Ostatnio zmieniony 07 grudnia 2007, 16:37 przez ann, łącznie zmieniany 2 razy.
Jeśli ktoś w Krakowie zapyta się za 20 lat: kim była DeForge? Odpowiedź będzie tylko jedna: wielką zawodniczką!
https://www.youtube.com/watch?v=N7ABk7vDous
https://www.youtube.com/watch?v=N7ABk7vDous
- hellraiser
- Junior
Re: Mecz zaległy:Lotos PKO BP Gdynia- KK AZS Jelenia Góra
ann pisze:. – Ten zespół przegrał wszystkie mecze. Lepsze okazały się od niego nawet uczennice SMS – kontynuuje gdyński szkoleniowiec. – Z pewnością w tym spotkaniu również damy więcej pograć zmienniczkom, które w konfrontacji z Belgijkami w ogóle nie pojawiły się na parkiecie. Niewykluczone, że rozpoczniemy mecz eksperymentalną piątką.
www.plkk.pl
Tu się spodziewam jasnej strony Skrzecza .Bo swoją ciemną strone zachowuje na Eurolige.

Kuba pisze:a kto mi powie której kolejki jest to mecz? Bo ja już nie mam głowy do tego. bo w obecnej dziesiątej kolejce Jelenia już grała. w Lesznie z Tęczą...
to mecz 4-tej kolejki.
... tysiące przejechanych kilometrów ... setki przegadanych godzin .. dziesiątki odwiedzonych miast, stadionów i hal ... jedna trójkolorowa pasja ...
Małaszewska marnuje się w Jeleniej. W takim Gorzowie byłaby zawodniczką idealną, tam by miała szanse rozwinąć porządnie umiejętności bo byłoby z kim grać a tak to robi się triple-double z 13 stratami..
Ale sama grać dziewczyna potrafi, parę trójek sprzed nosa po zwodzie i jakieś punkty z faulem prawie leżąc.
Chociaż naszym młodym nic się dzisiaj nie chciało robić.
Ale sama grać dziewczyna potrafi, parę trójek sprzed nosa po zwodzie i jakieś punkty z faulem prawie leżąc.
krysti10 pisze:No właśnie mogła by też grać w WIŚLE
po co?
A co do meczu Lotosu:
Brawa dla Skrzecza za rotacje. Chwiałoby sie by Wisła z JG czy SMS-em tez grała tak głębokimi rezerwami.
... tysiące przejechanych kilometrów ... setki przegadanych godzin .. dziesiątki odwiedzonych miast, stadionów i hal ... jedna trójkolorowa pasja ...
- hellraiser
- Junior
krysti10 pisze:No właśnie mogła by też grać w WIŚLE
Po cholere wam ona.Zresztą nam też się nie przyda.
Dziś Skrzecz był Anakinem Skywalkerem w środe założym maske i będzie znów Dark Vaderem.
Ja lubie takie mecze gdzie 19letnie Polki grają ponad 30 minut nawet jak jest "nieco" chaosu i zespół nie gromi rywala.To dla mnie terapia odsteresowująca po meczach w Euro.

przemoe pisze:krysti10 pisze:No właśnie mogła by też grać w WIŚLE
Tak tak.
A wiesz kogo masz na ławce? Gajda się nazywa i kiedyś była naprawdę niezłą rozgrywajką. Dopóki nie przyszła grzać ławy w Wiśle (no i plus urlop macierzyński). I teraz powiedz mi - wolisz Gajdę czy Małaszewską?
u nas i tak rozgrywającą nr 2 jest Fernandez, a zresztą Skera ma karnet. niemniej- Agata była na urlopie macierzyńskim?
"Powiem Ci, to zapomnisz. Pokażę- zapamiętasz. Zainteresuję cię- wtedy zrozumiesz."
-
Endrju
- Senior
- Kontaktowanie:
przemoe pisze:Małaszewska marnuje się w Jeleniej. W takim Gorzowie byłaby zawodniczką idealną, tam by miała szanse rozwinąć porządnie umiejętności bo byłoby z kim grać a tak to robi się triple-double z 13 stratami..
Moze w przyszlym sezonie... kto wie
NIGDY NIE ZGINIE AZS !! NIGDY NIE ZGINIE !!
"Dopóki nie skorzystałem z Internetu, nie wiedziałem, że na świecie jest tylu idiotów."- Stanisław Lem
"Dopóki nie skorzystałem z Internetu, nie wiedziałem, że na świecie jest tylu idiotów."- Stanisław Lem
Ałgaja pisze:przemoe pisze:krysti10 pisze:No właśnie mogła by też grać w WIŚLE
Tak tak.
A wiesz kogo masz na ławce? Gajda się nazywa i kiedyś była naprawdę niezłą rozgrywajką. Dopóki nie przyszła grzać ławy w Wiśle (no i plus urlop macierzyński). I teraz powiedz mi - wolisz Gajdę czy Małaszewską?
u nas i tak rozgrywającą nr 2 jest Fernandez, a zresztą Skera ma karnet. niemniej- Agata była na urlopie macierzyńskim?pytam, bo pamiętam tylko długą kontuzję, epizodu z becikowym jakoś nie.
Fakt. Becikowe zaliczyła Jeziorna, nie? Moja niedoróba.
Karnet Skery to inna bajka. Ktokolwiek by nie siedział na ławie jako druga rozgrywajka i tak Skera miałaby karnet.
-
TyLkO AzS KKJG
- Żak
- Kontaktowanie:
hellraiser pisze:krysti10 pisze:No właśnie mogła by też grać w WIŚLE
Po cholere wam ona.Zresztą nam też się nie przyda.
Dziś Skrzecz był Anakinem Skywalkerem w środe założym maske i będzie znów Dark Vaderem.
Ja lubie takie mecze gdzie 19letnie Polki grają ponad 30 minut nawet jak jest "nieco" chaosu i zespół nie gromi rywala.To dla mnie terapia odsteresowująca po meczach w Euro.
Prosze z szacunkiem dla niej
[b]"No co ty stary nowy zespól nowe plany, twoj świat niepoczytany?masz swoj klub kochany?
Ja pozdrawiam Poznan to jest ten dar ktory mamy"[b]
Ja pozdrawiam Poznan to jest ten dar ktory mamy"[b]
Wróć do „Aktualności Ekstraklasa”